Fix: Windows Update-feil 0x800704c7 på Windows 10

Feilen 0x800704c7 er forårsaket av manglende eller ødelagte filer, samt bakgrunnsprosesser som er i konflikt med oppdateringen som du ikke kan få oppdateringen til. Feilen vises noen ganger mens systemet oppdateres, og ut av det blå blir du bedt om denne feilen. Korrigeringene som er utgitt av Microsoft er av største betydning, og systemet ditt er veldig avhengig av det, men feil som denne kan forhindre at du får tak i oppdateringen.

Det er viktig at feilen ikke bare vises mens du oppdaterer, men den har potensialet til å dukke opp mens du gjør dine daglige rutineoppgaver, dvs. surfing osv. Det har vært rapporter om at denne feilen dukket opp mens du bruker Chrome, så det er ikke noe å ignorere. Likevel vil denne artikkelen vise deg hvordan du kan løse problemet ditt på en enklest mulig måte.

Hva forårsaker oppdateringsfeil 0x800704c7 på Windows 10?

Som vi nevnte, har feilen potensialet til å dukke opp mens du er opptatt i dine daglige rutineoppgaver, derfor er den vanligvis forårsaket av -

 • Manglende eller ødelagte systemfiler . Manglende eller ødelagte systemfiler betyr at systemet ikke vil kunne fungere normalt, og du vil møte mange feil inkludert denne.
 • Bakgrunnsprosesser . En annen ting som kan føre til at denne feilen dukker opp, er bakgrunnsprosesser. Hvis bakgrunnsapplikasjonene dine som antivirus osv. Forstyrrer systemet ditt, kan feilen skyldes det.

Når det er sagt, er det på tide å komme inn på løsningene.

Løsning 1: Slå av antivirusprogrammet

Tredjeparts antivirus er gode, og de får æren for det, men det er også visse ulemper med dem. Den viktigste ville være at de forstyrrer systemet ditt i den grad at de er i stand til å stoppe eller forhindre noe. På grunn av denne forstyrrelsen kan du bli bedt om feilkoden 0x800704c7. Før du går videre dypere, må du sørge for at du har slått av antivirus fra tredjepart. Gjør også en omstart og prøv å kjøre oppdateringen etter at antivirusprogrammet ditt er deaktivert.

Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du slår av antivirusprogrammet ditt.

Løsning 2: Venter på det

Hvis du er et av ofrene hvis oppdatering setter seg fast etter å ha nådd en bestemt prosentandel, er denne løsningen noe for deg. Noen ganger kan oppdateringen bli forsinket fra serversiden eller potensielt noe annet som det krever litt tid. Derfor, hvis oppdateringen din sitter fast, må du sørge for å gi den et par timer. Hvis oppdateringsveiviseren fremdeles ikke fortsetter, kan du gå videre til nedenstående løsninger.

Løsning 3: Å fikse Windows-filkorrupsjon

Korrupsjon i Windows-systemfiler kan være en av årsakene til at du støter på feilen. Slike scenarier er ikke så generiske, men de skjer. I et slikt tilfelle må du reparere eller fikse Windows-systemfilene dine ved hjelp av to kommandolinjeverktøy kalt SFC og DISM. System File Checker (SFC) er et verktøy som lar deg skanne systemet ditt og reparere ødelagte eller dårlige filer. hvis funnet. Imidlertid er det tider når SFC ikke er i stand til å få feilene, i så fall Deployment Image Servicing and Management (DISM) kommer til nytte. Det vil utføre et grundig søk på systemet ditt og fikse de ødelagte filene.

For å lære hvordan du bruker disse verktøyene, se SFC og DISM- artikler som er publisert på nettstedet vårt og inneholder detaljer.

Løsning 4: Laste ned nylig KB

Du kan også prøve å laste ned den nyeste KB du har prøvd å installere på systemet ditt fra Microsoft Update Catalog. Slik gjør du det:

 1. Trykk på Winkey + I for å åpne Innstillinger.
 2. Gå til ' Oppdatering og sikkerhet '.
 3. I den midterste ruten ser du ' Vis oppdateringslogg '. Klikk på den.
 4. Der finner du den nyeste KB som vanligvis ligger øverst. Kopier KB-koden.
 5. Gå til Microsoft Update-nettstedet og søk i KB-koden.
 6. Last ned den for dine respektive Windows.
 7. Når nedlastingen er fullført, åpner du den og installerer den.

Løsning 5: Utføre en systemgjenoppretting

Systemgjenoppretting er noe du kan bruke hvis du står overfor en feil som dukker opp etter en bestemt programvareinstallasjon eller andre endringer. Det vil gjenopprette systemet ditt til et punkt tilbake der feilen ikke oppstod. Slik gjør du det:

 1. Gå til Start-menyen og åpne Kontrollpanel .
 2. Skriv inn Recovery i søkeboksen, og klikk deretter på den.
 3. Velg ' Åpne systemgjenoppretting '.
 4. Deretter velger du et systemgjenopprettingspunkt når feilen ikke dukket opp. Klikk Neste og trykk deretter Fullfør.

Løsning 6: Bruke MCT

Til slutt er bruk av Media Creation Tool din siste utvei. Dette er et verktøy bygget av Microsoft for å hjelpe brukerne med å oppgradere / oppdatere systemet til den nyeste versjonen eller til og med utføre en ny Windows-installasjon. Slik gjør du det:

 1. Last ned verktøyet fra Microsofts nettsted .
 2. Når nedlastingen er fullført, åpner du den.
 3. Godta vilkårene, og velg deretter ' Oppgrader denne PCen nå '.
 4. Velg ' Behold personlige filer ' for å sikre at filene dine er trygge.
 5. La det bli ferdig.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det