Hva er ASP.NET maskinkonto, og bør den slettes?

Det har vært mange rapporter fra brukere som bruker de gamle Windows XP-, Vista- og 7-operativsystemene som har lagt merke til “ ASP.NET-maskinkontoen ” mens de startet opp datamaskinen. I denne artikkelen vil vi diskutere funksjonen til kontoen, hvordan den opprettes og om den skal slettes.

Hva er ASP.NET maskinkonto?

Microsoft har et program som heter “. NET Framework “, er dette programmet nødvendig å installere for å kjøre enkelte programmer / spill. Hvis dette programmet ikke er installert, kjører noen applikasjoner ikke riktig på datamaskinen. Når denne appen lastes ned og installeres , oppretter den automatisk denne kontoen uten å spørre brukerens tillatelse eller passord.

Denne kontoen er opprettet som en administratorkonto, og i noen tilfeller ble det rapportert at kontoen krever et passord for å logge på. Brukerkontoen slettes ikke, og denne kontoen legges til som en andre brukerkonto. Dette betyr at selv om brukeren kan logge på sin konto, kan de ikke logge på den andre “ASP.NET-maskinkontoen”.

Bør det slettes?

Den “ASP.NET Machine” konto gjør utgjør en trussel for integriteten til systemet, fordi det har vært mange rapporter om kontoen tar over datamaskinen helt. Derfor anbefales det at hvis du ikke er programvareutvikler, skal kontoen slettes så snart som mulig.

Hvordan sletter jeg ASP.NET maskinkonto?

De fleste brukerkontoer som er administratorer og passordbeskyttet krever et passord hvis de skal slettes. Men denne kontoen kan enkelt slettes gjennom kontrollpanelet uten å angi passordet . Det er et par metoder for å kvitte deg med kontoen. De to av de enkleste er listet opp som følger:

Metode 1: Installere .NET Framework 1.1 på nytt

Kontoen opprettes på grunn av visse feilkonfigurasjoner når .NET Framework først installeres. Den blir imidlertid automatisk slettet hvis den blir installert på nytt. Derfor anbefales det å re - laste ramme på datamaskinen og prøver å installere gjennom kjørbar. Den vil fortelle deg at den allerede er installert, og spør om du vil installere den på nytt. Velg installer på nytt, og kontoen slettes automatisk.

Metode 2: Slett ASP.NET maskinkonto manuelt

Brukerkontoen kan også slettes manuelt uten å angi passordet. Derfor vil vi i dette trinnet slette det gjennom kontrollpanelet. For det:

  1. Klikk på “ Start- Meny ” -knappen i nedre venstre hjørne og velg “ Kontroll Panel “.
  2. Klikk på “ User Accounts ” og velg “ Manage  en annen konto “.
  3. Klikk på “ ASP . Net Machine ”-konto og klikk på“ Slett denne kontoen ”.
  4. Klikk på " Slett filer" og velg " Slett konto " -knappen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det