Fix: Xbox One Mic fungerer ikke

Mange Xbox-brukere har møtt et frustrerende problem der de er i stand til å lytte til lyder i spillet, men ikke klarer å kommunisere med andre spillere ved hjelp av mikrofonene sine. Denne saken har pågått i 2-3 år og har vist seg å være en trussel for de fleste av spillerne.

Det er to muligheter i dette tilfellet; enten er mikrofonen fysisk skadet, eller det er noen problemer i konfigurasjonen av maskinvaren eller i innstillingene. Noen ganger løser de enkleste løsningene problemet, og noen ganger, selv etter omfattende feilsøking, forsvinner ikke problemet.

Løsningene som er oppført nedenfor , fungerer kanskje ikke for alle brukerne . Siden hver bruker har en annen maskinvare med unike innstillinger, er det ikke garantert at en enkelt løsning vil være svaret på alle problemene.

Løsning 1: Sykle Xboxen din

Motorsykling er en handling for å slå av en enhet helt av og deretter på igjen. Årsaker til motorsykling inkluderer å ha en elektronisk enhet å initialisere settet med konfigurasjonsparametere på nytt eller gjenopprette fra en tilstand eller modul som ikke svarer. Den brukes også til å tilbakestille alle nettverkskonfigurasjoner og tilkoblinger med alle tilkoblede enheter / kontrollere, da de alle går tapt når du slår enheten helt av.

 1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren din i noen sekunder for å slå av kontrolleren helt uten å ta ut hodetelefonene.
 2. Klikk nå Xbox-knappen på Xbox One for å slå den av. Når alle modulene er slått av, tar du ut strømkabelen til Xbox One.

 1. La hele oppsettet være slik det er i omtrent ~ 5 minutter .
 2. Når du har ventet tiden, slår du på alt igjen og sjekker om du har tilgang til mikrofonen riktig.

Løsning 2: Endre til energisparer i Innstillinger

Det er to oppstartsmodi på Xbox: Instant-on og Energy Saving. Når det gjelder energisparing, krever Xbox One at du slår på konsollen, og det kan ta opptil 45 sekunder før konsollen slås helt på. Denne modusen tar mye mindre strøm og løser angivelig mikrofonproblemet på mange konsoller. Dette fungerer kanskje ikke for mange mennesker, da det er en veldig svak løsning, men ikke noe galt med å prøve!

 1. Åpne Xbox One-innstillingene og naviger til Strøm og oppstart .

 1. Nå, under strømalternativene, uthev strømmodus og bruk knappen 'A' på kontrolleren din for å bytte til energisparing .

 1. Lagre endringer og avslutt. Utfør løsning 1 og sjekk om dette løser mikrofonproblemet.

Løsning 3: Kontrollere mikrofonen gjennom pålogging

En annen løsning som fungerte for mange brukere, var å sjekke mikrofonen etter å ha valgt en person. Det ser ut til at systemet må bekrefte at du bruker kontrolleren som er aktiv for øyeblikket. Vi vil gjøre dette ved å følge instruksjonene nedenfor. Vi oppretter manuelt en forbindelse mellom kontrolleren og profilen din.

 1. Gå til hjemmet ( dashbordet ) til Xbox One.
 2. Gå nå til påloggingen
 3. Når du er i påloggingsvinduet, velger du " Velg denne personen ".
 4. Etter at du har valgt din person som du allerede har opprettet i Xbox, du sjekke mikrofonen din etter å ha blitt med på et parti.

Løsning 4: Kontrollere innstillinger for Xbox-profil

Hvis du ikke har angitt innstillingene for Xbox-kommunikasjon riktig, kan det hende at mikrofonen ikke svarer. Det er noen alternativer til stede som begrenser stemmekommunikasjonen. Vi vil gå gjennom de nødvendige trinnene og sikre at ingen slike innstillinger er aktivert. Vær oppmerksom på at du kanskje trenger å bruke en forelder for å endre disse innstillingene.

 1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren din og Innstillinger og deretter Alle innstillinger fra listen over alternativer.

 1. Velg nå Konto i venstre navigasjonsrute, og klikk på Personvern og online sikkerhet .

 1. Velg Standardverdier for voksne, og klikk på Vis detaljer og tilpass.

 1. Nå i Kommuniser med tale og tekst , sjekk om du har sjekket alle som et alternativ.
 2. Etter å ha gjort de nødvendige endringene, gå ut og utfør løsning 1. Sjekk nå om du har riktig tilgang til mikrofonen.

Løsning 5: Kontrollere hodetelefoner på en annen enhet

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, må du sørge for at problemet ikke er maskinvarerelatert og bare gjelder innstillingene. For å sjekke, må du koble kontrolleren til en annen Xbox-enhet og se om stemmen er registrert ved hjelp av mikrofonen i det systemet.

Hvis et annet system registrerer mikrofonen, bør du koble den til igjen og se om du savnet noen av trinnene nevnt ovenfor. For det meste er problemet på grunn av feil konfigurasjoner eller noen skjulte innstillinger. Hvis alle metodene ikke fungerer, kan du sjekke tipsene nedenfor og se om de gjør susen.

Tips:

 • Prøv å koble fra headsettet og koble det til igjen etter en stund.
 • Forsikre deg om at hodesettet ikke er dempet ved å forsikre at dempeknappen er 'av' ved hodesettkontrollene.
 • Øk lydterskelen ved å navigere til Innstillinger> Enhet og tilbehør .
 • Forsikre deg om at kontrollerne og Xbox One er oppdatert til den siste tilgjengelige versjonen.
 • Sjekk kontrollerens batterier . Det var mange rapporter som satte inn helt nye batterier og sørget for at de var tett på plass, løste problemet.
 • Forsikre deg om at du bruker et hodesett som er kompatibelt med Xbox One.
 • Forsikre deg om at alle kablene og ledningene er riktig koblet til riktig port.
 • Vurder å koble hodesettet til en annen kontroller .
 • Du kan også justere balansen i chatterommet og spilllyden. Hvis saldoen er 100% for spillet, vil du bare kunne høre spillet og ikke chattene som pågår.
 • Sjekk chat-mikseren hvis du ikke kan høre andre mennesker.
 • Endre hodesettformat under innstillingen av hodesettlyd til Windows Sonic for hodetelefoner . Deaktiver også Virtual Surround i apper .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det