Fix: For å gi tilgang, vennligst svar på iPhone

Når iPhone eller iPad er deaktivert, kan det være noen få problemer som kan skje, og en av de vanligste er når du vil koble iPhone til PC eller Mac, og du får feilmeldingen "For å gi tilgang, svar på iPhone". . I denne tilstanden når iPhone er deaktivert, blir du bedt om å koble til datamaskinen. Når du kobler til iPhone, viser datamaskinen en melding som ber om at PCen skal kunne synkronisere informasjon fra iPhone. Deretter, når du klikker på Fortsett, dukker det opp en feilmelding som sier at du må svare på iPhone for å gi tilgang.

Denne feilen ser ut som et teknisk problem fra Apple, og dette blir et av de vanligste problemene for mange brukere som har deaktivert iPhones. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du løser denne feilmeldingen i noen få enkle trinn.

Metode nr. 1. Ignorer meldingen og vent på at programvaren skal kjøre på iPhone.

Dette kan se ut som en ubrukelig metode, men det er veldig effektivt, og iTunes er utviklet av Apple, og formålet er å hjelpe med enhetene dine og få dem til å fungere problemfritt.

  1. Ignorer meldingen og vent på at programvaren skal kjøre på iPhone .
  2. I løpet av de neste minuttene vil en melding dukke opp og den vil be deg stole på denne datamaskinen .
  3. Klikk på Trust-knappen . Når du gjør dette, blir enheten gjenopprettet, og feilen din blir løst.Stol på denne datamaskinen

Som vi sa er dette den enkleste metoden for å fikse denne vanlige feilen, og dette kalles å stole på programvaren.

Metode 2. Gjenopprett iPhone til gjenopprettingsmodus.

Denne metoden er effektiv, men også når du gjenoppretter iPhone, mister du dataene dine. Så det beste er å lage sikkerhetskopi, eller hvis du har en sikkerhetskopi som nylig er laget, vil du ikke ha noen bekymringer for dataene dine.

  1. Åpne iTunes.
  2. Se etter oppdateringer. For denne metoden er det viktig at du har den nyeste versjonen av iTunes for å ha de nyeste funksjonene i denne programvaren og ikke ha problemer under gjenopprettingsprosessen. Åpne Hjelp-menyen, og klikk deretter på alternativet Se etter oppdateringer, og vent til iTunes ser etter tilgjengelige oppdateringer, og hvis det er klikk Installer.Se etter oppdateringer
  3. Nå, få iPhone og slå den av. Trykk og hold inne strømknappen og skyv den for å slå den av.
  4. Koble iPhone til datamaskinen. Bruk USB-kabelen, men sørg for at den fungerer som den skal før du kobler til datamaskinen.
  5. Trykk og hold inne strømknappen til du ser Apple-logoen ( du bør holde den i omtrent 10 sekunder ).
  6. Gjenopprettingsmelding vises på datamaskinen din. Klikk på Gjenopprett-knappen for å gjenopprette iPhone.
  7. Velg gjenopprette fra sikkerhetskopi. Velg ønsket sikkerhetskopi, og alle dataene dine blir gjenopprettet etter at prosessen er ferdig.Gjenopprett fra sikkerhetskopi

Merk at denne prosessen vil ta mer enn noen få minutter, og du må være tålmodig til den er ferdig.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det