Fix: Hulu holder buffering

Hulu er en av de beste videostreamingtjenestene og konkurrerer alltid med Netflix og Amazon Video. Det er et amerikansk selskap som tilbyr OTT-medietjenester. Hulu er bare tilgjengelig for USA og Japan; tilgang for andre fylker er ikke tilgjengelig.

Imidlertid har det vært mange rapporter fra brukerne om at videoene deres på Hulu fortsetter å buffere.

Hva får Hulu til å fortsette å buffere?

Årsaken til dette problemet er ikke spesifikk, men ifølge vår forskning og Hulus artikkel om dette problemet, fant vi noen av årsakene knyttet til det

 • Program- og enhetsproblem : Det er mulig at applikasjonen er lastet inn feil, eller at noen defekte filer forårsaker at videoene bufres. Det kan også være et problem med enhetskonfigurasjonen.
 • Utdatert applikasjon / system : Hulu nekter å spille av videoene dine på enheten hvis du bruker et sterkt utdatert program eller systemoppdatering. De siste oppdateringene vil utløse færre feil.
 • Internett-hastighet : HD-videoer på Hulu har krav til høyhastighets internettforbindelse. En treg internettforbindelse kan være ansvarlig for buffering.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Forsikre deg om at Hulu-serverne ikke er nede ved å sjekke den på “ DownDetector ”.

Løsning 1: Kontrollere oppdateringene

Å kjøre et Hulu-program eller enheten på tidligere OS-versjoner kan utløse bufferproblemet for brukeren på grunn av kompatibilitet med Hulus nyeste tjenester. Du kan løse det ved å installere de siste tilgjengelige oppdateringene.

Nettleser : Brukere trenger ikke å laste ned og installere oppdateringene for nettleseren, fordi de fleste moderne nettlesere automatisk oppdaterer til den siste tilgjengelige versjonen.

Program- eller systemoppdateringer : Hulu-brukere på telefonen eller TV-en kan sjekke oppdateringene for applikasjon i appbutikken og for et system i innstillingene. Men hvis alternativet for automatisk oppdatering er PÅ, oppdateres det automatisk.

Løsning 2: Kontrollere applikasjons- og enhetsproblemer

Et program kan ha ødelagte eller ødelagte hurtigbufferdata som forårsaker problemet. Og en enhet som Roku TV kan begrense båndbredden for videoer som kan utløse buffering.

Merk : En enkel omstart for applikasjonen eller enheten kan løse de fleste problemene for deg.

Tømning av hurtigbuffer ved søknad:

 1. Gå til " Innstillinger " og velg " Applikasjon / app "
 2. Søk etter “ Hulu ” -appen, og åpne den
 3. Trykk nå " Tøm hurtigbuffer " eller " Tøm data "

Tømme hurtigbuffer i nettleseren:

 1. Åpne nettleseren din og klikk på " Innstillingslinjen " øverst til høyre
 2. Velg nå “ Innstillinger / Alternativer ” i rullegardinmenyen
 3. Klikk på “ Personvern og innstillinger
 4. Du finner informasjonskapsler og data der inne, og deretter klikker du på " Slett data "

Buffering Utgave av Hulu TV-app på Roku:

Roku TV-er har ofte problemet med buffering for Hulu-videoer. Så for å fikse det, må du trykke på disse knappene fortløpende

 1. Hjem-knapp - 5 ganger
 2. Spol tilbake (<<) - 3 ganger
 3. Frem (>>) - 2 ganger

Merk : Trykk raskt på dem for å få det til å fungere, dette vil sette båndbreddeinnstillingene til automatisk.

Løsning 3: Kontrollere Internett-tilkoblingen

Å ha et tregt eller dårlig internett er sannsynligvis grunnen til at videoer bufres på Hulu. Og det er hastighetskrav for Hulu-videoer med forskjellige oppløsninger.

Forsikre deg om at ingen andre enheter bruker samme internett fordi det vil redusere hastigheten for Hulu-videoene dine og føre til buffering. Datamaskin- eller konsollbrukere kan endre Wi-Fi til Ethernet-kabel, noe som vil være til god hjelp (du kan ikke gjøre dette på en mobil enhet). Internett-hastigheten din må matche den nødvendige hastigheten for Hulu-videoer. Dette er hastighetskrav for Hulu-videoer:

720p - 3 MB / s

1080p - 6 MB / s

4k - 13 MB / s

Løsning 4: Endre nettleser

En annen løsning som så ut til å fungere for mange mennesker, endret nettleseren som de brukte for Hulu. Hver nettleser har forskjellige midlertidige data og konfigurasjoner som lastes inn når du starter nettstedet og strømmer. Som det viser seg kan nettleseren din ha dårlige data som kan føre til ytterligere forsinkelser i streamingprosessen.

Prøv å bruke Hulu i en annen nettleser som du ikke bruker regelmessig (for eksempel Firefox eller Edge), og se om problemet vedvarer. Hvis ikke, kan du fortsette å installere den nåværende nettleseren på nytt og se om dette gjør susen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det