Hvordan fikse & Forbudt - Du har ikke tillatelse til å få tilgang til / på denne serveren & rsquo; på et domene etter å ha konfigurert Apache?

Apache er en webserverprogramvare som brukes av nesten 67% av alle webservere i verden. Denne programvaren er utviklet og distribuert av Apache Software Distribution. Det er åpen kildekode og tilgjengelig gratis. Apache er rask, sikker og pålitelig, noe som er en av årsakene til populariteten. Imidlertid har ganske nylig mange brukere opplevd feilen " Forbidden - You Don't Have Permission To Access / on this Server " mens de prøvde å konfigurere Apache for deres domene.

Hva forårsaker feilen “Forbidden - You Don't Have Permission To Access / on this Server”?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

 • Feil innstillinger for global katalog : Det er mulig at innstillingene for den globale katalogen ikke har blitt konfigurert riktig, noe som ikke gir nok direktiv til nettstedet. Hvis nettstedet ikke har et riktig direktiv, kan det utløse denne feilen.
 • Feil tillatelser : Apache krever tillatelser opp til rotmappen i katalogen for å kunne fungere riktig, hvis disse tillatelsene ikke blir gitt, kan feilen utløses.
 • Ingen brukernavn : I “httpd.conf” må brukerens faktiske brukernavn oppgis i noen tilfeller for å kvitte seg med feilen. Dette fungerer for noen mennesker, mens det for noen ikke gjør det.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i.

Løsning 1: Endre globale kataloginnstillinger

Enkelte innstillinger må konfigureres riktig for å løse dette problemet. Derfor vil vi i dette trinnet legge til alternativdirektivet i de globale kataloginnstillingene som ligger i “ httpd . conf ”eller“ httpd - vhosts . conf ”avhengig av brukeren. For det:

 1. Når du er i " httpd . conf ”eller “ httpd-vhosts.conf ”, se etter kataloginnstillingene , de skal være lik koden nedenfor.
   Alternativer FollowSymLinks AllowOverride All Order nektes, tillat Tillat fra alle 

  Merk: Det er mulig at koden har " Deny From All " i stedet for " Allow From All ". Det er viktig at du endrer den til “ Tillat fra alle ” eller “ Krev alle tildelte ” som angitt nedenfor.

 2. Forsikre deg om at du legger til linjen " Options Indexes FollowSymLinks Includes ExecCGI " på den på en slik måte at den ligner på følgende kode.
   #Valg FollowSymLinks Alternativer Indekser FollowSymLinks Inkluderer ExecCGI AllowOverride All Order deny, allow Allow from all 
 3. Sjekk om problemet vedvarer.
 4. Hvis problemet ikke er løst, kan du endre koden ved å fjerne “ Tillat fra alle ” til “ Krev alle gitt ”.
 5. Sjekk om problemet vedvarer

Løsning 2: Endring av tillatelser

Når brukeren kobler Apache til domenet sitt, gir de tillatelse til programvaren for å kunne lese og skrive filene. Det er viktig at disse tillatelsene blir gitt riktig. Nedenfor vil vi indikere riktig måte å gi tillatelser på.

 1. Vanligvis gir brukerne tillatelser på følgende måte.
  chgrp -R www-data / brukernavn / hjem / Dropbox / myamazingsite / chmod -R 2750 / brukernavn / home / Dropbox / myamazingsite /
 2. Disse kommandoene er feil og må erstattes med
  chgrp -R www-data / brukernavn chmod -R 2750 / brukernavn
 3. Husk også at du bruker riktig nivå av " chmod ", bruk en som gir lesetillatelser til brukere som " chmod 755 ".
 4. Sjekk om problemet vedvarer etter å ha prøvd forslagene.

Løsning 3: Legge til brukernavn

I “ httpd . conf “, sørg for å legge til det eksakte brukernavnet i stedet for ordene “ Bruker ” eller “ Gruppe ”. I noen tilfeller løser problemet problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det