Fix: Windows har stoppet denne enheten fordi den har rapportert problemer. (kode 43) windows 10

Vi er glade når alt fungerer bra. Noen ganger kan vi ikke fullføre daglige oppgaver eller bruke datamaskinen eller notatboken på grunn av noen problemer. En av maskinvareenhetene vi bruker er Bluetooth-enhet, intern eller ekstern. I moderne bærbare datamaskiner er Bluetooth-enheten integrert på hovedkortet. Hvis du trenger ekstra Bluetooth-enhet, kan du kjøpe i nettbutikken og installere på datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Bluetooth-tastatur, mus, høyttalere eller en annen enhet, kan du gjøre det, men før du kjøper, bør du sjekke at Bluetooth-enheten er kompatibel med operativsystemet ditt. Hvis du bruker Windows 10, og Bluetooth-enheten bare er kompatibel med Windows Vista og Windows 7, kan du ikke installere og bruke den enheten.

Et av problemene sluttbrukere har, er problemet med Bluetooth-enhet. En Bluetooth-enhet slutter å fungere, og du kan ikke bruke den. Hvis du får tilgang til Enhetsbehandling og navigerer til Bluetooth-enheten, vil du se feil: Windows har stoppet denne enheten fordi den har rapportert problemer. (Kode 43).

Hvorfor oppstod denne feilen? Det er få grunner, inkludert Bluetooth-enheten er feil, problemer med tjenester, ikke opp til daterte drivere og andre.

Vi opprettet ti løsninger som vil hjelpe deg med å løse problemet med Bluetooth-enheten.

Metode 1: Sjekk om Bluetooth-enheten din er slått på

Noen ganger oppfordrer brukerne til et problem fordi Bluetooth-enhetene deres er slått av. Så sjekk om Bluetooth-enheten er slått på eller av, ved å trykke på tasten på tastaturet for å aktivere Bluetooth-enheten. Hvor ligger nøkkelen? Det avhenger av produsenter av bærbare datamaskiner. Vi anbefaler deg å lese teknisk dokumentasjon på notatblokken. Hvis du bruker ekstra USB Bluetooth-enhet, inkludert mus, høyttalere, hodetelefoner eller annet, må du sjekke om de også er slått på. Hvis de bruker batteri til å fungere, må du sjekke om batterier er satt inn i Bluetooth-enheten eller ikke.

Metode 2: Test Bluetooth-enhet på en annen maskin

For å være sikker på at Bluetooth-enheten din ikke er feil, anbefaler vi at du sjekker om den fungerer på en annen datamaskin eller bærbar PC. Hvis du bruker USB Bluetooth-enhet, kan du prøve å teste Bluetooth-enheten på en annen bærbar PC eller datamaskin. Hvis du ikke har en annen datamaskin eller bærbar PC, kan du lese neste metode.

Metode 3: Start Windows på nytt

Hvis Bluetooth-enheten din ikke er feil, og hvis USB Bluetooth-enheten fungerer på en annen datamaskin eller bærbar PC uten problemer, anbefaler vi at du starter Windows på nytt. Etter at datamaskinen eller den bærbare datamaskinen har startet Windows, kobler du Bluetooth-enheten fra USB-porten, og deretter kobler du Bluetooth-enheten til en annen USB-port.

Metode 4: Kjør feilsøkingsverktøy

Noen ganger vet vi ikke hvor vi skal begynne å feilsøke problemer. Microsoft hjalp oss med å lage feilsøkingsverktøy som er integrert i Windows-operativsystemet. Vi viser deg hvordan du bruker feilsøkingsverktøy for å oppdage potensielt problem med Bluetooth-enhet. For denne metoden bruker vi Windows 10, men ikke bekymre deg, fordi prosedyren er den samme for andre operativsystemer, fra Windows Vista til Windows 8.1.

 1. Hold Windows- logoen og trykk på R
 2. Type kontroll panel og trykk Enter
 3. Filtrer applets etter kategori, og klikk deretter System og sikkerhet
 4. Klikk på Feilsøk vanlige dataproblemer under Sikkerhet og vedlikehold
 5. Velg Bluetooth og klikk Kjør feilsøkingsprogrammet
 6. Feilsøking vil diagnostisere problem med Bluetooth-enhet. Hvis feilsøkingsprogrammet finner et problem med Bluetooth-enheten, vil feilsøkingsprogrammet prøve å fikse det, og du får beskjed om at problemet ble løst ved feilsøkingsprogrammet, som du ser på neste bilde. Hvis feilsøkingsprogrammet ikke løste problemer, kan du prøve neste metode.
 7. Test Bluetooth-enheten din

Metode 5: Avinstaller USB-kontrollere

Hvis du bruker USB Bluetooth-enhet, må du avinstallere alle USB-enheter på datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Du vil gjøre det gjennom Enhetsbehandling. Fremgangsmåten for å avinstallere USB-porter er den samme for alle operativsystemer, fra Windows Vista til Windows 10. Hvis du ikke bruker USB Bluetooth-enhet, men du har et problem med integrert Bluetooth-enhet, bør du lese neste metode.

 1. Hold Windows- logoen og trykk på R
 2. Skriv inn devmgmt.msc og trykk Enter
 3. Utvid Universal Serial Bus Controller
 4. Høyreklikk til USB Composite adapter, og klikk deretter Avinstaller
 5. Klikk Avinstaller for å bekrefte avinstallering av USB Composite-enhet
 6. Avinstaller alle enhetene under listen over Universal Serial Bus Controller
 7. Start Windows på nytt
 8. Test Bluetooth-enheten din

Metode 6: Oppdater driver for Bluetooth-enhet

Hvis de fem første metodene ikke løste problemet ditt, oppdateres driveren for Bluetooth-enheten. Vi viser deg hvordan du avinstallerer Bluetooth-enhet på bærbare Dell Vostro 5568 og hvordan du laster ned den nyeste driveren for Bluetooth-enhet. Første trinn vil være å avinstallere Bluetooth-enheten, og deretter installere den nyeste driveren for Bluetooth-enheten. Hvis du bruker USB Bluetooth-enhet, må du laste ned den siste driveren fra leverandørens nettsted.

 1. Hold Windows- logoen og trykk på R
 2. Skriv inn devmgmt.msc og trykk Enter
 3. Utvid Bluetooth-enheter
 4. Høyreklikk på Intel Wireless Bluetooth og klikk Avinstaller enhet
 5. Velg Slett driverprogramvaren for denne enheten, og klikk deretter Avinstaller
 6. Vent til Windows er ferdig med avinstallasjonen
 7. Start Windows på nytt
 8. Last ned den nyeste Bluetooth-enheten til den bærbare datamaskinen. For denne testen bruker vi bærbar datamaskin Dell Vostro 5568, og vi vil besøke Dells nettsted på denne LINK
 9. Naviger til Driver - Network, og deretter Qualcomm QCA61x4A og QCA9377 WiFi og Bluetooth Driver
 10. Installer Qualcomm QCA61x4A og QCA9377 WiFi og Bluetooth-driver
 11. Start Windows på nytt
 12. Test Bluetooth-enheten din

Metode 7: Start tjenestestøtten for Bluetooth

Kanskje noen tjenester ikke kjører, og på grunn av dette fungerer ikke Bluetooth-enheten din. Det er en tjeneste som heter Bluetooth Service Support som må startes. Bluetooth-tjenesten støtter oppdagelse og tilknytning av eksterne Bluetooth-enheter. Stopp eller deaktivering av denne tjenesten kan føre til at allerede installerte Bluetooth-enheter ikke fungerer som de skal, og forhindre at nye enheter blir oppdaget eller assosiert. Vi viser deg hvordan du aktiverer Bluetooth Service Support-tjenesten. Først må du deaktivere Bluetooth-enheten via Enhetsbehandling, starte Bluetooth-tjenestestøttetjenesten og deretter aktivere Bluetooth-enheten på nytt.

 1. Hold Windows- logoen og trykk på R
 2. Skriv devmgmt.msc og trykk Enter for å åpne Enhetsbehandling
 3. Utvid Bluetooth
 4. Høyreklikk på Intel Wireless Bluetooth og klikk Deaktiver enhet
 5. Klikk Ja for å bekrefte deaktivering av Bluetooth-enhet
 6. Minimer vinduet Enhetsbehandling
 7. Hold Windows- logoen og trykk på R
 8. Skriv services.msc og trykk Enter for å åpne Services-verktøyet
 9. Naviger til tjenesten som heter Bluetooth Support Service
 10. Høyreklikk på Bluetooth Support Service og velg Properties
 11. Under Oppstartstype velg Automatic
 12. Klikk Start for å starte Bluetooth Support Service
 13. Klikk Bruk og deretter OK
 14. Åpne Enhetsbehandling
 15. Utvid Bluetooth
 16. Høyreklikk på Intel Wireless Bluetooth og klikk Enable device
 17. Start Windows på nytt
 18. Test Bluetooth-enheten din

Metode 8: Systemgjenoppretting

Noen ganger etter at Windows-oppdateringen eller noen systemendringer, slutter Bluetooth-enheten å fungere. Løsning for dette for å tilbakestille Windows til tidligere tilstand før oppdateringen eller systemet endres. Et av trinnene sluttbrukere ignorerer er å opprette sjekkpunkter for systemgjenoppretting. Hvis du ikke er en av brukerne som ignorerte dette, anbefaler vi deg å gjenopprette Windows til tidligere tilstand ved hjelp av Systemgjenoppretting. Hvis du vet når lyd fungerte uten problemer, må du returnere Windows til den datoen. Hvis Systemgjenoppretting ikke er aktivert på datamaskinen din, må du lese Metode 9. Vi anbefaler at du aktiverer Systemgjenoppretting ved å lese denne LINKEN.

 1. Hold Windows- logoen og trykk Enter
 2. Skriv rstrui.exe og trykk Enter
 3. Klikk Velg et annet gjenopprettingspunkt, og klikk Neste
 4. Velg riktig kontrollpunkt og klikk Neste
 5. Klikk Fullfør
 6. Start Windows på nytt og vent til Windows er ferdig med systemgjenoppretting
 7. Test Bluetooth-enheten din

Metode 9: Oppdater BIOS

Noen ganger når datamaskinen eller den bærbare datamaskinen har problemer med maskinvarekomponenter, er den beste løsningen å oppdatere BIOS eller UEFI firmware. Vi viser deg hvordan du oppdaterer BIOS / UEFI på ASUS P8B75-M hovedkort. Først må du vite gjeldende versjon av BIOS eller UEFI.

 1. Hold Windows- logoen og trykk på R
 2. Skriv msinfo32.exe og trykk Enter
 3. Naviger til BIOS-versjon / dato . I vårt eksempel er den nåværende versjonen 1606 , utviklet 3.3.2014.
 4. Åpne nettleser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge eller annet)
 5. Åpne ASUS nettsted for å laste ned ny BIOS-versjon, så åpne denne LINKEN. Som du ser er det ny BIOS-versjon 1701, som du trenger å laste ned, på USB-minnepinnen.
 6. Start datamaskinen på nytt
 7. Trykk på F2 eller Delete under oppstartsprosessen for å få tilgang til BIOS eller UEFI
 8. Trykk på F7 for å få tilgang til avansert modus
 9. Klikk OK for å bekrefte tilgang til avansert modus
 10. Velg ASUS EZ Flash Utility
 11. Velg oppdateringsfil fra USB-minnepinne og klikk på Installer
 12. Start Windows på nytt
 13. Kjør msinfo32.exe igjen og sjekk gjeldende BIOS-versjon for å være sikker på at BIOS er oppdatert til nyere versjon
 14. Test Bluetooth-enheten din

Metode 10: Bytt Bluetooth-enhet

Den siste metoden du kan prøve er å endre Bluetooth-enhet. Hvis du bruker integrert Bluetooth-enhet, og hvis du fremdeles har et problem med feilkode 43, anbefaler vi at du kjøper kompatibel USB Bluetooth-enhet til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det