Fix: Ugyldig forespørsel, autentisering utløpt på YouTube

Det har vært mange rapporter om YouTube-brukere som har opplevd feilen 'Ugyldig forespørsel, godkjenning utløpt' når de prøver å publisere en video (eller mer) på videodelingsplattformen. Det rapporteres vanligvis at problemet oppstår når brukeren prøver å publisere dem ved å gjøre videoen offentlig.

Hva forårsaker problemet med "Ugyldig forespørsel, godkjenning utløpt"?

Vi undersøkte denne feilmeldingen ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategier som ofte brukes til å løse dette problemet. Fra det vi samlet, er det flere vanlige scenarier som er kjent for å forårsake denne feilen:

 • Kontotimeout - Dette rapporteres vanligvis å forekomme i de tilfeller der det tar mye tid å laste opp videoen. Hvis du forblir inaktiv lenge etter at opplastingen er fullført, vil kontoen din gå ut og du blir automatisk logget av. Hvis du i dette tilfellet trykker på Oppdater-knappen i nettleseren din, kan du logge på igjen og fullføre prosessen med å publisere videoen.
 • Bruker logget inn på en annen konto mens du laster opp videoen - En annen vanlig årsak som er kjent for å forårsake denne spesielle feilen, er hvis brukerne åpner en annen fane (eller en annen nettleser) og logger ut av Youtube og til en annen Youtube-konto.
 • En utvidelse forårsaker problemet - Last ned hjelper og ned dem alle er to utvidelser som er kjent for å forårsake denne spesielle feilen på både Chrome og Firefox. I dette tilfellet er løsningen å enten deaktivere eller avinstallere utvidelsen fra nettleseren.
 • YouToube-kontoen er ikke bekreftet - Det er noen bekreftede tilfeller der prosessen med å laste opp videoen bare var vellykket etter at kontoen er bekreftet med et telefonnummer.

Metode 1: Oppdatering av siden

Hvis videoen tok lang tid å laste den opp på YouTubes servere, er sjansen stor for at du ble logget ut (eller tidsavbrutt) på grunn av inaktivitet. Hvis dette stemmer, må du oppdatere nettleseren og logge på igjen for å bli kvitt feilmeldingen.

Etter at du har satt inn påloggingsinformasjonen din og logget tilbake på Youtube-kontoen din, kan du gå tilbake til siden som tidligere viste feilen "Ugyldig forespørsel, godkjenning utløpt" og se om du nå er i stand til å gjøre videoen offentlig for å publisere den.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen når du prøver å publisere, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Ikke logg inn på en annen Youtube-konto mens du laster den opp

Som flere brukere har rapportert, kan dette spesielle problemet også oppstå hvis du har logget på en annen Google-konto fra samme datamaskin mens videoen ble lastet opp.

Selv om vi ikke har vært i stand til å finne en offisiell forklaring på dette problemet, spekulerer brukerne i at denne oppførselen sannsynligvis er en Youtube-sikkerhetsmekanisme for å beskytte mot misbruk.

Som du kan forvente, er løsningen ganske enkel i dette tilfellet. Du må laste opp videoen på nytt og sørge for at du ikke logger på en annen Google-konto mens opplastingen pågår.

Merk: Husk at innlogging på en annen Youtube-konto fra en inkognitofane eller en annen nettleser vil gi den samme feilen siden Google fremdeles vil se samme IP.

Hvis denne metoden ikke løste problemet, eller hvis det ikke var aktuelt, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Avinstallere nedlastingsutvidelser (hvis aktuelt)

Som mange brukere har rapportert, er det flere nettleserutvidelser som kan utløse feilen "Ugyldig forespørsel, godkjenning utløpt" . Video Download Helper and Down Them Alle er to utvidelser som ofte er knyttet til innholdet i dette problemet.

Video Download Helper er den desidert største utvidelses- / tilleggssynderen som er bekreftet å forårsake denne spesielle feilen. Her er en rask guide om hvordan du deaktiverer utvidelsen på Chrome og Firefox. Følg retningslinjene som gjelder for nettleseren du bruker:

Google Chrome

 1. Åpne Google Chrome og gå til Flere verktøy> Utvidelser for å åpne utvidelsesfanen.
 2. Inne i Extension- fanen, bla ned til Video Download Helper- utvidelsen og klikk Fjern.
 3. Bekreft avinstalleringen av utvidelsen ved å klikke på Fjern- knappen en gang til.

Mozilla Firefox

 1. Åpne Firefox, klikk på handlingsknappen (øverst til høyre) og velg Add-ons fra listen.
 2. I utvidelsesfanen klikker du Fjern- knappen tilknyttet Video Download Helper for å fjerne utvidelsen.

Hvis denne metoden ikke gjaldt for ditt spesielle scenario, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Bekrefte kontoen din

Noen berørte brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod etter at de bekreftet kontoen sin. Som det viser seg, kan videoopplasting mislykkes med feilen "Ugyldig forespørsel, godkjenning utløpt" hvis det er behov for ytterligere bekreftelse av kontoen.

Her er en rask guide til hvordan du bekrefter YouTube-kontoen din:

 1. Gå til denne lenken ( her) for å starte kontobekreftelse. Hvis du ikke er logget på Google-kontoen din , blir du bedt om å gjøre det.
 2. Velg land og bekreftelsesmetode (tekst- eller talemelding).
 3. Skriv inn telefonnummeret ditt der du vil motta bekreftelseskoden, og trykk Send .
 4. Når du har mottatt bekreftelseskoden, skriver du den inn i boksen Kontobekreftelse og trykker Send inn igjen.
 5. Når du har mottatt suksessmeldingen som forteller deg at YouTube-kontoen er bekreftet, må du gjenta prosessen som tidligere utløste feilen "Ugyldig forespørsel, godkjenning utløpt" .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det