Hvorfor er borgerkrigsoverhalingsmodus ikke lenger tilgjengelig?

Skyrim er et av de mest populære og definitivt et av de beste PC-spillene som noen gang er laget. Det er satt i en fiktiv verden med en kompleks politisk tilstand der mange forskjellige skapninger og raser samhandler. Spillet er enhver RPG-elskers drøm, og selv om spillet kom ut i 2011, har det fortsatt en stor spillerbase, og mange jobber fortsatt sammen for å forbedre og modifisere spillet. Den ble utgitt av Bethesda, og de er allerede kjent av kameratskapet med det modding samfunnet. Skyrim er definitivt et av de mest moddede spillene i spillhistorien, og mods er der for å forbedre og endre alt; fra spillets utseende og visuelle kvalitet til tilføyelsen av nye historielinjer, nye fraksjoner og nye spillmekanismer.Mods holder definitivt spillet i live siden bortsett fra en lang hovedhistorie og en enorm mengde sideoppdrag.

En av de mest populære Skyrim-modene kalt Civil War Overhaul opprettet av en modder som går under aliaset "Appollodown" var en absolutt hit siden målet var å presentere og få spilleren til å oppleve den store borgerkrigen som raste i Skyrims fiktive historie. Modet var ganske hyggelig, for å si det mildt, og noen av funksjonene er veldig fantastiske. For eksempel påvirker ting i borgerkrigen noen av NPCs handlinger, og det er forskjellige resultater siden du faktisk kan miste krigen! Modding av hvilket som helst spill kan være farlig siden mods er laget av vanlige folk som har kunnskap om spilldesign. De har ikke deltatt i spillets opprettelse, og de tilbyr ikke en perfekt ytelse. De er imidlertid verdt å prøve så lenge du sikkerhetskopierer lagringene dine.Feil kommer til å forekomme, men hver nye utgivelse av noen mod løser mange av dem.

Denne moden klarte å samle tusenvis og tusenvis av spillere, men forfatteren bestemte seg plutselig for å skjule den til 9. november, og han erstattet modet med en melding:

Årsaken til denne avgjørelsen er vanskelig å finne, men forfatteren selv hevdet at han mottok mye tilbakeslag fra samfunnet sitt siden han implementerte en "Diversity Day" i modet hvor han la til NPC av forskjellige raser til Stormcloaks, en fraksjon som består av et enkelt løp innfødt av spillet. Noen mennesker la merke til dette, og forfatteren var uenig i noen meninger han møtte på Nexus Mods-forumet, der han fortsatte med å forby brukere som kalte ham ut i tillegg til "Diversity Day". Appollodown hevdet også at dette tillegget bare er referanse til et TV-show "The Office", men han svarte også på kritikk ved å kalle enkelte brukere Trump-støttespillere og medlemmer av Ku Klux-klanen.

Det hele endte med en melding om at modet vil bli gjenopprettet 9. november med mange hashtags som peker på forskjellige bevegelser som LGBT-rettigheter og Black Lives Matter. Hans trekk utløste mange online debatter, og det ser ut til at de eneste på den tapende siden er aktivt publikum. Modet vil definitivt miste mange spillere, og det er ingen kjent lovlig måte å laste den ned på.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det