Fix: Facebook-varsler fungerer ikke

Å gå glipp av et Facebook-varsel kan ha svært ubehagelige konsekvenser. Men å finne ut hvorfor smarttelefonen din ikke sender push-varsler for Facebook, er ingen enkel oppgave fordi de potensielle synderne er mange.

Facebook-historier kryssposter til Instagram

Problemet ditt kan være forårsaket av en tredjepartsapp som administrerer bakgrunnsprosesser (Greenify eller noe lignende). Dette problemet er også en vanlig forekomst blant produsenter som bruker tilpassede versjoner av Android som er veldig aggressive med batterisparende metoder. Et godt eksempel på dette er Huaweis EMUI, som forbyr noen apper å kjøre i bakgrunnen når telefonen er inaktiv. Apples iOS har en lignende tilnærming, men det er mye lettere å slå push-varsler på igjen.

Den beste sjansen for å få Facebook-varslene til å fungere igjen er å gå med en prøve-og-feil-tilnærming. For å gjøre ting enklere for deg, har vi samlet en liste over potensielle løsninger som kanskje ikke fungerer for deg. Utforsk gjerne hver guide til du finner en som fungerer for smarttelefonen din.

Ting du bør begynne med

Før du begynner å følge veiledningene nedenfor, er det noen enkle justeringer du bør prøve:

 1. Forsikre deg om at appvarsler er slått på. Den eksakte banen varierer mellom forskjellige produsenter, men det vil være noe som Innstillinger> Lyd og varsler> Appvarsler . Du bør se en liste med alle apper som fungerer med push-varsler. Trykk på Facebook og sørg for at varsler ikke er blokkert.
 2. Prøv å tømme hurtigbufferdata fra Facebook-appen og Messenger-appen. Hvis varsler fortsatt ikke vises, kan du prøve å installere appen på nytt.
 3. Sjekk om det er noen bakgrunnsdata begrensning for Facebook-appen din, eller om du har aktivert strømsparingsmodus som kan hindre varsler. Ikke bare fokuser på innfødte strømsparingsfunksjoner og sjekk om du har noen tredjeparts batterisparende apper som kan forårsake denne oppførselen.

Aktiverer autosynkronisering på Android

 1. Gå til startskjermen og trykk på Meny .
 2. Trykk på Innstillinger og bla ned til du finner Kontoer og synkronisering

Merk: Navnet på dette menyalternativet kan variere fra produsent til produsent. Du finner også under navnet “Kontoer” .

 1. Sjekk om Facebook-kontoen din er konfigurert for denne enheten. Hvis du ser en Facebook-oppføring i hele listen med kontoer, er du klar.

Merk: Hvis du ikke ser en Facebook-oppføring, klikker du på Legg til konto og setter inn din Facebook-brukerlegitimasjon.

 1. Trykk på trepunktsikonet øverst til høyre på skjermen ( Mer om noen tilpassede versjoner av Android).

 2. Kontroller om automatisk synkronisering er aktivert. Hvis ikke, trykk på Aktiver automatisk synkronisering og trykk OK for å bekrefte valget.

Det er det. Vent til et nytt varsel kommer inn for å se om de fungerer som de skal.

Aktiverer Push Notification på iPhone, iPad og iPod

 1. Gå til Meny> Innstillinger og bla ned til listen over installerte apper.
 2. Trykk på Facebook og velg deretter Push Notifications .
 3. Bytt glidebryteren ved siden av Meldinger for å aktivere den (den skal være satt til ).
 4. Gjenta dette trinnet for andre typer varsler du måtte ønske, for eksempel venneforespørsler, kommentarer eller vegginnlegg.

Sjekk nå for å se om varsler vises riktig på iOS-enheten din.

Å fikse Facebook-varsler på Huaweis EMUI

Mange Huawei-modeller klarer ofte ikke å sende push-varsling. Problemet er ikke nødvendigvis begrenset til Facebook og gjelder alle slags push-varsler. Noen eldre versjoner av EMUI (Huaweis tilpassede Android-versjon) har svært aggressive batterisparemetoder som ikke alltid viser varsler fra apper med mindre du merker dem som en prioritet. Her er hva du trenger å gjøre for å fikse dem.

PS : For å få fullstendige varsler fra Facebook-appen, må du fullføre alle tre trinnene nedenfor.

 1. Gå til Innstillinger> Avanserte innstillinger> Battery Manager> Protected Apps , finn oppføringene for Facebook- appen og Facebook Messenger- appen og legg dem til den beskyttede listen. Dette vil sikre at bakgrunnsdata for disse appene ikke kuttes ned for å spare batterilevetid.
 2. Gå til Innstillinger> Apper> Avansert og trykk på Ignorer batterioptimaliseringer . Søk etter Facebook- appen, og gjenta prosedyren med Facebook Messenger

Merk: Ikke bekymre deg for ordet "ignorere". For dette tilfellet signaliserer "ignorering" av en app faktisk batterioptimaliseringsfunksjonen for å la den kjøre uansett omstendigheter.

 1. Gå til Innstillinger> Varslingspanel og statuslinje > Varslingssenter , finn Facebook-appen og aktiver Tillat varsler og prioritert visning . Gjenta prosedyren med Messenger-appen .

Facebook-varsling skal nå fungere på din Huawei-enhet.

Å fikse Android-varsler fra desktopversjonen av Facebook

Av en eller annen grunn har deaktivering av kontoinnlogginger fra desktopversjonen av Facebook hjulpet mange brukere å aktivere Facebook-varsler på nytt på Android-enhetene sine. Å bruke en PC eller bærbar PC vil gjøre ting mye enklere, men det er også en løsning hvis du ikke har tilgang til noen av dem.

 1. Logg på med Facebook-kontoen din på PC-en din og gå til Innstillinger .

Merk: Hvis du ikke har tilgang til en PC eller bærbar PC, kan du besøke desktopversjonen av Facebook direkte fra Android ved hjelp av Chrome. Sett inn Facebook-adressen i adresselinjen, trykk på handlingsknappen og aktiver Be om skrivebordsside .

 1. Klikk på Apper .

 2. Fjern alle kontoer under Logget på med Facebook . Ikke bekymre deg, dette vil ikke lukke noen av kontoene dine, og du vil ikke miste noen kjøp du kan ha gjort gjennom dem. Dette vil bare deaktivere innlogging på den kontoen med Facebook, så ingen skade er gjort.

 3. Når du har fjernet listen, klikker du på Rediger- knappen under Apper, nettsteder og sider og trykker på Deaktiver plattform .

 4. Bytt nå til telefonen din og åpne Facebook-appen. Utvid handlingslinjen øverst til høyre på skjermen og trykk på Varsler . Slå den AV og

Det er det. Vent til et varsel kommer inn og se om det vises. Ikke glem å aktivere apper, nettsteder og plugins på nytt fra desktopversjonen av Facebook.

Aktivering av Alltid på toppen

I noen tilfeller kan funksjonen Alltid på toppen være deaktivert på grunn av at varslene kan bli feil og slutte å vises på enheten din. Derfor, i dette trinnet, vil vi aktivere det fra innstillingene. For det:

 1. Naviger til innstillingene til enhetene dine.
 2. Søk etter "Alltid på toppen" og aktiver denne funksjonen for Messenger.
 3. Sjekk om problemet vedvarer.

Vi håper en av metodene omtalt ovenfor løste problemet ditt med Facebook-varsling. Hvis du fremdeles ikke mottar varsler, vil det sannsynligvis løse det å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Lykke til.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det