Slik deaktiverer du automatiske Steam-oppdateringer

Steam har som standard konfigurasjonen der den automatisk oppdaterer spillet ditt når det har en nettverkstilkobling. Selv om denne teknikken er veldig effektiv ettersom Steam blir oppdatert i bakgrunnen mens brukeren utfører oppgavene sine på datamaskinen, kan det også vise seg å være til sjenanse for folk som har målte / begrensede forbindelser. Selv om det ennå ikke er noen spesifikk måte å slå av alle globale automatiske oppdateringer med en knapp, er det alternativer til stede. Ta en titt på metodene som er oppført nedenfor.

Løsning 1: Deaktivering av automatisk oppdatering for et spill

Det er et alternativ der du kan deaktivere alle automatiske oppdateringer for et enkelt spill. Denne metoden er veldig effektiv og enkel da du kan veksle dette gjennom Steam-klienten uten problemer. Men hvis du har mange Steam-spill installert, kan dette vise seg å være en kjedelig oppgave.

 1. Åpne Steam-klienten din.
 2. Gå over til Bibliotek- fanen øverst på skjermen. Nå blir alle spillene dine oppført i venstre kolonne på skjermen.
 3. Høyreklikk på spillet du vil endre innstillingene for, og velg Egenskaper .

 1. Når egenskapene er åpnet, går du til kategorien Oppdateringer øverst i vinduet. Nå vil du se et alternativ angående automatiske oppdateringer. Etter at du har klikket på Automatiske oppdateringer , vises en rullegardinmeny, og du kan velge mellom tre tilgjengelige alternativer.

Hold alltid dette spillet oppdatert: Dette er standardalternativet, og i dette vil Steam oppdatere spillet ditt når det har en nettverkstilkobling.

Oppdater bare dette spillet når jeg starter det: Dette alternativet deaktiverer alle automatiske oppdateringer av spillet og tvinger spillet til å oppdatere bare når du vil spille det.

Høy prioritet: Oppdater alltid dette spillet automatisk før andre: Dette alternativet vil automatisk gi spillet ditt prioritet sammenlignet med andre når du oppdaterer. Dette er et nyttig alternativ når du spiller et spill veldig ofte.

Du kan velge mellom disse alternativene uansett hva som passer deg.

Løsning 2: Angi tidsbegrensninger for automatisk oppdatering

Hvis du opplever en treg internettforbindelse i arbeidstiden din på grunn av Steam-oppdatering av spillene, kan du angi tidsbegrensninger for automatisk oppdatering. Denne konfigurasjonen vil tvinge Steam til å bare oppdatere spillene dine på det bestemte tidspunktet. Dette er spesielt nyttig fordi du alltid kan angi et tidspunkt når du ikke bruker datamaskinen, for eksempel når du sover. Steam kan også oppdateres, og du blir heller ikke forstyrret. Det er en vinn-vinn.

 1. Åpne Steam-klienten din.
 2. Øverst i venstre hjørne finner du et alternativ som heter Steam. Klikk på den og velg Innstillinger fra rullegardinboksen .
 3. Gå til Nedlastings- fanen på venstre side. I Nedlastinger innstillinger, vil du se et område som heter “ Last ned Begrensninger ”. Her kan du stille inn tidspunktet når du vil at Steam skal oppdatere seg selv. Gjennom dette vil Steam stoppe nedlastingen midlertidig hvis tidsvinduet du har kjører opp, og vil sette nedlastingen i kø igjen når den tid kommer.

Løsning 3: Begrensning av båndbredde

Det er også en annen løsning der du ikke får "mye" databruk i bakgrunnen. Du lar alle Steam-innstillingene være som de er, og begrenser båndbredden til nedlastinger. Dette vil sikre at Steam ikke bruker høyere hastighet enn den du spesifiserte, og at du vil kunne utføre andre handlinger på internett uten forsinkelse eller forsinkelse.

 1. Åpne Steam-klienten din.
 2. Øverst i venstre hjørne finner du et alternativ som heter Steam. Klikk på den og velg Innstillinger fra rullegardinboksen .
 3. Gå til Nedlastings-fanen på venstre side. I delen Last ned begrensninger, vil du se et alternativ for Begrens båndbredde . Klikk på den, så får du tilgang til en rullegardinmeny som består av forskjellige hastigheter. Velg den som passer til internettforbindelsen din. Lagre endringer og avslutt.

Løsning 4: Deaktivering av automatisk oppdatering ved å redigere Appmanifest

Selv om denne metoden forsøker å deaktivere globale autooppdateringer ved å redigere Appmanifest-konfigurasjonen, anbefales det sterkt ikke, da du ved et uhell kan endre innstillinger du kanskje ikke vet om, og det kan føre til problemer senere. Vær veldig flittig når du utfører denne løsningen.

Videre har vi ingen tilknytning til tredjepartsprogramvaren som er involvert i denne metoden. Følg og last ned den på egen risiko.

 1. Gå til den offisielle nettsiden til Notepad ++ herfra. Klikk på Last ned-knappen til stede nederst til venstre på skjermen.

 1. Klikk på Neste gjennom alle trinnene, og installer applikasjonen hvor som helst. Etter installasjonen, start applikasjonen og klikk på File (til stede øverst til venstre). Velg Åpne fra rullegardinmenyen .
 2. Gå nå til Steam-katalogen din og inn i mappen til Steamapps. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". En gang i Steamapps-mappen, se etter en fil som heter “ appmanifest. acf ”. Navnet er kanskje ikke akkurat det samme, men ikke bekymre deg. Hvis det er mer enn én fil som heter appmanifest, må du gjøre endringer i dem alle. Velg OK, og Notisblokk ++ skal åpne filen foran deg.
 3. Bla etter linjen som sier “ “ Autoupdatebehavior ”“ 0 ” “. Endre verdien 0 til 1. Lagre endringene og avslutt. Start Steam-klienten din igjen, og forhåpentligvis vil de globale automatiske oppdateringene bli slått av.

Løsning 5: Deaktivere Steam for å starte ved oppstart

Et annet middel er å deaktivere at Steam starter automatisk når du slår på datamaskinen. Som du kanskje har lagt merke til, har Steam en tendens til å starte opp hver gang du slår på datamaskinen. Siden Steam ikke kan oppdateres med mindre den er åpen, løser denne metoden også problemet veldig effektivt.

 1. Åpne Steam-klienten din.
 2. Naviger til Innstillinger etter å ha klikket Steam til stede øverst til høyre i vinduet.
 3. Klikk nå på grensesnittfanen som er tilstede i venstre kolonne i Innstillinger, og fjern merket for boksen som sier " Kjør Steam når datamaskinen min starter ". Lagre endringer og avslutt.

Nå åpnes Steam bare når du åpner det selv ved hjelp av Steam-klienten eller ved å klikke på et hvilket som helst spill. Dette er den klart mest effektive metoden for å forhindre at automatiske nedlastinger skjer i bakgrunnen når du bruker PCen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det