Fix: Windows 10 mister internettforbindelse

Etter lanseringen av Windows 10 begynte et flertall av Windows-brukere å skifte operativsystemene sine til de nyeste. Brukere har rapportert at de mister internettforbindelse etter installasjon av Windows 10 . Det er ganske interessant ettersom Windows 10 er etterfølgeren til alle Windows, og det skal fungere som det beste av alt. Vi vet at dette problemet vil bli løst over tid, men det er ganske hodepine for de brukerne som trenger å være tilkoblet hele dagen.

Selv om Windows noen ganger viser at systemet er koblet til internett, men det fungerer ikke i det hele tatt. Å prøve å fikse dette problemet fungerer ikke i det hele tatt, og det forblir som det er. Så i denne guiden vil vi prøve å fikse dette problemet.

Årsaken bak problemet "Mister internettforbindelse etter installasjon av Windows 10":

En av de vanligste årsakene til dette problemet er manglende eller korrupsjon av Windows Socket API (winsock) i Windows-registeret. Noen ganger kan en registernøkkel relatert til winsock bli ødelagt på grunn av noen virus. Så det får internett til å stenge. TCP / IP-konfigurasjon kan også være de viktigste synderne bak dette problemet.

En annen ting som kan være involvert i å skape dette problemet, kan være at nettverkskortdrivere er skadet eller ikke riktig installert.

Løsninger for å løse problemet “Mister internettforbindelse etter installasjon av Windows 10”:

Det er flere årsaker bak dette problemet, så det kan være flere løsninger for å fikse det. Følg disse metodene for å få internett tilbake til å fungere på Windows 10.

Metode nr. 1: Tilbakestille Winsock og TCP / IP

Tilbakestilling av Windows Socket API kan gjøre trikset i de fleste tilfeller. Du vil også bli bedt om å tilbakestille IPv4- og IPv6-protokollen for å få internett tilbake. Følg trinnene nedenfor for å gjøre alt dette heftige.

1. Åpne ledeteksten (administrator) ved å høyreklikke over startmenyen og velge den fra listen. Du kan også bruke Win + X- tastene på tastaturet og velge det fra listen.

mister internett etter installasjon av Windows 101

2. Skriv inn følgende kommandoer inne i ledeteksten og trykk Enter- tasten etter å ha skrevet hver enkelt. Du kan også kopiere / lime inn kommandoene ved å høyreklikke inne i ledeteksten og velge Lim inn

Kommandoer:

netsh winsock reset-katalog

netsh int ipv4 reset reset.log

netsh int ipv6 reset reset.log

Påminnelse: Trykk på E nter etter å ha skrevet hver linje.

mister internett etter installasjon av Windows 102

3. Etter at prosessen er ferdig, start datamaskinen på nytt og sjekk internettforbindelsen din om den er tilbake på jobb eller ikke.

Metode nr.2: Oppdatering av nettverksadapterdrivere

Noen ganger, etter installasjonen av Windows, installeres ikke kompatible drivere av Windows på grunn av manglende støtte for den aktuelle adapteren. Så, å laste ned og oppdatere adapterdriverne fra produsentens nettsted manuelt kan løse problemet.

1. Last ned de nyeste driverne fra produsentens nettsted.

2. Etter at driverne er lastet ned, navigerer du til Enhetsbehandling> Nettverkskort og høyreklikker på den du bruker for internettforbindelsen. Velg Oppdater driverprogramvare fra toppen.

mister internett etter installasjon av Windows 103

3. Inne i oppdateringsvinduet, klikk på Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare og bla gjennom den aktuelle driveren du lastet ned fra harddisken , og trykk Neste på slutten. Etter at prosessen er ferdig, start PCen på nytt og se etter problemer.

mister internett etter installasjon av Windows 104

Metode nr.3: Avinstaller app

Det er mulig at et tredjepartsprogram forhindrer deg i å kunne koble til riktig. Derfor anbefales det at du avinstallerer Intel PROSet / trådløs programvareapplikasjon hvis den er installert på datamaskinen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det