Fix: & lsquo; Fuktighet oppdaget & rsquo; Meldingen vil ikke gå vekk i Galaxy S8

Sammen med mange andre funksjoner som S8 har, kommer den med en IP68 vanntett vurdering. IP68-klassifiseringen på telefonen betyr at den tåler å være i 1,5 meter vann i en periode på 30 minutter uten bivirkninger. Imidlertid har det nylig vært mange rapporter om feilen "Moisture Detected Can't Charge" som kan sees på mange enheter som ikke engang var nedsenket i vann når som helst. Denne meldingen forsvinner ikke selv etter at du har startet telefonen på nytt eller prøvd å lufttørke den.

Hva forårsaker meldingen "Fukt oppdaget kan ikke lades" på S8?

Etter å ha mottatt flere rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke feilen og utviklet et sett med løsninger som utryddet feilen for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at denne feilen utløses, og de er oppført nedenfor.

 • Cache: Alle applikasjoner lagrer hurtigbuffer for å redusere lastetider og for å gi brukerne en jevnere opplevelse. Over tid kan denne hurtigbufferen bli ødelagt og begynne å forstyrre viktige elementer i systemapplikasjoner. I noen tilfeller kan denne hurtigbufferen utløse fuktsensorene som er installert i ladeportene og forhindre at de fungerer som de skal.
 • Programvareproblem: Dette problemet ble observert på noen enheter bare etter at en Android-oppdatering ble installert på enheten. Det er mulig at oppdateringen inneholdt en feil som fikk fuktighetssensorene til å gli ut og hindret dem i å fungere effektivt.
 • Maskinvareproblem: Det er også mulig at ladeporten kan ha blitt skadet på grunn av høy spenning eller en elektrisk strøm som de ikke fungerer som de skal.
 • Tredjepartsapplikasjoner: Noen ganger kan tredjepartsapplikasjoner fungere og forstyrre viktige systemfunksjoner, en av dem er ladefunksjonen. Fuktighetssensorene i ladeporten kan ofte bli avbrutt av disse applikasjonene på grunn av denne feilen.
 • Saltvann: Meldingen kan noen ganger være vedvarende hvis telefonen ble nedsenket i saltvann. Dette er fordi IP68-klassifiseringen ikke gjelder saltvann.
 • Wet Port: Hvis ladeporten på mobiltelefonen er våt eller har beholdt noe fuktighet, vil meldingen "fukt oppdaget" ikke forsvinne med mindre du blir kvitt den.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Kontrollere fuktighet

Hvis telefonen ble neddykket i normal eller saltvann på et tidspunkt da feilen kan være vedvarende mindre ladeporten er renset . Det anbefales at du prøver å vakuum (ikke blåse tørr!) I telefonens ladeport , og hvis du prøver løsningene nedenfor ikke løser problemet, må du kontakte den lokale Samsung kundestøtte for service.

Løsning 2: Se etter programvareoppdateringer

I noen tilfeller ble det sett at problemet skyldes en systemoppdatering. Utviklere gir ofte reparasjoner i slike tilfeller, derfor vil vi i dette trinnet sjekke om en oppdatering til programvaren er tilgjengelig. For det:

 1. Dra varslingspanelet og trykk på " Innstillinger " -ikonet.
 2. Inne innstillingene, bla ned til bunnen og klikk på “ Programvareoppdateringer ” alternativet.
 3. T a p på “ sjekk etter oppdateringer ” -alternativet og vent til telefonen sjekker om det er tilgjengelige oppdateringer.
 4. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, klikker du på alternativet " Last ned oppdateringer manuelt " og venter på at nedlastingsprosessen skal avsluttes.
 5. Når oppdateringen er lastet ned vil telefonen automatisk bli startet på nytt og oppdateringer vil bli installert etter som telefonen vil starte opp som normalt.
 6. Koble til laderen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Identifisere problemet

Det er mulig at ladeporten kan ha blitt permanent skadet på grunn av denne feilen. For å sikre at det ikke er et maskinvareproblem, kjører vi telefonen i sikker modus. For det:

 1. Trykk og hold inne " Av / på- knappen " til listen over alternativer vises.
 2. Trykk og hold inne " Slå av " -alternativet på skjermen, og trykk på alternativet " Sikker modus" .
 3. Telefonen vil nå bli startet på nytt i sikkermodus, og du vil se “ Sikker modus ” skrevet i nedre venstre hjørne av skjermen.
 4. Koble laderen og sjekk om problemet vedvarer.
 5. Hvis problemet forsvinner, betyr det at problemet ikke er med maskinvaren, og det er et programvareproblem. Her kan du prøve å diagnostisere hvilket program som forårsaket problemet.
 6. Dra ned varslingspanelet og trykk på “ Settings ” ikonet.
 7. Trykk på " Programmer " -knappen og trykk på et hvilket som helst program.
 8. Trykk på “ Avinstaller ” -knappen og deretter “ ja ” på ledeteksten som vises.
 9. Prøv å lade den telefonen og sjekke for å se om problemet vedvarer.
 10. Hvis problemet ikke forsvinner, fortsett å slette applikasjoner til det gjør det, og start opp i sikker modus etter å ha løst feilmeldingen.

Løsning 4: Slette USB-hurtigbuffer

Over tid kan hurtigbufferen bli ødelagt, og det kan forårsake problemer med viktige systemfunksjoner. Derfor, i dette trinnet, vil vi tømme hurtigbufferen fra USB-innstillinger. For det:

 1. Trekk ned varslinger panelet og trykk på “ Settings ” ikonet.
 2. Inne innstillingene, trykker du på “ Programmer ” og deretter på “ Meny ” -knappen i øverste høyre hjørne .
 3. Velg " Vis systemapper" fra alternativet, og bla nedover til du ser applikasjonen " USB- innstillinger ".
 4. Trykk på “ USB Settings ” -applikasjonene og deretter på “ Storage ”.
 5. Inne i lagringsinnstillingene , klikk på “ Tøm cache ” og deretter på “ Tøm data ” -alternativet.
 6. starter telefonen, kan du prøve å lade den og sjekke for å se om problemet vedvarer.

Løsning 5: Tørke cachepartisjon

Hvis hurtigbufferen til et hvilket som helst systemapplikasjon eller tredjepartsprogram er ødelagt, kan det være problemer med telefonen mens den prøver å lade. Derfor, i dette trinnet, vil vi tørke cachepartisjonen. For det:

 1. Trykk og hold inne "av / " -knappen og trykk på " Slå av " -alternativet.
 2. Når enheten er helt slått av, trykker du og holder nedeVolum ned ” og “ Bixby ” -tasten. Trykk i samme tilfelle også på og hold nede “ Strøm ” -knappen.

 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene. Enheten kan vise " Installere systemoppdateringer " en stund.
 4. Bruk volum ned- tasten for å markere alternativene " Tørk cache- partisjon ", og når den er uthevet, trykk på " Av / på " -tasten for å velge den.

 5. Etter tørke prosessen er fullført, markere “ Reboot System ” alternativet ved å trykke på “ volum ned ” tasten og trykk på “ makt ” -knappen for å velge det.

 6. Telefonen vil nå startes på nytt normalt, sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det