Korriger: Netflix-feil UI-122

Brukere opplever feilen ' Feil UI-122 ' når de streamer videoer på Netflix på et stort utvalg av enheter og plattformer som PS3, PS4, Roku, Nintendo WI, Smart TV, Xbox 360, Xbox One, Amazon Firestick etc. I et nøtteskall , kan du oppleve denne feilen i konsoller sammenlignet med PC-er.

Netflix-feil UI-122

Denne feilen antyder primært at det er et problem med nettverkstilkoblingen eller DNS-innstillingene. Dette problemet sees når Netflix ikke klarer å koble seg til internett "riktig". 'Riktig' betyr at du enten bruker et begrenset nettverk, DNS-servere er utilgjengelige, eller at det er problemer med overføring av data fra ruteren.

Hva forårsaker Netflix-feil UI-122?

Netflix har offisielt anerkjent denne feilmeldingen på nettstedet sitt og til og med gitt ut en dokumentasjon som tyder på løsninger for å løse dette problemet. Årsakene til at du kan oppleve dette problemet på konsollen er:

  • Du bruker en begrenset internettforbindelse . Denne typen nettverk er for det meste til stede på kontorer, skoler og sykehus.
  • De DNS-servere er uoppnåelig og Netflix kan ikke få tilgang til dem. Dette er veldig vanlig i mange tilfeller, og innstilling av Googles DNS løser vanligvis problemet.
  • Din Wi-Fi-signal koble konsollen til ruteren er svak.
  • Din ruter kan være i en feiltilstand og kan ikke løse konsollens forespørsler riktig.
  • Netflix-applikasjonen på konsollen din kan være ødelagt eller at filene mangler .

Vi starter oppløsningen av denne feilmeldingen fra den enkleste og mest sannsynlige løsningen og beveger oss ned til mer komplekse løsninger.

Løsning 1: Kontrollere internettforbindelsen

Det første trinnet du bør utføre for å feilsøke problemet, er å sjekke internettforbindelsen. For at Netflix skal fungere ordentlig, må du ha en åpen internettforbindelse som ikke har noen form for brannmur eller proxy som begrenser den. Vanligvis har åpne nettverk på arbeidsplasser, sykehus og skoler begrenset internett og støtter ikke streaming av videoer.

PS4 tilkoblingstest

For å sikre at nettverket ditt er åpent og støtter streaming, bør du åpne Netflix fra en annen konsoll / enhet mens du er koblet til det samme nettverket og se om du får feilmeldingen. Hvis du ikke gjør det, kan vi gå videre til andre spesifikke løsninger. Imidlertid, hvis du gjør det, bør du diagnostisere nettverket ditt, siden det trygt kan sies at det ikke er noe galt med konsollen din (for hvis det var det, skulle den andre enheten / konsollen ikke kunne streame).

Løsning 2: Start hjemmenettverket på nytt og kontroller signalstyrken

Denne feilmeldingen kan også oppstå hvis hjemmenettverket ikke fungerer som det skal. Det kan være problemer med å overføre dataene mellom ruteren og konsollen. Hvis det er noen form for signaltap eller feil under tilkoblingen, vil du ikke kunne streame noe Netflix-innhold.

Vi kan prøve å tilbakestille ruteren, plassere den på et annet sted, eller koble konsollen til internett med en Ethernet-ledning i stedet for Wi-Fi.

  1. Slå av konsollen og koble den fra strømforsyningen. Dette vil sørge for at alle midlertidige konfigurasjoner (inkludert internett) blir slettet.
  2. koble ruteren for rundt 2-3 minutter fra strømnettet.
Motorsykkelruter og konsoll
  1. Koble nå ruteren til igjen og vent til indikatorlampene lyser og blir grønne (ifølge produsenten din), noe som betyr en vellykket forbindelse.
  2. Slå på konsollen og prøv å få tilgang til Netflix igjen. Sjekk om feilen er løst.
Start ruteren og konsollen på nytt

Løsning 3: Endring av DNS-innstillinger

Domain Name Systems brukes av nesten alle TV-applikasjoner, inkludert Netflix, for å operere og spille på konsollen. Hvis DNS ikke er løst eller konsollen ikke klarte å nå den, kan det hende at Netflix spretter feil UI-122 og nekter deg tilgang til innholdet.

Vi kan prøve å endre DNS-innstillingene på datamaskinen din til Googles DNS og se om dette løser problemet. Vanligvis går ikke DNS-servere ofte, men det er unike tilfeller der dette kan skje. Du vil gjøre endringer i disse innstillingene:

DNS-innstillinger: Manuell

Primær DNS-server: 8.8.8.8

Sekundær DNS-server: 8.8.4.4

Endrer DNS i Xbox

Du kan lese artikkelen vår om COD WW2 Error Code 103295 og sjekke løsning 2 for trinnene for hvordan du endrer DNS til disse innstillingene manuelt i Xbox og PS.

Når du har endret DNS-innstillingene, lagrer du alle endringene og starter ruteren på nytt før du får tilgang til Netflix igjen.

Løsning 4: Installer programmet på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, er det mulig at applikasjonen din er ødelagt eller har flere manglende eller korrupte moduler. Vi kan prøve å installere Netflix-applikasjonen på nytt og se om dette fungerer. Forsikre deg om at du har påloggingsinformasjonen din for hånden. Når du installerer på nytt, blir du bedt om å legge dem inn igjen.

Avinstallerer Netflix

Siden denne feilmeldingen kan forekomme i så mange konsoller, er det nesten umulig å liste opp hver metode i henhold til hver konsoll for hvordan du installerer Netflix på nytt. Derfor kan du sjekke online veiledninger om hvordan du avinstallerer, og installer deretter programmet igjen etter nedlasting. Vanligvis navigerer du til applikasjonsbiblioteket, og etter å ha trykket på alternativene i applikasjonen, kan du velge Avinstaller- knappen.

Senere kan du navigere til butikken og installere den nyeste applikasjonen derfra.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det