Fix: Windows Update-feil 0x80240034

0x80240034 er en Windows Update-feil som vises i Windows Update-ruten når en oppdatering ikke installeres.

Du kan se feilen 0x80240034 når du prøver å oppdatere Windows 10. Windows Update blir sittende fast på 1%, og den mislykkes etter en stund. Hvis du deretter klikker på Vis installasjonsoppdateringsloggen, vil du se feilkoden 0x80240034 for de mislykkede oppdateringene. Dette vil fortsette å skje hver gang du prøver å oppdatere Windows. Husk også at dette ikke skjer for en bestemt versjon av Windows Update. Folk opplever dette problemet på forskjellige Windows-modeller. En annen ting som er verdt å nevne er at noen brukere ser en annen feilkode når Windows Update mislykkes, men de ser fortsatt feilkoden 0x80240034 når de sjekker Windows Update-historikken.

Selv om vi ikke er 100% sikre på hva som forårsaker denne feilen, men den mest sannsynlige årsaken til dette problemet er ødelagte oppdateringsfiler. Derfor er den vanligste løsningen på dette problemet en tilbakestilling av hurtigbufferen for Windows. Vi har også lagt merke til at mange mennesker løste problemet ved å bruke ISO og velge alternativet Ikke behold tidligere innstillinger under oppdateringen. Så det må kanskje gjøre noe med å overføre tidligere innstillinger via oppdateringsklienten.

Metode 1: Fjern Windows Update-hurtigbuffer / distribusjonsmappe

Tømning av Windows Update-hurtigbufferen har fungert for mange brukere. Du kan tømme Windows Update-hurtigbufferen ved å slette innholdet i Windows SoftwareDistribution-mappen. Tilsynelatende kan ikke Windows tømme og laste ned oppdateringsinnholdet på nytt når det er ødelagt. Så når du tømmer denne mappen, vil Windows laste ned innholdet på nytt og løse problemet.

Så følg trinnene nedenfor

 1. Trykk Windows-tasten en gang
 2. Skriv ledeteksten i Windows Start Search
 3. Høyreklikk Kommandoprompt fra søkeresultatene, og velg Kjør som administrator

 1. Skriv nettstopp wuauserv og trykk Enter
 2. Skriv rmdir% windir% \ SoftwareDistribution / S / Q og trykk Enter
 3. Skriv nett start wuauserv og trykk Enter

Når du er ferdig, kan du prøve å oppdatere Windows, og det skal fungere bra.

Metode 2: Oppdater via ISO-fil

Hvis metode 1 ikke løste problemet ditt, er det på tide å bruke en Windows ISO. Dette betyr at du vil opprette et oppstartsmedium for Windows 10 og bruke det som installerer den nyeste versjonen av Windows 10. Mange av brukerne løste problemet ved å bruke denne metoden. Årsaken til at dette fungerer har noe å gjøre med Windows Update-klienten. Windows-oppdateringer lastet ned fra en vanlig Windows Update-klient ser ut til å skape problemer som dette, men problemet skjer ikke når de samme Windows-oppdateringene lastes ned og installeres via en ISO-fil.

Merk: Når du bruker Windows 10 ISO-filen, blir du bedt om å velge hva du vil gjøre med dine tidligere innstillinger og apper. Dessverre løste flertallet av brukerne problemet ved å velge Ikke å beholde de gamle Windows-innstillingene. Hvis du er en av de som ikke vil miste sine tidligere innstillinger, er vårt råd først å prøve å oppdatere Windows mens du beholder de gamle innstillingene. Hvis det fungerer, er det flott, ellers kan du bestemme om du vil installere den nyeste versjonen av Windows uten å beholde innstillingene eller ikke.

Merk: Hvis du bestemmer deg for å gjøre en ren installasjon, ikke glem å ta sikkerhetskopi av viktige data.

Så følg trinnene nedenfor for å oppdatere Windows 10 via ISO-fil.

 1. Klikk her og klikk Last ned verktøyet nå

 1. Klikk på alternativet Bruk verktøyet til å opprette installasjonsmedier (USB-flashstasjon, DVD eller ISO-fil) ... og følg instruksjonene i den delen

 1. Velg ISO- filalternativet i trinn 5 (siden vi skal bruke ISO til å oppdatere Windows)
 2. Du bør ha en ISO-fil når du er ferdig
 3. Nå, naviger til stedet der du lastet ned ISO-filen
 4. HøyreklikkWindows 10 ISO-filen og velg Åpne med , og velg deretter File Explorer
 5. Dobbeltklikk på setup.exe

Følg nå instruksjonene på skjermen. Velg enten Ingenting (ren installasjon) eller Hold personlige filer bare alternativet når du blir spurt. IKKE velg Behold personlige filer, apper og Windows-innstillinger fordi det ikke har fungert for noen. Å velge å ikke beholde noen innstillinger har løst problemet for flertallet av brukerne. Du kan deretter fortsette og følge instruksjonene på skjermen. Velg de alternativene som passer deg best.

Du bør kunne oppdatere vinduene med disse metodene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det