Korriger: Xbox One-kontroller vil ikke koble til PC

Det er et kjent faktum at kontrollere fra forskjellige plattformer og konsoller kan brukes på andre så lenge visse trinn utføres på forhånd. For eksempel ville det være synd hvis noen måtte kjøpe flere kontrollere til PC-en sin når han allerede har et par PlayStation 3-kontrollere som ligger rundt.

Heldigvis er det en måte å gjøre dem alle kompatible med hverandre, og noen ganger må du bruke en adapter og noen ganger ikke. Det viktigste problemet brukerne vil fikse, er å gjøre forskjellige kontrollere kompatible med PC-en. Denne prosessen er ikke vanskelig, men resultatet er ikke så sikkert.

Xbox One er en relativt ny konsoll produsert av Microsoft, og det er naturlig å forvente at kontrollerne kommer til å være kompatible med Windows-PCer. Det stemmer, og det er måter å koble Xbox One-kontrolleren til datamaskinen din enten ved hjelp av en Bluetooth-tilkobling, en Xbox one-adapter eller ved å bruke en mikro-USB-kabel. Du bør være oppmerksom på det faktum at Bluetooth-tilkobling bare fungerer hvis du bruker Windows 10 med jubileumsoppdatering installert. Hvis du eier et annet operativsystem, må du koble kontrolleren din med en mikro-USB-kabel.

Paring er ganske enkelt med Bluetooth

Selv om instruksjonene på Xbox-siden er ganske enkle og greie, kan ting fortsatt gå galt i en rekke forskjellige. Den vanligste forekomsten av tilkoblingsproblemer dannes på en måte der datamaskinen rett og slett ikke gjenkjenner kontrolleren i det hele tatt. Folk som har Windows 10 installert med de siste oppdateringene ble fortalt hvordan kontrolleren nå er "plug and play", noe som betyr at du bare skal koble den til og begynne å bruke den uten behov for andre handlinger. Dette er imidlertid ikke tilfelle mesteparten av tiden, og det er noen trinn du må ta for å sikre kvalitetstid.

Forsikre deg om at alle driverne er installert. Når du kobler til Xbox One-kontrolleren, begynner Windows å lete etter driverne og laste dem ned umiddelbart, og det samme kan sies til alle støttede versjoner av operativsystemet som inkluderer Windows 10, Windows 8 og Windows 7. Imidlertid må du sørge for at du avinstallerte dem ikke ved en feiltakelse i Enhetsbehandling. Der finner du et element som heter “Microsoft Xbox One-kontroller”. Utvid det elementet i listen, høyreklikk, velg “Oppdater driverprogramvare, og klikk deretter“ Søk automatisk etter oppdatert programvare ”.

Finne Xbox One-kontrolleren i Enhetsbehandling

Hvis driverne er fullstendig oppdatert, er det en løsning som vanligvis føles mest logisk. Det viser seg at ikke hver mikro-USB-kabel fungerer for kontrolleren, og det er en bestemt type som trengs for å brukes. Det som forårsaker problemet er det faktum at visse mikro-USB-kabler bare gir strømoverføring, og de vil fungere for Xbox 360. Xbox One-kontrolleren kan imidlertid bare bruke datasynkroniseringskablene som gir både strøm og dataoverføring. Det viktigste eksemplet på dette problemet er det faktum at du ikke kan bruke kabelen fra din vanlige Xbox One-kontroller (Charge and Playset) for å koble til PC-en din, siden det ikke overføres data.

Dette kan gjøre det vanskelig for brukerne å finne den perfekte kabelen. Kabelen du vil bruke, bør være mikro-USB, type B, og den skal være en data / synkroniseringskabel, så sørg for at du lar fyren i teknologimarkedet vite hva du vil. Også, hvis du må slå på kontrolleren først og deretter koble til kabelen for å få den til å fungere. Videre må du ikke koble til USB 3.0-porter.

Bruk Xbox-tilbehør (Windows 10)

Hvis du fortsatt har problemer, åpner du Microsoft Store og søker etter appen Xbox-tilbehør . Installer dette programmet, og koble deretter Xbox One-kontrolleren til og sjekk om det er en firmwareoppdatering. I så fall oppdater og start PCen på nytt. Hvis dette fungerer bra, blir kontrolleren din automatisk oppdaget, og du vil kunne bruke den fullt ut.

Oppdater Xbox One-kontrolleren via Xbox

Xbox One-kontrolleren må oppdateres til den nyeste versjonen av fastvare før de begynner å bruke Windows 10. Vanligvis, hvis fastvaren ikke er oppdatert, vil datamaskinen ikke gjenkjenne kontrolleren i det hele tatt. For å løse dette problemet, kobler du kontrolleren til en Xbox One og oppdaterer fastvarens fastvare gjennom den Xbox One. Deretter kobler du kontrolleren til PC-en og ser om problemet er løst.

Kjør maskinvare feilsøking

Windows har et bibliotek med feilsøkere tilgjengelig i seg selv. For å imøtekomme Xbox One-kontrolleren som ikke kan koble til PCen din, vil vi kjøre feilsøkingsprogrammet for maskinvare. Dette vil automatisk prøve å oppdage Xbox One-kontrolleren du har koblet til, og vil fikse avvik (hvis noen) med gjeldende programvare og drivere. Forsikre deg om at du lar prosessen være fullstendig.

  1. Klikk på Windows- knappen, og skriv deretter feilsøk i Søk . Nå, i resultatene som vises, klikker du på Feilsøk innstillinger .
  2. Nå i venstre rute i vinduet, bla nedover for å finne Power . Klikk nå på Strøm og klikk deretter Kjør denne feilsøkingsprogrammet .
  3. Følg nå instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre feilsøkingsprosessen. Etter at feilsøkingsprosessen er fullført, sjekk om problemet med Xbox-tilkoblingen er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det