Fix: iPhone vises ikke på Windows 10

Noen brukere nylig rapportert problemer mens du kobler sine iPhones til en Windows 10 datamaskin . De bemerket at Windows 10 OS ikke gjenkjenner iDevices i det hele tatt. Hvis du opplever dette scenariet, vet du hvor frustrerende dette problemet kan være. Du klarer ikke å overføre bilder, videoer, musikk og dokumenter fra iPhone til datamaskinen og omvendt. Derfor kan du ikke utføre noen oppgaver som inkluderer en forbindelse med iTunes.

Etter grundige undersøkelser fant jeg en løsning på dette problemet. Egentlig er det et par mulige løsninger. Hvilken som vil fungere for deg, avhenger av årsaken til problemet ditt. I denne artikkelen vil jeg presentere deg de mest nyttige. Så hvis iPhone ikke vises på Windows 10-datamaskinen, er det her du bør gjøre.

Forberedelser

Før du utfører noen av løsningene, må du sørge for at den nyeste iTunes er installert på PCen. Velg også Stol på " Stol på denne datamaskinen" -meldingen, hvis du ikke allerede har gjort det når du kobler iPhone til datamaskinen. Nå er du klar til å dra.

Løsning 1: Maskinvareproblemer

Mange faktorer kan føre til at forbindelsen mellom iPhone og Windows 10-datamaskinen din deaktiveres. Først av alt, når du arbeider med denne typen problem, sjekk for eventuelle maskinvareproblemer . Og når jeg sier maskinvareproblemer, tenker jeg ikke bare på datamaskinen din. Noen ganger kan problemet være Apple-mobilenheten eller annen relatert maskinvare. Følg disse trinnene for å sjekke om gjenkjenningsproblemet er forårsaket av maskinvaren.

 1. Start din Windows 10 datamaskin og iPhone . Deretter kobler enhetene og sjekk om problemet oppstår på nytt.
 2. Koble din iPhone til en annen datamaskin (PC eller Mac). Hvis det ikke virker, kan problemet være i iDevice.
 3. Bruk den originale USB-lynkabelen mens du kobler iPhone til datamaskinen. Mange lynkabler fra tredjeparter fungerer bare for lading og ikke for dataoverføring.
 4. Sjekk om den originale lynkabelen fungerer som den skal med en annen iPhone. Hvis ikke, få en ny Apple USB-kabel.
 5. Prøv å koble iPhone til en annen USB- port på datamaskinen. Bruk noen av portene på baksiden hvis du bruker en stasjonær datamaskin, og sjekk om det løser problemet som ikke viser iPhone. Hvis du bruker USB Type-C-porten, må du også sørge for at den tillater dataoverføring.

Hvis iPhone fortsatt ikke vises på Windows 10-datamaskinen din etter å ha utført alle maskinvarekontrollene, kan du prøve følgende metode.

Løsning 2: Start Apple Mobile Device Service på nytt

En av de mulige løsningene for ikke-iPhone-problemer kan være dysfunksjonell Apple Mobile Device Service . For å løse problemet, bør du prøve å starte tjenesten på nytt.

 1. Åpne den startmenyen og velg Windows Administrative Tools .
 2. velger du Tjenester .
 3. Finn og dobbeltklikkApple Mobile Device-tjenesten .

 4. Velg Oppstartstype som Automatisk .

 5. Klikk Stopp for å deaktivere tjenesten.

 6. Nå, klikker du Start for å aktivere den igjen.

 7. Klikk Bruk og OK .
 8. Koble iDevice til PCen på nytt.

Hvis løsning 2 ikke fungerer, eller din iPhone blir oppdaget av Windows 10, men ikke kan koble til iTunes, må du installere iPhone-driverne på nytt.

Løsning 3: Installer iPhone USB-drivere på nytt

Vanligvis, hvis du kobler en mobilenhet til datamaskinen via USB, vil operativsystemet ditt gjenkjenne enheten og installere automatisk MTP USB- driver eller Apple Mobile Device USB- driver . Hvis alle maskinvaredelene fungerer som de skal, og din iPhone fremdeles ikke gjenkjennes av Windows-datamaskinen, kan problemet være i Apple-mobilenhetsdriveren eller iPhone USB-driveren. Feilkonfigurert, ødelagt eller manglende iPhone USB-driver for Windows 10 kan føre til at ikke iDevice vises på datamaskinen.

Foruten manglende evne til å gjenkjenne iPhone, forårsaker feil drivere også systemproblemer på Windows. Musen, tastaturet, berøringsskjermen osv. Kan slutte å fungere riktig. I dette tilfellet, hvis Windows ikke klarer å løse problemet automatisk, er det viktig å installere iPhone, USB-driveren på nytt. Her er prosedyren.

Trinn 1: Kontroller iPhone USB-driveren i Enhetsbehandling

 1. Koble den iPhone til din datamaskin med lyn-kabelen.
 2. Åpne den Enhetsbehandling. For å gjøre det, høyreklikkMin datamaskin (Datamaskin) og velg Nå klikkEnhetsbehandling i øvre venstre hjørne av vinduet. (Du kan også starte systemegenskaper med hurtigtasten Win Key + Pause )

 3. Klikk på Universal Serial Bus-kontrollere og sjekk om Apple Mobile Device USB Driver er til stede i listen. Hvis du ikke finner det i det feltet, utvider du delen Andre enheter og ser etter ukjente enheter.

Trinn 2: Installere iTunes og alle dets komponenter på nytt

Hvis du ikke finner USB-driveren til Apple Mobile Device på listen, eller det er et gult skilt på enhetsnavnet, må du installere driveren på nytt manuelt.

Merk: Hvis du bruker Windows 10-jubileum (versjon 1607), må du sørge for at du har tillatelse til å installere drivere manuelt.

 1. Først avinstallere iTunes og alle dens komponenter . Du kan bruke Kontroll Panel for avinstalleringen, og disse er de komponentene du må passe på.
  • Apple Application Support 32-bit
  • Apple Application Support 64-bit
  • iTunes
  • Apple Mobile Device Support
  • Bonjour
  • Apple-programvareoppdatering

Hvis du finner to versjoner av Apple Application Support, må du sørge for at du avinstallerer dem før du fortsetter prosessen.

 1. Nå, laste ned og installere iTunes med alle sine komponenter Du kan gjøre det på følgende link Last ned iTunes.
 2. til Enhetsbehandling og finn iDevice. Du kan se hvordan du gjør det i trinn 1 i denne metoden. (I mitt tilfelle var Apple-enheten plassert under bærbare enheter, men det kan være annerledes i ditt tilfelle)
 3. Høyreklikkenheten og velg Oppdater enhetsdriver .

 4. Klikk på Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare.
 5. Her må du velge mappen med driverne. (C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Devices \ Support \ Drivers)
 6. Klikk på Neste, så blir driveren installert .

 7. Nå bør du se Apple Mobile Device USB Driver i Device Manager under Universal Serial Device USB Driver

  Underoverskrift

Når du er ferdig med å installere driverne, må du starte datamaskinen på nytt og koble iPhone til den på nytt. Når varslingsvinduet " Stol på denne datamaskinen " dukker opp på iPhone, må du sørge for at du velger Tillit . Nå skal iPhone gjenkjennes av Windows 10.

Jeg håper denne artikkelen hjalp deg med å fikse iPhone-problemet som ikke vises på Windows 10. Del det gjerne med alle du tror det kan være nyttig. Ikke vær sjenert med å dele med oss ​​hvis du vet noen annen løsning for dette vanlige problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det