Hvordan lage Windows 10 oppstartbar USB ved hjelp av Rufus

Microsoft har strømlinjeformet hvordan vi laster ned og setter opp media med Windows 10, noe som faktisk kan være forvirrende for noen. Siden systemer i dag bruker Unified Extensible Firmware Interface ( UEFI ) i stedet for BIOS (en erstatning for standard BIOS), blir Windows USB / DVD- nedlastingsverktøy overflødig.

Når du prøver å installere Windows 10 ved hjelp av et oppstartbart medium; du kan støte på problemer der systemet ikke gjenkjenner det nye mediet eller vil returnere feil som installasjon mislyktes på grunn av GUID-partisjonstabell

Her er to enkle måter å lage et oppstartbart medium på Windows 10.

Bruke Microsoft Media Creation Tool

Last ned Windows 10 og sørg for at du har minst 8 GB USB- lagring for å lage media.

Å lage oppstartbare medier ved hjelp av Appuals-måten; du trenger et program som heter Rufus, som er et lite verktøy for å lage oppstartbare medier for MBR og GPT-partisjoner.

Rufus installerer ikke seg selv, da det er et frittstående verktøy. Last den ned her.

1. Etter at Rufus og ISO er lastet ned; åpne rufus og velg enheten (USB) som skal brukes som oppstartbart medium.

2. Velg deretter GPT-partisjonsskjema for UEFI og la Filsystem og klyngestørrelse være standardinnstillinger. husk å merke stasjonen.

3. Merk av Opprett en oppstartbar disk og sørg for at ISO-bildet er valgt fra rullegardinmenyen. Bruk ikonet for liten stasjon for å finne og velge bildet.

4. Velg deretter Start for å fullføre.

rufus

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det