Slik løser du COD Modern Warfare & Devs 6178 & rsquo;

' Fatal Error Dev Error 6178 ' vises etter at Call of Duty Modern Warfare krasjer under lasting av et kart på PC. Det er også mulig for krasj å skje når kameraet kommer tilbake til spilleren etter døden. Dette problemet gjør spillet uspillbart for de mest berørte brukerne.

Hva forårsaker Dev-feil 6178 på COD Modern Warfare?

 • In-Game Overlay og Nvidia Highlights er aktivert - Det viser seg at det er to forskjellige innstillinger som er kjent for å forårsake denne feilen for mange brukere. Hvis du prøver å spille spillet med aktiverte overlegg i spillet, og Nvidia-høydepunkter er aktivert samtidig, bør du kunne løse problemet ved å deaktivere dem begge.
 • Utdatert GPU-driver - Som mange berørte brukere har rapportert, er dette problemet ganske vanlig blant de som ennå ikke har oppdatert AMD eller Nvidia GPU til den nyeste versjonen. Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet veldig enkelt ved å oppdatere de utdaterte driverne via Enhetsbehandling eller ved å bruke den proprietære oppdateringsprogramvaren i henhold til GPU-produsenten.
 • Administratortilgang mangler - For noen brukere var løsningen så enkel som å sikre at den viktigste kjørbare filen kjørte med administratorrettigheter. Så rart det kan virke, kan denne spesielle feilkoden forekomme i tilfeller der hovedspillets kjørbare programvare ikke har administratortilgang.
 • Spillet kjører med teksturer med lite nivå - Siden spillet kom ut, prøver de fleste brukere som opplever denne feilkoden å spille det med lave teksturer. Hvis dette scenariet er aktuelt, bør du kunne løse problemet ved å bruke middels eller høy tekstur i stedet.
 • G-sync krasjer spillet - Hvis du prøver å spille spillet på en medium-spesifik datamaskin og V-sync (G-sync på Nvidia) er aktivert, er sjansen stor for at det er det som forårsaker problemet. Vi fant dusinvis av forekomster der problemet ble bekreftet på grunn av G-Sync-funksjonen. Så snart berørte brukere deaktiverte det via Nvidia Control Panel, stoppet krasj helt.
 • Deaktivert / utilstrekkelig Windows Pagefile - COD Modern Warfare er et av disse spillene som ser ut til å avhenge av Windows Page-filen ganske mye. Hvis sidefilen din er deaktivert eller den er modifisert for å fungere med begrenset plass, er det sannsynlig at den også er ansvarlig for akkurat dette spillkrasjet. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å aktivere og forstørre Windows sidefil.

Metode 1: Deaktivering av overlay i spillet og Nvidia-høydepunkter

Flere spillere som møtte dette problemet med Nvidia GPU-kort har endelig klart å få løst problemet ved å deaktivere et par alternativer fra Nvidia Experience. Som det viser seg, er det to hovedårsaker som vil forårsake disse problemene med Nvidia GPUer:

 • Aktivert overlegg i spillet
 • Aktiverte Nvidia-høydepunkter

Hvis ett av de to alternativene er aktivert på PC-konfigurasjonen, bør du sørge for at de er deaktivert og se om Dev-feil 6178 fremdeles oppstår. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Når spillet er slått av, åpner du GeForce Experience. Når du er inne, går du til Generelt-fanen fra venstre side. Deretter går du over til høyre og sørger for at vekselen som er knyttet til In-Game-overlegg er deaktivert.
 2. Lagre gjeldende konfigurasjon, lukk deretter Nvidia Experience og åpne Call of Duty Modern Warfare igjen.
 3. Når du er inne i spillet, går du til Alternativer> Grafikk, og deretter blar du ned til Nvidia-høydepunkter og setter den til Deaktivert før du lagrer endringene.
 4. Start spillet på nytt og se om problemet nå er løst.

Hvis du fremdeles støter på den samme Dev-feilen 6178, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Oppdater alle GPU-drivere

Som det viser seg, er et annet potensielt scenario som kan ende opp med å utløse Dev Error 6178 en feil GPU-driver som ender med å påvirke spillets stabilitet. Flere berørte brukere har bekreftet at i deres tilfelle ble problemet løst når de fulgte instruksjonene for å oppdatere GPU-driverne til den siste tilgjengelige versjonen.

Noen berørte brukere spekulerer i at problemet hovedsakelig skjer fordi fysikkmodulen ikke er oppdatert for å håndtere grafikken som brukes av spillet. Hvis dette scenariet gjelder for din nåværende situasjon, er det en rask guide til oppdatering av GPU-driverne for å fikse Dev-feil 6178 :

 1. Åpne opp en Kjør dialogboksen ved å trykke Windows-tast + R . Skriv deretter inn 'devmgmt.msc' i tekstboksen og trykk Enter for å åpne Enhetsbehandling .
 2. Inne i Enhetsbehandling , bla nedover listen over installerte enheter og utvid rullegardinmenyen tilknyttet skjermkort .
 3. Høyreklikk deretter på GPUen du vil oppdatere, og velg Oppdater driver fra den nylig viste kontekstmenyen.

  Merk: Hvis du ser denne feilen på en bærbar datamaskin, må du oppdatere driveren til din dedikerte GPU, siden det er den som brukes under ressurskrevende aktiviteter.

 4. Når du har funnet veien inn i neste skjermbilde, klikker du på Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare . Vent deretter til skanningen er fullført, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere den nyeste GPU-versjonen som ble identifisert.
 5. Når den nyeste driveren er installert, start maskinen på nytt og start spillet ved neste systemoppstart for å se om Dev-feil 6178 er løst.

  Merk: Det anbefales at du også prøver å oppdatere GPU-driverne ved hjelp av programvaren som er tilknyttet GPU-produsenten. Her er en liste over proprietær programvare som automatisk oppdaterer alle GPU-driverne:

  GeForce Experience - Nvidia

  Adrenalin - AMD

  Intel Driver - Intel

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår selv etter at du har oppdatert GPU-driverne, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Starte spillet med administratorrettigheter

Som det viser seg kan dette problemet også oppstå på grunn av utilstrekkelige administratorrettigheter. Som noen brukere har rapportert, kan dette problemet forårsake problemer med initialiseringsprosessen. Hvis du støter på Dev-feil 6178 så snart du prøver å starte spillet, er det sannsynlig at du har å gjøre med et tillatelsesproblem.

I dette tilfellet er den enkleste måten å løse problemet på å starte hovedspillet som kan kjøres med administratortilgang. Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Høyreklikk på den kjørbare Call of Duty Modern Warfare og velg Kjør som administrator fra den nylig viste kontekstmenyen.
 2. Når du ser ledeteksten UAC (User Account Control) , klikker du ja for å gi administratortilgang.
 3. Vent til spillet starter, og se om du støter på det samme problemet.

  Merk: Hvis problemet ikke oppstår lenger, og du bekrefter at problemet tidligere skjedde på grunn av manglende administratortilgang, kan du sikre at administratorrettigheter blir håndhevet ved hver kjørbare oppstart ved å følge instruksjonene nedenfor.

 4. Høyreklikk på den kjørbare filen igjen, og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 5. På skjermen for egenskaper velger du kategorien Kompatibilitet fra listen over tilgjengelige alternativer. Gå deretter til Innstillinger- delen og sørg for at avkrysningsruten som er tilknyttet Kjør dette programmet som administrator .
 6. Klikk Bruk for å lagre endringene. Når du har gjort dette, kan du starte COD-kjørbarheten normalt - spillet åpnes med administratortilgang hver gang.

Hvis spillet allerede åpnet med administratortilgang, eller du tvang dette og det samme Dev Error 6178- problemet fremdeles oppstår, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Øke grafikkstrukturen

Så rart som dette kan høres ut, har mange brukere klart å fikse dette problemet ved å øke grafikken til Medium eller High. Etter å ha analysert dusinvis av brukerrapporter, er det klart at de fleste ustabilitetsrapportene skjer med grafiske innstillinger som er satt til Lav (spesielt teksturer).

Flere berørte brukere har bekreftet at Dev Error 6178 krasjer i sitt tilfelle stoppet opp helt etter å ha økt de generelle grafiske innstillingene til High (eller Medium). Hvis systemet ditt ikke er sterkt nok til å spille spillet med de høyeste videoinnstillingene, bør det være nok til å øke teksturene til Medium.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne Call of Duty Modern Warfare og få tilgang til valgskjermen ved å gå til Innstillinger.
 2. Når du er inne på innstillingsskjermen, velger du deretter Grafikk- fanen fra listen over alternativer øverst.
 3. Deretter navigerer du til delen Detaljer og teksturer og endrer teksturoppløsningen til normal.

  Merk: Hvis datamaskinkonfigurasjonen din kan ta den, kan du øke andre videoinnstillinger til du fyller opp VRAM-bruken. Som vi nevnte ovenfor, ser det ut til ustabilitet med alternativer for videoinnstillinger på lavt nivå.

Hvis du fulgte instruksjonene ovenfor og fortsatt har det samme problemet, kan du gå ned til neste potensielle løsning.

Metode 5: Deaktiver G-Sync fra Kontrollpanel (hvis aktuelt)

Som det viser seg, kan G-Sync også være ansvarlig for at Dev Error 6178- feilen vises. G-sync er en proprietær adaptiv synkroniseringsteknologi som brukes av Nvidia for å eliminere riving av skjermen og behovet for programvarealternativer som Vsync .

I følge brukerrapporter har denne teknologien imidlertid potensialet til å forårsake ustabilitetsperioder med COD Modern Warfare som til slutt kan forårsake Dev Error 6178. Flere berørte brukere som beskyldte G-sync for det faktum at spillet deres ikke kan spilles, har rapportert at de ' er endelig i stand til å spille normalt etter at de har deaktivert G-Sync-funksjonen via Nvidia Control Panel-menyen

Husk at hvis du bruker et Nvidia-skjermkort og ender opp med å deaktivere G-Sync, vil du se mye mer skjermrivning. Men det er fortsatt bedre enn ikke å spille spillet på grunn av hyppige krasj.

Her er en rask guide til hvordan du deaktiverer G-sync-funksjonen via Kontrollpanel:

 1. På skrivebordet høyreklikker du hvor som helst på et tomt område og velger Nvidia Control Panel fra den nylig viste kontekstmenyen.
 2. Når du er inne i Nvidia Kontrollpanel, må du rette oppmerksomheten mot venstre side og klikke på Administrer 3D-innstillinger . Gå deretter til høyre side, velg kategorien Programinnstillinger og klikk på Legg til.
 3. Fra neste meny, bla til Call of Duty Modern Warfare kjørbar og velg den for å legge den til i Manage 3D Settings.
 4. Når den riktige kjørbare filen er valgt, blar du nedover listen over tilpassede videoinnstillinger og setter Vertikal synkronisering til Av.
 5. Lagre endringene, og start deretter spillet igjen nå som G-Sync er deaktivert for å se om problemet nå er løst.

Hvis du fremdeles støter på Dev-feil 6178, flytt ned til den endelige metoden nedenfor.

Metode 6: Aktivere eller forstørre Windows-sidefilen

Som det viser seg, er et annet scenario der dette problemet vil oppstå, en forekomst der brukeren tidligere har deaktivert Windows-sidefilen, eller sidefilen er allerede aktivert, men det er ikke nok plass med den.

Flere berørte brukere som vi støter på Dev Error 6178- krasj flere minutter etter å ha spilt spillet (konsekvent) har rapportert at problemet endelig ble løst etter at de aktiverte eller forstørret standard Windows-sidefil.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør dialogboks. Skriv deretter inn “sysdm.cpl ' i tekstboksen og trykk Enter for å åpne skjermbildet Systemegenskaper .
 2. Når du er inne i vinduet Systemegenskaper , velger du kategorien Avansert fra listen over alternativer og klikker på Innstillinger- knappen tilknyttet ytelse.
 3. Når du er inne i vinduet Ytelsesalternativer, går du til kategorien Avansert igjen og klikker på Endre- knappen tilknyttet virtuelt minne .
 4. Etter at du har klart å komme inn i skjermbildet Virtuelt minne, begynner du med å fjerne merkingen i boksen som er tilknyttet Automatisk sidefilstørrelse for alle stasjoner.
 5. Deretter fortsetter du ved å velge Egendefinert størrelse og øke verdiene til Startstørrelse og Maksimal størrelse . Den ideelle måten er å velge så mye plass som mulig uten å gi systemet ditt for lite lagringsplass å jobbe med. Bare husk å trykke på Set- knappen når du er ferdig med å justere verdiene.
 6. Klikk Bruk for å lagre endringene, og start datamaskinen på nytt. Etter at neste oppstart er fullført, start spillet på nytt og se om du fortsatt opplever samme Dev Error 6178- krasj.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det