Korriger: Nexus 7 vant ikke

Google Nexus 7 var i de første årene den ultimate kompakte nettbrettet. Gjort mulig av et samarbeid mellom Google og Asus, var det den rene Android-opplevelsen som mange brukere ønsket seg.

Men de første dagene av Android var ikke så pålitelige som vi kanskje vil huske. Nexus 7-nettbrett og nesten alle andre Android-drevne enheter hadde problemer som vi anser som helt uakseptable i dag.

Å sette spesifikke mangler til side, er den største feilen med Nexus 7 at det noen ganger nekter å dukke opp - spesielt hvis du lot batteriet tømme helt eller ikke brukte det i lengre tid. Et annet hyppig problem er den forferdelige boot-loop-feilen der enheten blir sittende fast i et kontinuerlig forsøk på å starte opp.

Google innrømmet at det er en liten produksjonsfeil med batteriene på Nexus 7, ettersom de er utrolig vanskelig å komme i gang igjen etter at de har blitt helt tømt. Dette er en vanlig forekomst på både den originale Nexus 7 og gjentakelsen i 2013.

Før vi begynner

Dessverre er ikke batteriet den eneste potensielle synderen som kan få enheten til å slutte å slå på. Før vi kommer til mer avanserte emner, la oss eliminere noen mistenkte først:

 • Forsikre deg om at strømadapteren fungerer som den skal. Det anbefales at du bruker den originale kabelen og strømadapteren som fulgte med Nexus-nettbrettet. Bekreft dem ved å prøve dem med en annen enhet.
 • Forsikre deg om at det ikke er noe fremmed i mikro-USB-porten (som støv eller lo). Hvis du ser tegn på smuss, bruk et pinsett, en tannpirker eller en nål for å fjerne fremmedlegemer. Når du er ferdig, bruk en bomullspinne dyppet i sprit for å fjerne eventuelt gjenværende smuss.
 • Hvis skjermen på nettbrettet ditt flimrer før det slår seg helt av, har du definitivt et dårlig batteri, og du bør sende det til reparasjon eller kjøpe et nytt.

Metode 1: Sørg for at batterikontakten ikke løsnes

Asus har en alvorlig designfeil med denne modellen. Siden batterirommet er litt større enn selve batteriet, kan enhver plutselig bevegelse potensielt trekke kontakten ut og kutte strømmen til enheten. Hvis ikonet og blitsymbolet antyder at enheten lades, men ladningen forblir på 0% uansett hvor lenge du lar den lade, vil dette mest sannsynlig løse problemet ditt.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Åpne bakdekselet på Nexus-enheten.
 2. Sjekk om batterikabelen er riktig koblet til ladekablene inni. Koble fra og koble til batterikabelen mens du sørger for at du skyver den helt gjennom.
 3. Start nettbrettet på nytt og se om det lades riktig.

Merk: Hvis du ikke vil at dette problemet skal gjenta seg, kan du bruke hvilken som helst type silikongummi til å fylle ekstra batterirom for å forhindre at den beveger seg rundt.

Metode 2: Gjør en myk tilbakestilling

Hvis du klarte å la Nexus 7-batteriet lades helt ut, kan det hende du må gjøre en myk tilbakestilling for å signalisere at batteriet ikke har juice igjen. Som jeg har sagt ovenfor, er det en produksjonsfeil. Selv om dette bør løse problemet med en gang, fungerer det ikke alltid ved første forsøk.

Du kan utføre en myk tilbakestilling ved å holde strømknappen i hele 30 sekunder mens den er koblet til et strømuttak. Enheten skal deretter starte på nytt og vise et batteriikon som signaliserer at det lades. La den lade seg i minst en time før du slår den på igjen.

Merk: Hvis du ikke holder på av / på-knappen først, kan du prøve å gjenta prosedyren og holde den i lengre tid.

Metode 3: Slå av enheten manuelt

Hvis metode to ikke har gitt noen resultater, la oss prøve å utføre en hard strøm av innen gjenopprettingsmodus . Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Når strømledningen er tilkoblet, trykker du på og holder inne strømknappen og volum ned-knappen i minst 10 sekunder.
 2. Slipp begge knappene når du ser en pil og ordet 'start' .
 3. Trykk på Volum ned- knappen to ganger for å markere gjenopprettingsmodus . Trykk på strømknappen for å gå inn i den.
 4. Når gjenopprettingsmodus er fulladet, bruker du volum ned-knappen for å sykle ned og markere Slå av .
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge oppføring, og trykk deretter på den igjen for å bekrefte.
 6. Når du ser at skjermen blir svart, kobler du fra strømledningen og kobler den til igjen innen 10 sekunder.
 7. Hvis alt går bra, bør du se batteriikonet vises på skjermen.
 8. La den lade i minst en time før du slår den på igjen.

Metode 4: Å fikse svart skjermfeil

Hvis en Nexus 7-enhet blir utladet til det punktet at den ikke slås på igjen, kan det utløse en svart skjermfeil. Hvis du har dette problemet, slår enheten ikke på, og batteriikonet vises ikke på skjermen når laderen er koblet til.

Hvis du holder nede strømknappen i 30 sekunder, kan du imidlertid se en svak bakgrunnsbelysning som er synlig på kanten av skjermen. Det vil bare være synlig hvis du er i et mørkt rom.

Hvis det er tilfelle, her er hva du trenger å gjøre for å fikse Nexus 7-nettbrettet:

 1. Mens du holder begge volumknappene , kobler du til laderen og holder dem inne i ytterligere 40 sekunder.
 2. Slipp volumknappene, og trykk og hold deretter på strømknappen i ytterligere 40 sekunder for å starte opp.
 3. Nexus 7 skal starte opp normalt nå.
 4. Forsikre deg om at du ikke lar den slippe ut helt igjen.

Metode 5: Utføre en "Tørk partisjonsbuffer"

Hvis Nexus 7-nettbrettet lades normalt, men du sitter fast på oppstartsskjermen, kan det bety at du må slette de midlertidige dataene som er lagret i partisjonsbufferen.

Slik fjerner du det:

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold nede strømknappen + volum opp-knappen .
 3. Når du ser ikonet med en Android som ligger på ryggen, slipper du begge knappene.
 4. Trykk på av / på-knappen først og deretter på Volum opp - hold dem inne i 2-3 sekunder før du slipper dem samtidig.
 5. Bruk Volum ned-tasten for å markere Tørk partisjonsbuffer, og trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte.
 6. Når prosessen er fullført, slås enheten av. Slå den på og se om den kommer forbi oppstartsløyfen.

Metode 6: Utføre en tilbakestilling av enheten

Hvis du fremdeles ikke kan få enheten til å starte opp, men den lades nå normalt, kan det hende at du tilbakestiller enheten, kan gjenopprette de tidligere funksjonene.

Advarsel: Dette vil slette alle dataene dine fra enheten, så fortsett forsiktig. Det vil også ta litt tid å fullføre, og det er derfor en god ide å sørge for at den er fulladet eller koblet til en strømkilde. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold Volum ned + Av / på-knappen samtidig til du ser en pil med ordet ' start '.
 3. Få tilgang til gjenopprettingsmodus ved å trykke på volum ned-knappen to ganger og deretter på strømknappen .
 4. Når du er i gjenopprettingsmodus , holder du nede strømknappen og trykker Volum opp en gang.
 5. Dette vil få frem en annen meny. Trykk på Volum ned-knappen to ganger for å velge Tørk av data / tilbakestilling av fabrikk og trykk på av /-knappen for å bekrefte.
 6. Bruk Volum ned-knappen for å gå nedover til du markerer " Ja - Slett alle brukerdata" og trykk på av / på-knappen.
 7. Etter at prosessen er fullført, vil enheten starte på nytt og forhåpentligvis klarer å komme forbi oppstartsskjermen.

Jeg håper virkelig at en av metodene ovenfor løste problemet ditt. Hvis ingen av dem lyktes, kan det hende at enheten din lider av maskinvarefeil, i så fall må du ta den med til en tjeneste.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det