Fix: IT-administratoren din har begrenset tilgang

Feilen " Din IT-administrator har begrenset tilgang " kan potensielt være forårsaket av tredjeparts antivirusprogramvare og dukker opp når du nylig har oppdatert Windows 10 og prøv å slå på Windows Defender. Windows Defender er en integrert del av Windows 10 som skanner PC-en din uten å plage deg hver gang du starter opp systemet ditt som den andre tredjeparts antivirusprogramvaren der ute. Windows Defender er veldig effektiv og krever oppdateringer for å beskytte systemet ditt mot den nyeste malware på internett. Siden det er en innebygd komponent, kan du ikke avinstallere den, men det du kan gjøre er å slå den av, noe som du kan unngå hvis du ikke er en teknisk guru.

Som du kan se fra selve feilen, dukker den opp når du prøver å slå på Windows defender hele tiden uten å ha tillatelse til å gjøre det. Det er noen måter du kan implementere for å få sortert denne feilen - så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Windows Defender-feil

Hva forårsaker IT-administratoren din begrenset tilgang på Windows 10?

Feilen refererer til utilstrekkelige tillatelser som kan skyldes -

 • Tredjeparts antivirusprogramvare . Hvis du har brukt en tredjeparts antivirusprogramvare før feilen dukket opp, kan det skyldes antivirusforstyrrelser.
 • Gruppepolicy . En annen årsak til at denne feilen dukker opp, er gruppepolitikk. Hvis du har satt Windows Defender til deaktivert i gruppepolicyene, kan det hindre deg i å slå den på igjen.

For å løse feilen, gå gjennom følgende løsninger: -

Løsning 1: Logg på som administrator

Før du prøver å slå på Windows Defender, må du forsikre deg om at du er logget på som administrator. Hvis du har flere kontoer opprettet på systemet ditt, logger du deg på administrasjonskontoen. Hvis du bruker en gjest eller en annen ikke-administrativ konto, vil det føre til at feilen dukker opp, så sørg for at du er klar der.

Løsning 2: Fjern antivirusprogrammet

En annen årsak til at feilen dukker opp kan være antivirusprogramvaren fra tredjepart som er installert på systemet ditt. Det kan potensielt forstyrre systemet ditt og hindre deg i å slå på Windows Defender, eller det har kanskje rotet til med Windows Defender-filer som det ikke kan starte på nytt. Forsikre deg derfor om at du har avinstallert antivirusprogrammet ditt før du prøver å slå på Windows Defender.

Løsning 3: Bruke en skjult administratorkonto

Når du installerer Windows på datamaskinen din, opprettes en skjult administratorkonto automatisk. Denne kontoen brukes vanligvis av Microsoft Support eller andre teknikere når du rapporterer en feil du støter på til dem. Derfor, for å bruke rettighetene, bruker du kontoen til å slå på Windows Defender. Slik logger du deg på det:

 1. Trykk på Winkey + X og velg ' Kommandoprompt (administrator) '.
 2. Skriv inn følgende i ledeteksten:windows skjult konto
nettbrukeradministrator / aktiv: ja
 1. Denne kommandoen gjør den skjulte kontoen aktiv, slik at du kan logge på den på påloggingsskjermen .
 2. Logg ut av kontoen din, og logg inn på den skjulte administratorkontoen.
 3. Nå, prøv å slå på Windows-forsvarer igjen.

Sørg for å unngå å bruke kontoen under normale forhold, da det kan være risikabelt. Du kan bruke følgende kommando for å gjøre kontoen inaktiv:

nettbrukeradministrator / aktiv: nei
deaktiver administratorkontoen

Løsning 4: Redigere gruppepolicyer

Hvis du har satt "Slå av Windows Defender" -politikken til "Aktivert", kan det være en av årsakene til at feilen dukker opp. I et slikt tilfelle må du redigere gruppepolicyene. Slik gjør du det:

 1. Trykk på Winkey + R for å åpne Kjør.
 2. Skriv inn ' gpedit.msc ' for å åpne redigeringsprogrammet for gruppepolicyer .
 3. Klikk på ' Administrative maler ' under Datamaskinkonfigurasjon .
 4. Klikk ' Windows Components ' for å utvide listen.
 5. Finn ' Windows Defender ' og dobbeltklikk på høyre side ' Slå av Windows Defender ' og ' Tillat at antimalwaretjeneste starter med normal prioritet '.Gruppepolicyer Windows
 6. Velg Deaktivert , trykk Bruk og klikk deretter OK.Retningslinjer for Windows-forsvarer
 7. Etter det, på samme liste øverst, finner du ' Client Interface '.policyer for Windows Defender
 8. Åpne ' Klientgrensesnitt ' og dobbeltklikk til slutt ' Aktiver hodeløs UI-modus '.Retningslinjer for grensesnitt for klienter
 9. Sett den til ' Deaktivert '.
 10. Trykk på Apply og OK.
 11. Lukk Group Policy Editor og prøv å slå på Windows Defender (kan kreve omstart).

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det