Hva er den blå auraen bak Pokémon i Pokémon-menyen

Mens de spiller Pokémon GO, kan Pokémon-trenere sjekke ut alle Pokémon som de for øyeblikket har i samlingen sin ved å trykke på Pokéball nederst på skjermen og deretter trykke på Pokémon . Denne menyen, som er delt i to deler - en for alle Pokémon du har med deg, og en for Pokémon-eggene du har, tilbyr en rullbar liste over alle Pokémon du har med deg til enhver tid. Denne listen viser navnene, CPene og spritesene til hver av Pokémon som du har i øyeblikket.

Mens de leser gjennom denne listen, merker mange Pokémon-trenere en aura med en blå nyanse som omgir spritesene til noen av deres Pokémon, og de fleste av disse trenerne lurer på nøyaktig hva denne blå auraen er og hva den representerer. Denne blå auraen er ganske godt dokumentert i ikonene for Cubone , Horsea , Staryu og en annen Horsea i følgende bilde:

I løpet av spillets første dager trodde mange spillere at denne blå auraen bare omgav Pokémon som på en eller annen måte var spesielle eller hadde spesiell statistikk / trekk, med noen spillere som til og med gikk så langt som å spekulere i at den blå auraen hadde noe å gjøre med Ditto, en Pokémon som fremdeles ikke er funnet og fanget i spillet. Siden da har det imidlertid blitt oppdaget at den blå auraen representerer en nyfanget Pokémon. Den blå auraen omgir ikonene til Pokémon i Pokémon- listen din som du har fanget ganske nylig - som i løpet av de siste 24 timene. Når en Pokémon har tilbrakt 24 timer i Pokémon- listen din, forsvinner den blå auraen ikonet i listen, og returnerer oppføringen i listen slik den skal være.

Niantic har gitt Pokémon-trenere mange måter å gjenkjenne spesifikke Pokémon i sine Pokémon- lister og være i stand til å skille dem fra alle andre Pokémon, måter som å betrakte deres mest verdifulle Pokémon som deres favoritter og gi kallenavn til Pokémon som de vil stå ut av mengden. Ettersom det er tilfelle, er det bare fornuftig for Niantic å gjøre det mulig for spillere å gjenkjenne nyfangede Pokémon i Pokémon- menyen med en gang uten å måtte trykke på dem for å åpne informasjonskortet og se når de fanget dem.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det