Hvordan fikser jeg den konfigurerende Roblox Loop-feilen?

Roblox-konfigurasjonssløyfen oppstår ofte på grunn av den overbeskyttende antiviruspakken fra tredjepart. Under installasjonsprosessen er applikasjonen konfigurert for systemet ditt, som vises som Konfigurering av Roblox. Dette kan imidlertid ofte sette seg fast, og du må håndtere en løkke av nevnte melding. For noen brukere kan problemet oppstå under installasjonsprosessen av en oppdatering.

Uten hensyn til scenariet for problemets fremkomst vil du likevel kunne løse det via løsningene nedenfor. Men før vi kommer inn på det, la oss først diskutere årsakene til problemet, slik at du får bedre innsikt i problemet.

Hva forårsaker Configuring Roblox Loop-problemet?

Etter å ha gått gjennom flere brukerrapporter på forskjellige nettsteder, samlet vi en liste over mulige årsaker til problemet for å få bedre forståelse. Her er hva problemet ofte skyldes:

 • Tredjeparts Antivirus Suite: Den vanligste og rapporterte årsaken til problemet er tilstedeværelsen av en overbeskyttende antiviruspakke. Som det viser seg er noen tredjeparts antivirus-suiter overdrevent beskyttende, og som et resultat blokkerer de ofte handlinger som ikke har til hensikt å skade systemet ditt. Problemet er forårsaket når installasjonsprosessen blir avbrutt av antivirusprogramvaren fra tredjepart, og som et resultat går den inn i en løkke.
 • Internett-tilkobling: I noen tilfeller kan internettforbindelsen også utløse problemet. Dette skjer når installasjonsprogrammet ikke er i stand til å hente viss informasjon fra serveren på grunn av kanskje begrensninger som nettleverandøren din har pålagt nettverket ditt. Løsningen her vil være å bruke en VPN under installasjonsfasen.
 • Roblox-installasjon: Hvis du støter på problemet mens du oppdaterer en allerede eksisterende installasjon, er sjansen stor for at det er forårsaket av en ødelagt installasjon eller filer. I et slikt tilfelle må du fjerne Roblox- bæreraketten fra systemet ditt og deretter installere den igjen.

Nå som vi har vært gjennom de potensielle årsakene til problemet, la oss komme inn på løsningene som er rapportert som fungerer av andre brukere som var plaget av dette problemet.

1. Deaktiver antivirus fra tredjepart

Som det viser seg er den mest sannsynlige årsaken til problemet tredjeparts antiviruspakke installert på systemet ditt. Dette skyldes det faktum at noe antivirusprogramvare har en tendens til å være overbeskyttende. Dette resulterer i ulike problemer som brukeren står overfor. Antivirusprogramvaren som er installert på systemet ditt, avbryter eller blander seg ofte med prosesser som det oppdager som skadelig mens de ikke er det. derav en falsk positiv. Hvis denne saken gjelder for deg, må du deaktivere tredjeparts antivirusprogramvare og deretter starte installasjonen.

Hvis du ikke ønsker å deaktivere antiviruspakken din fullstendig, kan du også opprette noen unntak . Dette forhindrer at applikasjonen forstyrrer de godkjente prosessene.

Alternativt kan du også velge å fjerne antivirusprogramvaren helt fra systemet ditt sammen med å tørke eventuelle gjenværende filer som ikke blir slettet under avinstallasjonsfasen. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre dette:

 1. Trykk først på Windows-tasten for å åpne Start- menyen .
 2. Skriv inn Kontroll Panel og deretter traff Enter for å åpne opp Kontroll Panel vinduet.
 3. Når kontrollpanelet har åpnet seg, klikker du på alternativet " Avinstaller et program " under overskriften Programmer .
 4. Dette tar deg til en liste som viser alle installerte applikasjoner på systemet ditt. Finn antivirusprogramvaren din, og dobbeltklikk deretter på den for å starte avinstallasjonsfasen.
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.
 6. Etter at du har avinstallert antiviruspakken, må du slette restfilene fra systemet ditt. Dette er imidlertid ikke nødvendig, og du kan bare starte installasjonsprosessen hvis du ikke vil bry deg. Det anbefales å starte systemet på nytt før du starter installasjonen.
 7. Du kan også fjerne restfiler fra datamaskinen din fullstendig.

Se om problemet er løst.

2. Bruk et VPN

I noen tilfeller kan internettforbindelsen eller begrensningene som er pålagt nettverket ditt (for å være mer nøyaktig) forårsake nevnte problem. Hvis dette scenariet gjelder for deg, må du bruke en alternativ metode som er å bruke et VPN i løpet av installasjonsfasen. En VPN vil gi deg en privat tilkobling, og dermed vil du kunne installere applikasjonen ganske enkelt.

Det er mange VPN tilgjengelig der ute, og de fleste av dem tilbyr til og med gratis prøveversjoner. Bare velg en god, last ned den gratis prøveperioden, og bruk den til å installere applikasjonen. Se om dette løser problemet.

3. Tørk av Roblox-installasjonen

Hvis løsningene ovenfor ikke har fungert for deg, vil den endelige løsningen for å bli kvitt problemet være å fjerne Roblox helt fra harddisken og deretter installere den igjen. Dette gjelder hvis du allerede har en eksisterende installasjon og problemet oppstår mens du prøver å oppdatere det. Gjør følgende for å fullføre fjerningen av Roblox:

 1. Først åpner opp kontrollpanelet ved å trykke på Windows-tasten og deretter skrive Kontroll Panel i den gitte søkefeltet.
 2. Gå til delen " Avinstaller et program " ved å klikke på det under Programmer- oppføringen.
 3. Du får vist en liste over installerte applikasjoner på datamaskinen din. Bla gjennom listen og finn Roblox .
 4. Dobbeltklikk på den for å starte avinstallasjonsveiviseren. Etter at du har avinstallert applikasjonen, må du fjerne restfilene som er lagret i AppData- katalogen.
 5. For å gjøre dette, trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør .
 6. Skriv inn % appdata% og trykk Enter . Dette tar deg til AppData-katalogen.
 7. Bytt til den lokale mappen og slett deretter Roblox- mappen der.
 8. Når du har gjort det, laster du ned installasjonsfilen fra det offisielle nettstedet igjen og starter installasjonen. Se om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det