Hvordan fikse feil 500 i Reddit

Reddit er en sosial nyhetsplattform som har et unikt oppsett av tråder og kommentarer. Reddit har kommet langt, og den feiret nettopp 14-årsdagen nylig. Gjennom hele tiden har plattformen vokst fra bare et nettsted for sosiale nettverk til et sted der offisielle korrespondenter fra flere selskaper og produkter samhandler med brukerbasen.

Til tross for plattformens enorme popularitet, møter brukerne fortsatt feilmeldingen 500 når de gjør en av følgende handlinger:

 • Kommenterer en tråd.
 • Opprette nye innlegg.
 • Viser forskjellige tråder eller bilder.

Dette er et veldig utbredt problem som plager plattformen innimellom og bringer brukeren i en veldig foruroligende situasjon der han ikke kan utføre noen av handlingene riktig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle årsakene til hvorfor dette problemet oppstår, og hva de mulige løsningene er for å fikse dem.

Hva forårsaker Feil 500 i Reddit?

Vanligvis betyr enhver feilkode i formatet 5xx at det er noe problem på server-siden av applikasjonen / plattformen. Feilen 500 er vanligvis en intern serverfeil, noe som betyr at serveren ikke håndterte forespørselen du gjorde riktig, og returnerte et unntak. Vi undersøkte ganske omfattende, og etter å ha kombinert resultatene våre med brukerrapporter, konkluderte vi med at feilen oppstod på grunn av følgende forskjellige årsaker:

 • Problemer med backend: Dette er det vanligste scenariet der du opplever denne situasjonen. Hvis backend har problemer, vil du sannsynligvis også se andre brukere som klager over situasjonen.
 • Utestengt konto: Hvis brukerkontoen din er utestengt fra flere tråder, noen ganger i stedet for å kommunisere riktig, kaster plattformen denne feilen.
 • Et problem med ISP: Selv om dette er veldig sjeldent, kan brukere oppleve problemer på grunn av deres ISP. Noen Internett-leverandører har utestengt flere tråder fordi de ikke samsvarer med fellesskapsstandardene de opererer i.

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse. Hvis du bruker proxy eller VPN, må du deaktivere dem helt før du fortsetter.

Løsning 1: Kontrollere Reddit-status

Som nevnt tidligere betyr en feil 500 at det er en intern serverfeil. Det kan være forårsaket av alt fra database unntak, tidsavbrudd, ugyldig syntaks, fastlås osv. Dette kan også oppstå hvis webserveren som Reddit er vert for har nådd sin øvre grense.

Reddit sender vanligvis inn dine kommentarer og innlegg gjennom en JavaScript-teknologi kjent som AJAX. Den sender en forespørsel til serveren sammen med informasjonen i topptekstene og kroppen, og hvis serveren ikke håndterer forespørselen, vil du oppleve feilmeldingen.

Her kan du navigere til den offisielle Reddit-siden og sjekke statusen. Hvis du ser en gul linje i gjeldende tid, betyr det vanligvis at det er noe problem på backend-serverne, og det er ingenting du kan gjøre bortsett fra å vente.

Merk: Sjekk også andre tråder og se om andre mennesker har det samme problemet. Hvis du ser et mønster, bekrefter det at det ikke er noe galt på slutten.

Løsning 2: Kontrollere kontostatus

Et annet vanlig scenario der brukere opplever denne feilmeldingen, er at kontoen deres er utestengt fra å legge ut eller kommentere enten på hele nettstedet eller i en bestemt tråd. Det finnes flere forskjellige typer forbud i Reddit:

 • Subreddit Ban : Du kan bli utestengt fra hvilken som helst subreddit av en moderator av den subreddit. Et subreddit-forbud kan være tidsbegrenset eller på ubestemt tid. Når du er utestengt fra en subreddit, vil du motta en privat melding som sier hvor lenge forbudet vil være i kraft og eventuelt årsaken til at du ble utestengt.
 • Shadowban: Dette er et nettstedsforbud og utløses automatisk av Reddit-backendmekanikk hvis du engasjerer deg i mistenkelig aktivitet. Dette er et vanskelig forbud, da det vil se ut som om hele innholdet ditt er synlig på nettstedet, men i virkeligheten kan ikke andre brukere se det.
 • Subreddit AutoModerator Ban: Dette forbudet er plassert av Bots som brukes av trådmoderatorer for å hjelpe til med trådadministrasjonen . Her kan du legge ut en tråd / kommentar, men den vil umiddelbart bli fjernet av boten.

Hvis du er utestengt i Subreddit , får du en privat melding som inneholder alle detaljene. I Automoderator Ban vil du ikke få noen melding, men vil ha en idé om at du er utestengt fordi alt du legger ut vil bli slettet. Shadowban er det vanskeligste forbudet å oppdage. Hvis innleggene og kommentarene dine ikke blir engasjert fra andre brukere, logger du deg bare ut av Reddit-kontoen din og viser brukerkontosiden din i følgende format:

//reddit.com/user/ditt_brukernavn

Hvis du får feilen “siden ble ikke funnet”, betyr det at du er utestengt. Når vi kommer tilbake til diskusjonen, som vi forklarte, forteller Reddit deg på en eller annen måte at du er utestengt, men det er flere tilfeller der du får 500-feilmeldingen i stedet.

Løsning 3: Tømme hurtigbuffer og starte Reddit i Incognito

Noen brukere rapporterte at Reddit jobbet for dem i inkognitofanen i Google Chrome, i motsetning til å starte den på en normal fane. Denne oppførselen antyder at Reddit kan ha noe å gjøre med informasjonskapsler eller data som er lagret i hurtigbufferen på datamaskinen din.

Du kan prøve å starte Reddit i inkognitofanen og se om problemet vedvarer der. Hvis den ikke gjør det, betyr det sannsynligvis at det er noe med nettleserens cache og informasjonskapsler. Så kan vi oppdatere dem.

 1. Høyreklikk på Chrome fra oppgavelinjen og velg Nytt inkognitovindu . Du kan også starte vinduet fra Chrome når det åpnes.
 1. Etter å ha startet vinduet, skriv inn 'www.reddit.com' og se om du har tilgang til det. Hvis du kan, kan vi gå videre til å tømme nettleserens cache og informasjonskapsler. Hvis du ikke kan, bør du henvise til løsning 1 igjen og vente på den.
 2. Åpne Chrome-nettleseren din og skriv “ chrome: // settings ” i dialogboksen, og trykk Enter. Dette vil føre til at nettleserens innstillinger åpnes.
 3. Bla nå til bunnen av siden og velg
 4. Når Avansert-menyen er utvidet , klikker du på “ Tøm nettleserdata ” under seksjonen “ Personvern og sikkerhet ”.
 1. En annen meny vil dukke opp som bekrefter elementene du vil slette sammen med datoen. Velg " All time ", sjekk alle alternativene, og klikk " Clear browsing data ".
 1. Etter å ha slettet informasjonskapslene og nettlesingsdata, start datamaskinen på nytt helt . Prøv nå å åpne Reddit og se om feilen vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det