Hvordan fikse Samsung Galaxy Tab Reboot Loop

Samsung Galaxy Tab, det være seg Tab 2, Tab 3, eller hvilken som helst størrelsesvariant av enheten, er blant de aller beste alternativene en person har når det gjelder nettbrett som kjører på Android-operativsystemet. Imidlertid har til og med Samsung Galaxy Tab sin andel av problemer og problemer, og en av de vanligste er omstartsløyfeproblemet.

Enhver modell eller hvilken som helst variant av Samsung Galaxy Tab kan noen ganger bli sittende fast i en omstartsløyfe der enheten fortsetter å slå seg av og slå på igjen gjentatte ganger for det som virker uendelig.

Frykt ikke, men problemet kan faktisk løses. Følgende løsninger har vist seg å være i stand til å fikse Samsung Galaxy Tab reboot loop:

Løsning 1: Lad enheten til 100% mens den er slått av

1. Så bisarrt som det kan høres ut, ved å utføre følgende trinn har løst problemet med Samsung Galaxy Tab omstartsløyfe for et stort antall brukere over hele verden.

2. Koble Galaxy Tab-laderen til et stikkontakt, og koble deretter nettbrettet til laderen mens den starter på nytt.

3. Trykk og hold inne av / på-knappen i mellom seks og ti sekunder, og enheten slås av.

batteri

4. Når enhetens skjerm lyser etter at den er slått av, vil den vise et "batterilading" -ikon i stedet for å starte på nytt.

5. La Galaxy Tab være fulladet til 100%.

6. Når nettbrettet er fulladet, kobler du det fra laderen og slår det på, så sitter nettbrettet ikke lenger i en omstartsløyfe.

Løsning 2: Slett enhetens cache helt

1. Slå av Galaxy Tab.

2. Når nettbrettet er slått av, trykker du på og holder nede volum opp og strømknappene samtidig til Samsung-logoen vises. Samsung Galaxy Tab starter opp i ASR-modus (Android System Recovery).

boot loop galaxy tab

3. Bruk volumvelgeren for å markere alternativet 'tørk cache-partisjon' og av / på-knappen for å velge det.

oppstartsløyfe 1

4. Når hurtigbufferen til Galaxy Tab er slettet, markerer du og bekrefter "start systemet på nytt" i hovedmenyen for å starte nettbrettet på nytt.

omstart systemet nå

Løsning 3: Tilbakestill enheten til fabrikkinnstillingene

1. Hvis alt annet mislykkes, bør en person utføre følgende prosess som en siste utvei:

2. Slå av enheten og start den i gjenopprettingsmodus ved å bruke fremgangsmåten beskrevet i løsning 3.

oppstartsløyfe2

3. I gjenopprettingsmodus, bruk volumvelgeren for å markere alternativet 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og av / på-knappen for å velge det.

4. På neste skjermbilde markerer og bekrefter du alternativet 'Ja - slett alle brukerdata'.

5. Vent til enheten er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene.

6. Når enheten er tilbakestilt, velger du "start systemet på nytt nå" fra menyen for gjenopprettingsmodus for å starte enheten på nytt i Android OS.

Løsning 4: Nedgradere Android

Du kan prøve å nedgradere versjonen av Android og sjekke om det løser problemet for deg. For det kan du prøve å blinke en eldre android ved hjelp av ODIN etter å ha lastet den ned fra deres eget nettsted.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det