Fix: Logitech G933 Mic fungerer ikke

Brukere begynte å rapportere at deres Logitech G933 Mic sluttet å virke etter en potensiell Windows-oppdatering. Denne oppførselen ble sett hos de fleste brukerne som oppdaterte Windows 10 gjennom Windows-oppdateringsmodulen.

Logitech G933 er et av de mest populære og økonomiske hodetelefonene der ute som ikke går på kompromiss med kvaliteten, samtidig som det er budsjettvennlig. Det er et valg for mange mennesker, og når mikrofonen ikke fungerer, betyr det at de ikke er i stand til å kommunisere når de spiller spill.

Hva får Logitech G933 Mic til å slutte å fungere?

Windows-oppdatering er hovedårsaken, det er også flere andre også. Noen av grunnene til at Logitech G933 Mic ikke fungerer, er men ikke begrenset til:

 • Windows-oppdatering: Som forklart ovenfor, brøt en Windows-oppdatering hodetelefonens mikrofunksjoner. Justering av ett alternativ løser dette problemet lett.
 • Tilgangsproblemer: Det kan være slik at mikrofonen ikke har lov til å overføre tale gjennom Windows 10.
 • Linjen er ikke full: Mikrofonen din har lydnivåer som skal overføres til datamaskinen. Hvis dette er lavt, kan det hende at lyden ikke overføres riktig.
 • Portproblem: Porten du kobler headsettet til fungerer kanskje ikke.

Før vi går videre med løsningene, må du sørge for at det ikke er noe maskinvareproblem med hodesettet. Hvis mikrofonen din er ødelagt fysisk, er det ingen måte vi kan fikse den her. Du må ta den med til en tekniker for reparasjoner.

Løsning 1: Tillate applikasjonstilgang

Etter en Windows Update fikk alle mikrofoner ikke lov til å overføre lydene sine til applikasjoner. Dette ble satt som standard oppførsel for alle hodesett og mikrofoner. For å avhjelpe dette må du navigere til Windows-innstillinger og endre alternativet manuelt. Forsikre deg om at du er logget på som administrator før du fortsetter.

 1. Trykk på Windows + S, skriv “ Microphone privacy settings ” i dialogboksen og åpne Windows-innstillingene som returneres i resultatene.
 1. Forsikre deg nå om at alternativet for at apper får tilgang til mikrofonen din er slått . Videre, nedenfor, vil du se en liste over alle applikasjoner som har tilgang til mikrofonen din. Forsikre deg om at applikasjonen du prøver å kjøre har tilgang på.
 1. Lagre endringer og avslutt. Prøv å starte applikasjonen og se om mikrofonen fungerer som den skal.

Løsning 2: Kontrollere mikrofoninnstillinger

Hvis Line-in-nivået for mikrofonen din ikke er satt til riktige nivåer, kan det hende at lyden ikke blir riktig overført til datamaskinen din. I virkeligheten vil den overføre, men du vil bli gitt en illusjon som ikke er det. I denne løsningen vil vi navigere til mikrofoninnstillingene dine og sørge for at mikrofonens nivå er riktig innstilt.

 1. Finn lydikonet til stede på oppgavelinjen. Høyreklikk på den og velg Lyder .
 1. Når du er i lyd, velger du fanen Opptak . Listen over enheter for mikrofon vises. Høyreklikk på mikrofonen din og velg Egenskaper . Velg nå Nivå- fanen og sett nivået til 100 . Lagre endringer og avslutt.
 1. I tilfelle du ikke ser hodetelefonene i opptaksfanen, naviger til avspillingsfanen og gjør de samme trinnene for hodetelefonene dine.
 2. Test nå mikrofonene ordentlig og se om problemet har blitt løst.

Løsning 3: Oppdatering av fastvare

I sjeldne tilfeller kan det hende at fastvaren til Logitech-hodetelefonene dine ikke oppdateres eller ikke fungerer riktig. I dette tilfellet kan vi prøve å koble hodetelefonene dine til datamaskinen din og oppdatere fastvaren til den nyeste versjonen. Forsikre deg om at du kobler fra alle andre eksterne enheter fra datamaskinen din før du fortsetter.

 1. Koble headsettet til datamaskinen via begge (den trådløse adapteren og en USB-tilkobling) før vi starter oppdateringen.
 1. Skyv strømbryteren til .
 2. Trykk nå Windows + S, skriv "ledetekst" i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg Kjør som administrator .
 3. En gang i ledeteksten, utfør følgende kommando slik at vi kan finne G933 Firmware Update Utility.
cd C: \ Program Files \ Logitech Gaming Software \ FWUpdate \ G933
 1. Nå vil vi kjøre verktøyet ved hjelp av tvangskommandoen.
G933Update_v25.exe / FORCE
 1. Verktøyet starter og firmwareoppdateringen begynner. Følg instruksjonene på skjermen slik at oppdateringsverktøyet kan begynne.
 2. Start datamaskinen og hodetelefonene dine etter oppdatering, og sjekk om problemet er løst.

Løsning 4: Gjør en vanskelig tilbakestilling

Hvis alle tre løsningene ikke fungerer, kan du prøve å tilbakestille hodesettet riktig. Den harde tilbakestillingen fjerner alle lagrede konfigurasjoner og setter headsettet som om det var nytt. Du trenger en nål, og du må ta av venstre sideplate forsiktig.

 1. Koble G933-headsettet til USB-strøm.
 2. Nå på mikrofonsiden, fjern sideplaten forsiktig slik at internettstrukturen er bar og synlig for deg.
 3. Ta nå en liten nål og finn maskinvaretilbakestillingsknappen. Trykk og hold inne i ca. 2 sekunder .
 1. Gjenta nå to sekunders trykk to ganger . Hodesettet blir nå tilbakestilt. Prøv å koble den til datamaskinen igjen og se om problemet fortsatt vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det