Fix: Du har ikke autorisasjon til å se denne siden

Noen brukere er forhindret fra å se bestemte websider i Chrome. Feilen som dukker opp er 'Du har ikke autorisasjon til å se denne siden'. Som det viser seg er problemet ikke nettsted eller IP-spesifikt fordi de samme brukerne rapporterer at nettinnholdet er tilgjengelig fra en annen nettleser og fungerer uten problemer.

Tilgang til * nettsted * ble nektet Du har ikke autorisasjon til å se denne siden HTTP-feil 403

Her er en annen variant av feilen som berørte brukere ser:

Du er ikke autorisert til å se denne siden. Du har ikke tillatelse til å se denne katalogen eller siden ved hjelp av legitimasjonen du oppga

Hva forårsaker feilen "Du er ikke autorisert til å se denne siden"?

Vi undersøkte denne spesifikke feilen ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de annonserte for å lykkes med å løse problemet. Basert på det vi samlet, er det flere scenarier som vil utløse denne spesifikke feilmeldingen i Chrome:

  • Utløpt eller hurtigbufret nettleserkake - Dette er omtrent den eneste grunnen til at denne feilen oppstår. Det skjer vanligvis med dårlig vedlikeholdte nettsteder.
  • Google Drive-nedlastingen ble avbrutt - Dette problemet oppstår også med Google Drive rett etter at en nedlasting plutselig blir avbrutt av en uventet nedleggelse.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse denne spesielle feilmeldingen, vil denne artikkelen gi deg et par feilsøkingstrinn som er spesifikke for dette problemet. Nedenfor har du to metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene i rekkefølgen de presenteres til du støter på en løsning som løser problemet for deg.

Metode 1: Åpne siden i inkognitomodus

Flere brukere som støter på det samme problemet har klart å omgå ' Du har ikke autorisasjon til å se denne siden' ved å åpne websiden i inkognitomodus.

Dette er mer en løsning enn en riktig løsning, men det vil tillate å besøke siden uten å motta feilen hvis du har det travelt.

For å åpne nettsiden i Incognito Mode, åpne Google Chrome, klikker du på handlingsknappen (ikonet med tre prikker) og velg New Incognito vinduet .

Klikk på handlingsknappen og velg Nytt inkognitovindu

I det nye inkognitovinduet skriver du inn eller limer inn nettadressen som ga deg problemer og ser om du fremdeles får feilmeldingen.

Hvis denne metoden ikke lyktes, eller hvis du leter etter en mer permanent løsning, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Tømme informasjonskapslene i Chrome-nettleseren din

Andre brukere som støter på dette problemet har løst problemet ved å fjerne informasjonskapslene i Google Chrome og starte nettleseren på nytt. Basert på rapportene deres, oppstod problemet ikke lenger når de fjernet nettleserdataene.

Her er en rask guide for å fjerne Chookies på Chrome:

  1. Åpne Google Chrome, klikk på handlingsknappen (trepunktsikon) og klikk deretter på Innstillinger .Klikk på handlingsknappen og gå til Innstillinger
  2. I Innstillinger- menyen klikker du på Avansert -rullegardinmenyen. Bla deretter ned til kategorien Personvern og sikkerhet og klikk på Slett nettlesingsdata .Klikk på Fjern nettleserdata under Personvern og sikkerhet
  3. I menyen Tøm nettleserdata velger du kategorien Avansert og stiller tidsområdet til All time . Merk deretter av i boksene som er tilknyttet informasjonskapsler og andre nettsteddata , bufrede bilder og filer og innholdsinnstillinger . Når innstillingene er i orden, trykker du på Clear Data- knappen.Slette informasjonskapsler og annen type nettlesingsdata
  4. Start Chrome på nytt og åpne nettstedet som tidligere utløste feilen Du har ikke autorisasjon til å se denne siden på nytt .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det