Fix: SWTOR & ldquo; Dette programmet har oppstått en uspesifisert feil & rdquo;

Star Wars The Old Republic er et av de mest elskede Star Wars-spillene gjennom tidene, og folk har spilt det kontinuerlig siden det ble utgitt. Spillet er kjempebra, men det er flere problemer som kan dukke opp mens du spiller det. En av dem er definitivt meldingen "Dette programmet har opplevd en uspesifisert feil".

SWTOR “Dette programmet har opplevd en uspesifisert feil”

Følg metodene vi har utarbeidet nedenfor for å prøve å løse problemet på datamaskinen din enkelt. Metoder er ordnet fra de enkleste og mest nyttige til bunnen, men prøv alle alternativene!

Hva forårsaker SWTOR “Dette programmet har fått en uspesifisert feil”?

Bitraider er et verktøy som brukes til å øke hastigheten på nedlasting og oppdatering av spillet, men mange mennesker har klaget på det da det får SWTOR-spillet til å krasje og vise mange feil, inkludert den vi snakker om i denne artikkelen . Bare å avinstallere det kan føre til problemer, så sørg for at du følger trinnene han ga.

En annen skyldige for problemet kan være brannmuren din som kan hindre spillklienten i å oppdatere seg selv ordentlig. Å legge til et unntak for spillet i brannmuren er det beste du kan gjøre for å prøve å løse problemet.

Til slutt, hvis du mistenker at du har skadelig programvare på datamaskinen din, er det viktig at du tar de nødvendige trinnene for å bli kvitt den. SWTOR fungerer ikke er det minste problemet, spesielt hvis du har viktige filer på datamaskinen.

Løsning 1: Drep alle Bitraider-prosesser og slett mappen

Mange brukere har bekreftet at Bitraider er skyld i problemet. Bitraider presenterer en nedlastingsteknologi som brukes til å minimere nettverksbruken, og den kan brukes til å oppdatere og laste ned klientoppdateringen mens du spiller spillet. Imidlertid, på grunn av konstant ustabilitet i spillet og krasj, begynte mange brukere å deaktivere det mens de spiller.

 1. Du må drepe alle Bitraider-relaterte prosesser ved hjelp av Oppgavebehandling. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Esc ved å trykke på tastene samtidig for å åpne Task Manager-verktøyet.
 2. Alternativt kan du bruke Ctrl + Alt + Del-tastekombinasjonen og velge Oppgavebehandling fra den blå popup-skjermen som vil vises med flere alternativer. Du kan også søke etter det i Start-menyen.
Åpne Oppgavebehandling
 1. Klikk på Flere detaljer nederst til venstre i vinduet for å utvide Oppgavebehandling og søke etter Bitraider-relaterte prosesser, for eksempel den viktigste kjørbare Bitraider.exe, men de kan være flere oppføringer av samme .exe. Andre tjenester inkluderer BRSptsvc.exe og brw.exe. De skal være plassert rett under bakgrunnsprosesser. Velg dem en etter en, og velg alternativet Avslutt oppgave nederst til høyre i vinduet.
 2. Klikk Ja til meldingen som skal vises som skal advare om hvordan avslutning av forskjellige prosesser kan påvirke datamaskinen din, så sørg for at du bare bekrefter det.
Avslutter prosessen i Oppgavebehandling
 1. Nå må du åpne spillets installasjonsmappe (eller rot) og slette mappen som heter "Bitraider". Hvis du har installert spillet via Origin, er standardplasseringen C >> Program Files (x86) >> Origin Games. Høyreklikk "Bitraider" -mappen og velg slett fra hurtigmenyen.
 2. Åpne spillets klient på nytt, enten på Origin eller den kjørbare filen på datamaskinen din, og sjekk om SWTOR-meldingen "Dette programmet har møtt en uspesifisert feil" fremdeles vises.

Løsning 2: Legg til et unntak i brannmuren for å la klienten oppdatere

Noen ganger er det visse nettverksproblemer som kan forårsake problemer når en oppdatering slippes og brannmurer er de som får skylden. Det spiller ingen rolle om du eier en tredjeparts brannmur eller om du fortsatt bruker Windows Defender-brannmur, problemet er der, og du bør prøve å løse det ved å deaktivere det.

Merk : Hvis du bruker en annen brannmur enn Windows Defender Firewall, varierer instruksjonene om hvordan du lar et program gjennom det være fra et brannmurverktøy til et annet, og du bør utføre et enkelt Google-søk som skal hjelpe deg med å takle problemet. Hvis du bruker Windows-brannmuren, kan du følge de enkle trinnene nedenfor for å la SWTOR gjennom den:

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter dette verktøyet i Start-knappen eller ved å klikke på forstørrelsesglasset Søk eller den sirkulære Cortana-knappen til venstre på oppgavelinjen.
 2. Etter at kontrollpanelvinduet åpnes, endrer du visningen til store eller små ikoner og navigerer til bunnen av det for å finne alternativet Windows-brannmur.
Åpne Windows-brannmurinnstillinger
 1. Klikk på Windows-brannmur og klikk på alternativet Tillat en app eller funksjon gjennom Windows-brannmur fra listen over alternativer til venstre. En liste over apper skal åpnes. Finn Star Ward The Old Republic-oppføringen på listen og merk av i boksene ved siden av både private og offentlige nettverk.
 2. Klikk OK og start datamaskinen på nytt før du starter det problematiske spillet på nytt via Steam og sjekker om det nå vil kjøre uten å vise meldingen "Dette programmet har oppdaget en uspesifisert feil".

Løsning 3: Skann datamaskinen din etter skadelig programvare

Det har vært brukere som har blitt smittet av skadelig programvare, og de kunne ikke kvitte seg med feilen før de slettet skadelig programvare fra datamaskinen. Å ha et ødelagt videospill er sannsynligvis det minste av dine bekymringer, da virus ofte kan forårsake mye mer skade på datamaskinen din, så det er viktig at du reagerer raskt og skanner datamaskinen din etter skadelig programvare!

Her vil vi vise deg å skanne PC-en din med Malwarebytes, da den ofte viser de beste resultatene med tanke på at den virkelig har en enorm database. Lykke til!

 1. Malwarebytes Anti-Malware er et fantastisk anti-malware verktøy med en gratis versjon du kan laste ned fra deres offisielle nettside. Forhåpentligvis trenger du ikke hele pakken etter at du har løst dette problemet (med mindre du vil kjøpe det og ha det klart for andre problemer), så sørg for at du laster ned prøveversjonen ved å klikke her.
Laste ned gratis prøveversjon av Malwarebytes
 1. Finn den kjørbare filen du nettopp lastet ned fra nettsiden deres i mappen Nedlastinger på PCen, og dobbeltklikk på den for å åpne den på datamaskinen.
 2. Velg hvor du vil installere Malwarebytes, og følg installasjonsinstruksjonene som vises på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.
Malwarebytes installasjonsprosess
 1. Åpne Malwarebytes ved å finne den i Start-menyen eller på skrivebordet ditt, og velg skannealternativet som er tilgjengelig på startskjermen til applikasjonen.
 2. Verktøyet vil sannsynligvis starte oppdateringsprosessen for å oppdatere virusdatabasen, og deretter fortsetter den med skanningen. Vær tålmodig til prosessen er ferdig, noe som definitivt kan ta en stund. Hvis det oppdages skadelig programvare på datamaskinen din, må du bekrefte at den er slettet eller satt i karantene.
 3. Start datamaskinen på nytt etter at skanneprosessen er over, og sjekk om du fortsatt har problemer med SWTOR!

Merk : Du bør også bruke andre sikkerhetsskannere hvis du kan fortelle hvilken type skadelig programvare du har på datamaskinen din (ransomware, junkware, etc.). Bortsett fra det, vil en enkelt skanner aldri kunne gjenkjenne og slette alle typer skadelig programvare, så vi foreslår at du også prøver andre!

Løsning 4: Installer på nytt ved hjelp av Steam

I noen tilfeller fungerer spillet kanskje ikke med mindre du bruker Steam-versjonen i stedet for den vanlige. Dette virker som en rar og irriterende løsning, men det fungerer for de fleste brukere som har implementert det på datamaskinene sine. Derfor vil vi i dette trinnet først avinstallere spillet og deretter installere det gjennom Steam-applikasjonen. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Appwiz.cpl” og trykk “Enter” for å starte applikasjonsveiviseren.
 3. I applikasjonsveiviseren går du gjennom listen og høyreklikker på spillet.
 4. Velg "Avinstaller" -knappen og la den kjørbare filen kjøre alene.
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne spillet helt fra datamaskinen.
 6. Klikk her for å navigere til Steam-versjonen av spillet.
 7. Last ned og installer dette spillet ved hjelp av Steam på datamaskinen din, og sjekk deretter om det samme problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 5: Endring av startinnstillinger

I noen andre ting du kan prøve, er det mulig å repakke spillet ved å konfigurere om noen lanseringsinnstillinger som ber installasjonen av spillet fornyes, men husk at det er nesten som en fullstendig installasjon på nytt og kan ta lengre tid å faktisk fullføre. Men siden denne løsningen har fungert for nesten alle menneskene som har prøvd den, vil vi likevel fortsette med den. For det:

 1. Høyreklikk på spillets snarvei på skrivebordet og velg "Åpne filplassering" eller naviger til spillinstallasjonskatalogen på egen hånd.
 2. Inne i denne katalogen åpner du filen "Launcher.Settings" med notisblokken.
 3. Bytt ut følgende linjer som angitt nedenfor.
  Bytt ut følgende linje:, "PatchingMode": "{\" swtor \ ": \" BR "}" TO:, "PatchingMode": "{\" swtor \ ": \" SSN \ "}"
 4. Endre også følgende linjer som angitt nedenfor.
  Bytt ut følgende linje:, "bitraider_disable": falsk WITH:, "bitraider_disable": true 
 5. Klikk på "File" -alternativet og velg deretter "Save" -knappen for å lagre endringene du nettopp har gjort i denne filen.
 6. Kontroller om det løser problemet med spillet.

Løsning 6: Legg til Windows Defender-unntak

Det er mulig i noen tilfeller at Antivirus installert på datamaskinen din eller Standard Windows Defender Antivirus kan blokkere noen kjørbare filer eller filer i spillet fra å kunne kjøre på datamaskinen. Derfor vil vi i dette trinnet legge til noen Windows Defender-unntak for å sikre at spillet ikke blir blokkert på datamaskinen. Sørg også for å legge til disse unntakene i tredjeparts maskinvare installert på datamaskinen din.

 1. Trykk på “Windows” + “I” for å starte innstillingene og klikk på alternativet “Oppdatering og sikkerhet” .
 2. Klikk på "Windows Security" -knappen fra venstre rute, og klikk deretter på "Virus and Threat Protection" -knappen.
 3. Velg “Administrer innstillinger” -knappen under overskriften Innstillinger for virus- og trusselsbeskyttelse.
 4. Rull ned og klikk på knappen "Legg til eller fjern unntak" i neste vindu.
 5. Klikk på alternativet "Legg til en ekskludering" og velg "Mappe" fra filtypen.
 6. Legg til spillinstallasjonsmappen og lagre endringene.
 7. På samme måte kan du legge til swtor.exe og brwc.exe ved å velge "Files" i stedet for "Folder" i det femte alternativet.
 8. Etter dette, sørg for å gjenta disse trinnene i et hvilket som helst annet antivirus- eller forsvarsprogram som er installert på datamaskinen.
 9. Sjekk om problemet fortsatt vedvarer etter at du har implementert disse trinnene.

I tillegg til disse, sørg for å implementere følgende trinn på de respektive antivirusene.

ESET : Forhindre protokollfiltrering

Kapersky : Deaktiver krypterte tilkoblinger og deaktiver skanningen på disse tilkoblingene.

Nortons Antivirus (brannmur) : Forsikre deg om at unntak er tillatt og ikke er satt til automatisk.

AVG Antivirus : Deaktiver Link Scanner Sheild-funksjonen.

Løsning 7: Aktivering av tjeneste

I noen situasjoner kan BitRaider-tjenesten i seg selv ha blitt deaktivert fra tjenesteadministrasjonsvinduet på grunn av dette problemet blir utløst på datamaskinen din. Derfor vil vi i dette trinnet sette oppstartstypen til denne tjenesten til automatisk fra tjenestebehandleren. For å gjøre dette:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Services.msc” og trykk “Enter” for å starte vinduet for tjenesteadministrasjon.
 3. Dobbeltklikk på " BitRaider mini-support service stub loader " -tjenesten og klikk på rullegardinmenyen "Startup Type" .
 4. Velg "Automatisk" fra listen og klikk på "Bruk" for å lagre endringene.
 5. Klikk på “OK” for å lukke ut av vinduet.
 6. Sjekk om det løser problemet med SWTOR-spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det