Hvordan fikser jeg BioShock Remastered Crashing-problemet på Windows?

Original BioShock-spillet ble utgitt i 2007, men en ny, HD-versjon, ble utgitt i 2016 med tittelen BioShock Remastered, og det vil bringe en av de mest originale skyttere av sin tid til skjermene dine som ser bedre ut enn noensinne. Imidlertid klaget mange brukere på at de nesten ikke klarer å spille spillet på grunn av de konstante krasjene de opplever.

Dette er et stort problem, men heldigvis klarte andre spillere å løse det ved hjelp av metodene presentert nedenfor. Lykke til og sørg for at du følger instruksjonene nøye.

Hva forårsaker BioShock Remastered til å krasje på Windows?

Spillet kan krasje for et bredt utvalg av forskjellige problemer. Vi har laget en kortliste med alle mulige årsaker for deg å sjekke ut. Å finne riktig årsak kan hjelpe deg med å løse problemet lettere, så sørg for å sjekke det ut!

 • Mangler administratortillatelser - Noen spill krever at deres viktigste kjørbare program har administratortillatelser, så sørg for at du gir dem for å løse problemet.
 • Steam Overlay - Steam Overlay er generelt kjent for å forårsake problemer med ganske mange spill, og BioShock-spill er inkompatible med denne funksjonen. Prøv å deaktivere den for å løse problemet.
 • CPU-kjerner - Noen ganger sliter spillet når du prøver å kjøre spillets motor på flere CPU-kjerner. Dette kan løses ved å redigere konfigurasjonsfilen.
 • DirectX 10 inkompatibilitet - Brukere har rapportert at de ikke kan kjøre spillet på DirectX 10. Sørg for at du prøver å bruke DirectX 9-versjonen.
 • Overklokking - Hvis du stadig sliter med at BioShock Remastered krasjer på Windows, bør du prøve å slutte å overklokke GPU, CPU eller minne.

Løsning 1: Kjør spillet som administrator

Å gi administratortillatelser til spillets kjørbare fil synes å ha løst problemet fra mange brukere. Det fungerte for krasj som har dukket opp siden første dag, og det fungerer fremdeles med de nyere versjonene av spillet. Sørg for at du følger trinnene nedenfor for å kjøre BioShock Remastered som administrator.

 1. Finn spillets installasjonsmappe manuelt ved å høyreklikke spillets snarvei på skrivebordet eller hvor som helst ellers, og velg Åpne filplassering fra menyen.
 2. Hvis du har installert spillet via Steam, åpner du snarveien på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen ved å skrive “ Steam ” etter å ha klikket på Start-menyknappen.
 1. Etter at Steam-klienten har åpnet, navigerer du til Bibliotek- fanen i Steam-vinduet på menyen øverst i vinduet, og finn oppføringen BioShock Remastered i listen.
 2. Høyreklikk på spillikonet i biblioteket og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som åpnes, og sørg for at du navigerer til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper med en gang og klikker på Bla gjennom lokale filer.
 1. Finn den kjørbare filen BioShock Remastered i BioShock Remastered-mappen. Høyreklikk på den og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som vises.
 2. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av Kjør dette programmet som administrator før du lagrer endringene ved å klikke OK eller Bruk.
 1. Forsikre deg om at du bekrefter eventuelle instruksjoner som kan vises som skulle be deg om å bekrefte valget med administratorrettigheter, og spillet skal starte med administratorrettigheter fra neste oppstart. Sjekk om spillet fremdeles krasjer!

Løsning 2: Deaktiver dampoverlegg

Det er noe med Steam Overlay som gjør at BioShock bare vil krasje. Det er et merkelig problem, da dette overlegget noen ganger er ganske nyttig for funksjoner i spillet, men du vil kanskje vurdere å deaktivere det bare for dette spillet. Det får det til å krasje for noen brukere som har kjøpt og installert spillet via Steam.

 1. Åpne Steam ved å dobbeltklikke oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen. Windows 10 OS-brukere kan også søke etter det ved hjelp av Cortana eller søkefeltet, begge ved siden av Start-menyen til venstre på oppgavelinjen!
 2. Naviger til Bibliotek- fanen i Steam-vinduet, og finn BioShock Remastered i listen over spillene du eier i biblioteket ditt.
 3. Høyreklikk spillets oppføring i biblioteket og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som skal vises. Hold deg i Generelt- fanen i Egenskaper-vinduet og fjern boksen ved siden av " Aktiver Steam Overlay mens du er i spillet ".
 4. Bruk endringene, avslutt og prøv å kjøre spillet. Sjekk om BioShock Remastered fortsatt krasjer etter lansering eller under spillingen.

Løsning 3: Rediger konfigurasjonsfilen (krasj ved lagring)

Hvis problemet vises når du prøver å lagre spillet, er det en linje inne i BioShock Remastered-konfigurasjonsfilen som skal hjelpe deg med å løse krasjproblemet. Det er relatert til antall CPU-kjerner spillets motor skal bruke. Brukere har rapportert at å redusere antallet fra standard en klarte å løse problemet.

 1. Trykk på Windows-logotasten + R-kombinasjonen for å hente dialogboksen Kjør . Forsikre deg om at du skriver inn "% appdata% " i dialogboksen og klikker OK for å åpne denne plasseringen i File Explorer.
 2. I stedet for det kan du også åpne File Explorer på datamaskinen din (åpne en mappe) og navigere til mappen manuelt. Først av alt, finn denne PC-en på høyre navigasjonsskjerm etter at du har åpnet File Explorer og klikk på din lokale disk.
 3. Naviger til brukere >> AppData . Hvis du ikke kan se AppData-mappen, er årsaken at mappen er skjult som standard, og du kan ikke se den uten å endre en bestemt innstilling i File Explorer.
 4. Klikk på " Vis " -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på " Skjulte elementer " i avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer vil nå kunne vise AppData-mappen, så dobbeltklikk for å åpne den. Åpne Roaming- mappen.
 5. Finn en mappe som heter BioshockHD, og åpne Bioshock- mappen inne. Åpne den ved å dobbeltklikke, og prøv å finne en fil som heter “BioshockSP.ini”. Dobbeltklikk for å åpne filen og velg å åpne den med Notisblokk hvis Notisblokk ikke startes automatisk.
 6. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + F eller klikk på Rediger i toppmenyen og velg Finn- alternativet fra rullegardinmenyen for å åpne søkeboksen.
 7. Skriv inn “ HavokNumThreads ” i boksen og endre verdien ved siden av den fra standard én til halv størrelse. Hvis det for eksempel var 4, kan du endre det til 2. Bruk Ctrl + S-tastekombinasjonen for å lagre endringene, eller klikk på Fil >> Lagre og avslutt Notisblokk.
 8. Prøv å kjøre spillet igjen for å sjekke om BioShock Remastered fortsetter å krasje ved oppstart etter å ha utført disse trinnene.

Alternativ : Det er en lignende metode som har hjulpet brukere å kvitte seg med krasjene. Se etter " texturestreamingmemorylimit " -linjen i .ini-filen og endre den for å matche VRAM på grafikkortet ditt (f.eks. 6 GB-kort >> 6144.000000). Se etter “ texturestreamingdistancelimit ” og sett den til 10000,000000.

Løsning 4: Stopp overklokking

Feilen vises ofte når brukere overklokker deres GPUer eller CPUer. Overklokking er en ting der brukere endrer maksimal frekvens av grafikken til den sentrale prosessoren til en verdi som er over den anbefalte verdien fra GPU-produsenten. Dette kan gi din PC en betydelig ytelses- og hastighetsfordel når du spiller videospill og forbedre den på alle måter.

Å tilbakestille prosessorens frekvens til sin opprinnelige tilstand, avhenger av hvilken programvare du brukte til å overklokke den i utgangspunktet. Slutt å overlåse GPU og CPU og sjekk om problemet med krasj vedvarer.

Løsning 5: Kjør spillet ved hjelp av DirectX 9

Dette er definitivt en av de mest populære metodene blant alle som er tilgjengelige online, da det ser ut til at spillet rett og slett ikke var laget for å være fullt kompatibelt med DX10. Dette er synd, men du kan enkelt tilbakestille disse endringene hvis du har lastet ned spillet via Steam. Følg trinnene nedenfor for å tvinge spillet til å bruke DirectX9 i stedet for 10!

 1. Åpne Steam på datamaskinen din ved å dobbeltklikke oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen. Windows 10-brukere kan også søke etter det ved hjelp av Cortana eller søkefeltet, begge ved siden av Start-menyen.
 2. Naviger til Bibliotek- fanen i Steam-vinduet ved å finne Bibliotek-fanen øverst i vinduet, og finn BioShock Remastered i listen over spill du har i ditt respektive bibliotek.
 3. Høyreklikk på spillikonet i listen og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som vil vises. Hold deg i Generelt- fanen i Egenskaper-vinduet, og klikk på Angi startalternativer- knappen.
 4. Skriv “- dx9 ” i linjen. Hvis det var noen andre alternativer der du muligens bruker, må du sørge for at du skiller denne med koma. Klikk OK for å bekrefte endringene.
 5. Prøv å starte BioShock Remastered fra Bibliotek-fanen, og sjekk om spillkrasjene oppstår så ofte som før.

Løsning 6: Oppdatere Windows til den siste versjonen

En annen ting å prøve hvis ingen av metodene ovenfor fungerer, er å oppdatere Windows til den siste versjonen. Det er mange tilfeller der hvis selve Windows ikke er oppdatert, det er noen moduler som mangler som igjen får spillet til å krasje. Dette gjelder også utdaterte Windows.

 1. Trykk Windows + R, skriv inn " oppdatering " i dialogboksen, og åpne Windows Update-modulen.
 2. Klikk nå på Se etter oppdateringsalternativet til stede, og vent på at Windows søker etter tilgjengelige oppdateringer.
 3. Etter at oppdateringen er ferdig, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst for godt.

Løsning 7: Aktivering av stereomix

Stereo Mix lar deg ta opp nøyaktig hva som ble sendt ut til høyttalerne dine, uten å gå gjennom noen analog / digital konvertering. Dette er en veldig kjernemodul i Windows-operativsystemet som mange spill bruker til drift eller lagring, selv om du ikke tar opp lyd. Det var flere tilbakemeldinger fra brukere der de rapporterte at det å løse dette løste problemet for dem.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ kontroll ” i dialogboksen, og trykk Enter.
 2. En gang i kontrollpanelet, naviger til Maskinvare og lyd og deretter Administrer lydenheter .
 3. Gå til fanen Opptak . Høyreklikk på et tomt område og velg Vis deaktiverte enheter .
 4. Når Stereo Mix kommer frem, høyreklikker du på den og velger Aktiver .
 5. Lagre endringer og avslutt. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst for godt.

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve en løsning i Steam.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det