Slik tilbakestiller du teller for avfallsblekkpute for Epson L110, L210, L300, L350 og L355

Under Epsons skriverens rengjøringssyklus, disponerer den blekk fra dysene ned i et avfallsledning til en absorberende pute. Epson har satt en teller i skriverne sine som teller hver side som går gjennom skriveren, og har satt skriveren til å slå seg av etter et visst antall for å forhindre overløp av blekkpute. Vanligvis er skriverens søppelpute rundt 40% til 80% full når skriveren begynner å vise en feilmelding. Etter den første meldingen kan du bare skrive ut 20 sider før Epson-skriveren nekter å skrive ut lenger. Det er en løsning du kan bruke til å tilbakestille telleren til sin opprinnelige tilstand. Følg disse trinnene for å løse feilen "Epson avfallsblekkpute i skriveren er mettet".

Advarsel: Ideelt sett bør du tilbakestille telleren når du rengjør eller bytter ut søppelputen. Prøv å rengjøre eller bytte ut blekkputen så snart som mulig for å unngå overflødig blekk og mulig skade på skriveren.

Tilbakestill teller for avfallsblekkpute for Epson L110, L210, L300, L350 og L355

Last ned verktøyet (her). Bruk WinRar til å pakke ut filen. Når den er hentet ut, og før du begynner, må du kontrollere at skriverdriveren allerede er installert på datamaskinen. Dobbeltklikk exe for å kjøre verktøyet. Epsons justeringsprogramskjerm vises. Klikk Velg for å velge modellen til Epson-skriveren. Et nytt vindu vises. Velg skrivermodell og klikk OK .

På neste skjermbilde klikker du på knappen med tittelen Spesiell justeringsmodus .

En liste over alternativer vises. Velg Waste blekk pad teller under vedlikeholdsgruppe og klikk OK .

En annen skjerm vises. Forsikre deg om at avkrysningsruten Main pad counter på denne siden er merket av. Klikk på Sjekk-knappen for å sjekke gjeldende vernetellerverdi. Klikk på Initialisering- knappen for å tilbakestille beskyttelsestelleren til den opprinnelige verdien.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det