Fix: Skyrim Infinite Loading Screen

Skjermens uendelige lasteskjerm vises for spillere som ønsker å lage en ny lagringsfil og begynne å spille spillet. Det er lasteskjermen før du går inn i spillet i det hele tatt, og det ser ofte ut til brukere som nettopp har installert spillet, eller for brukere som har lagt til nye mods og som ønsker å starte et nytt spill med de modsene som er installert. I andre sjeldnere tilfeller vises feilen tilfeldig når du bytter plassering eller reiser raskt.

Dette problemet har eksistert så lenge noen kan huske, og spillerne har funnet forskjellige måter å håndtere problemet på. Vi har samlet disse metodene i en detaljert artikkel, og vi håper du vil være i stand til å løse problemet ditt!

Hva får Skyrim-skjermen til å lastes kontinuerlig?

 • Minnetildelingsproblemer som oppstår når du laster inn et spill eller prøver å lage et nytt. Disse problemene har oppstått siden spillet ble lansert, og det er en Memory Patch du kan bruke til å løse problemet.
 • Et stort antall mods kan øke ustabiliteten og føre til at spillet oppfører seg dårlig på alle slags forskjellige måter, inkludert den uendelige lasteskjermen. Vurder å deaktivere dem eller ordne dem.
 • Windows kan noen ganger registrere oppførselen til lasteskjermen som om spillet ikke svarte.

Løsning 1: Rediger SKSE '.ini' filen

Hvis du bruker Skyrim Script Extender (SKSE), er denne løsningen perfekt for deg. Selv om du ikke er det, kan det være en god tid å installere den og installere Memory Patch. Den har vært tilgjengelig i lang tid nå, og den tar for seg ILS forårsaket av dårlig minnetildeling. Sjekk det ut nedenfor!

 1. Finn spillets installasjonsmappe manuelt ved å høyreklikke på spillets snarvei på skrivebordet eller hvor som helst ellers, og velg Åpne filplassering fra menyen.
 2. Hvis du har installert spillet via Steam, åpner du snarveien på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen ved å skrive “ Steam ” etter å ha klikket på Start-menyknappen.
 1. Etter at Steam-klienten har åpnet, navigerer du til fanen Bibliotek i Steam-vinduet på menyen øverst i vinduet, og finn Skyrim-oppføringen i listen.
 2. Høyreklikk på spillikonet i biblioteket, og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som åpnes, og sørg for at du navigerer til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper med en gang og klikker på Bla gjennom lokale filer.
 1. I Skyrim-mappen navigerer du til Data >> SKSE og ser etter en fil som heter ' skse. ini ' . Høyreklikk på den og velg å åpne den med Notisblokk . Hvis det ikke finnes en slik fil, høyreklikker du i mappen og velger Ny >> Tekstdokument .
 2. Inne i Notisblokk klikker du på Fil >> Lagre som . Sett alternativet Lagre som type til Alle filer, og sett navnet til 'skse.ini' før du klikker Lagre.
 1. Lim inn disse linjene i filen og lagre endringene for å bruke Memory Patch som skal ta seg av problemet:
[Generelt] EnableDiagnostics = 1 ClearInvalidRegistrations = 1 [Display] iTintTextureResolution = 2048 [Memory] DefaultHeapInitialAllocMB = 768 ScrapHeapSizeMB = 256
 1. Sjekk om Skyrim infinite loading screen (ILS) fremdeles vises!

Merk : Hvis dette fremdeles ikke fungerer, kan du prøve å endre noen egenskaper for filen 'skse_loader.exe'. Dette har hjulpet brukere, så sørg for at du ikke hopper over denne delen:

 1. Finn skse_loader.exe- filen i hovedmappen Skyrim, høyreklikk på den og velg å lage en snarvei på skrivebordet . Naviger til den snarveien, høyreklikk på den og hold deg i kategorien Snarvei .
 1. I målområdet legger du til et mellomrom etter det siste anførselstegnet og legger til ' -forsteameamloader ' før du klikker OK. Sjekk om problemet fremdeles vises.

Løsning 2: Rediger Skyrim-innstillingsfilen

Bortsett fra løsningen ovenfor, ligger denne filen i alle Skyrim-installasjoner, og den brukes til å feilsøke problemer ved å endre eller legge til linjer i den. Det er ganske mange kommandoer du kan prøve for å løse dette problemet, men vi vil holde oss til de som har hjulpet flest brukere!

 1. Naviger til mappens plassering i Filutforsker ved å åpne en mappe og klikke Denne PCen eller Min datamaskin fra venstre navigasjonsrute eller ved å søke etter denne oppføringen i Start-menyen.
 1. Uansett dobbeltklikker du på denne PC-en eller denne datamaskinen for å åpne den lokale disken og navigere til brukere >> Kontonavnet >> Dokumenter >> Mine spill >> Skyrim . Windows 10-brukere kan ganske enkelt navigere til Dokumenter etter å ha åpnet File Explorer fra navigasjonsmenyen til høyre.
 1. Høyreklikk filen kalt ' skyrim.ini ' og velg å åpne den med Notisblokk.
 2. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + F eller klikk på Rediger i toppmenyen og velg Finn-alternativet fra rullegardinmenyen for å åpne søkeboksen.
 3. Skriv inn “ fPostLoadUpdateTimeMS ” i boksen og endre verdien ved siden av den fra forrige verdi til 2000.0. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + S for å lagre endringene, eller klikk på Fil >> Lagre og avslutt Notisblokk. Hvis du ikke finner denne linjen, kan du bare navigere eller opprette [Papyrus] -delen og sørge for at linjen din ser ut på bildet nedenfor:
 1. Prøv å kjøre spillet igjen for å sjekke om Skyrim uendelig belastningsproblem fremdeles vises!

Merk : En annen endring du kan gjøre i skyrim.ini-filen, er å sørge for at [MapMenu] -delen av filen ser ut som kodebiten vi vil ta med nedenfor. Hvis du har denne delen i filen 'skyrim.ini', må du sørge for at du redigerer den deretter, og hvis ikke, limer du inn denne på slutten av filen:

[MapMenu] sMapCloudNIF = 0 bWorldMapNoSkyDepthBlur = 1 fWorldMapNearDepthBlurScale = 0 fWorldMapDepthBlurScale = 0 fWorldMapMaximumDepthBlur = 0 fMapWorldYawRange = 3600.0000 fMapWorldMax.00WorldMax

Løsning 3: Bruk Registerredigering

Noen ganger kan til og med Windows være skyldige i skylden for problemet på grunn av registerinnstillingene. Hvis disse innstillingene ikke er konfigurert riktig, kan du motta disse uendelige lasteskjermene og fryse spillet fordi Windows anser spillet som et program som ikke svarer hvis lastetiden er lenger enn verdien i registeret. Løs problemet nedenfor!

 1. Siden du skal slette en registernøkkel, anbefaler vi at du trygt sikkerhetskopierer registret ditt for å forhindre andre problemer. Likevel vil det ikke oppstå noe galt hvis du følger trinnene nøye og riktig.
 2. Åpne Registerredigering- vinduet ved å skrive “regedit” i søkefeltet, Start-menyen eller Kjør-dialogboksen som er tilgjengelig med Windows Key + R- tastekombinasjonen. Naviger til følgende nøkkel i registeret ditt ved å navigere i venstre rute:
HKEY_CURRENT_USER \ Kontrollpanel \ Desktop
 1. Klikk på denne tasten og prøv å finne en oppføring som heter HungAppTimeout . Hvis du ikke finner den, oppretter du en ny strengverdioppføring kalt HungAppTimeout ved å høyreklikke på høyre side av vinduet og velge Ny >> strengverdi . Høyreklikk på den, og velg Modify- alternativet fra hurtigmenyen.
 1. I Rediger- vinduet, under Verdidata- delen, endrer du verdien til 30000 og bruker endringene du har gjort. Bekreft eventuelle sikkerhetsdialoger som kan vises under denne prosessen.
 2. Du kan nå starte datamaskinen på nytt ved å klikke Start-menyen >> Av / på-knapp >> Start på nytt og sjekk om problemet er borte. Dette vil effektivt øke tiden det tar for Windows å uttale spillet ikke svarer til 30 sekunder!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det