Fix: Rainbow Six Siege krasjer

Tom Clancy's Rainbow Six er en mediefranchise om en fiktiv internasjonal terrorbekjempelsesenhet. Den inneholder en rekke oppdrag og mål og blir sett på som et av de nye spillene i den moderne verden.

Til tross for at det blir oppdatert ofte av utviklerne, har spillerne rapportert at spillet åpnes og lukkes umiddelbart. Denne krasjadferden er veldig vanlig blant spillerne. Dette spillet er også assosiert med BattlEye. Hvis du også har denne feilen, ikke noe å bekymre deg for. Vi har undersøkt grundig og har kommet med forskjellige løsninger som er tilgjengelige for å løse denne uvanlige oppførselen fra applikasjonen. Ta en titt.

Løsning 1: Sletting av R6-lyddata og validering

Denne løsningen ble godkjent av moderatorer av Rainbow Six Siege og nevnte at dette mest sannsynlig vil løse problemet umiddelbart uten ytterligere forsinkelse. Forsikre deg om at du har en administratorkonto tilgjengelig og en stabil internettforbindelse før du går videre med denne løsningen.

 1. Finn hvor R6-lyddataene ligger på PC-en. Vanligvis er det et sted som vist nedenfor, men det kan variere avhengig av destinasjonsmappen du valgte for installasjonen. Her er to eksempler; en for UPlay og en for Steam .
C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher \ spill \ Tom Clancy's Rainbow Six Siege \ lyddata \ pc
Steam \ steamapps \ common \ Tom Clancy's Rainbow Six Siege \ sounddata \ pc

 1. Høyreklikk på mappen og velg Slett . Enten dette eller bare slett innholdet i mappen.

De fleste av spillene som er tilgjengelige i Steam er veldig store filer som består av flere GB-er. Det er mulig at noen av dataene kan ha blitt ødelagt under nedlastingen / oppdateringen. Steam har en funksjon i klienten selv hvor du ganske enkelt kan verifisere integriteten til spillfiler.

Vi kan også prøve å reparere Steam Library-filer . Steam Library er stedet der alle spillene dine er til stede, og du kan bare få tilgang til dem gjennom det. Det er mulig at Steam-biblioteket ikke er i riktig konfigurasjon. Det kan også være et tilfelle der du har installert Steam på en stasjon og spillene dine er på en annen. I så fall må du reparere begge bibliotekene før du starter spillet ditt igjen.

Du kan sjekke vår detaljerte guide om hvordan du verifiserer integriteten til spill og reparerer Steam-biblioteket ditt. Du kan også gjøre de samme trinnene hvis du bruker UPlay i stedet for Steam.

Løsning 2: Oppdatere grafikkdrivere

Hvis du har korrupte eller utdaterte drivere, kan det være grunnen til at spillet ikke starter eller krasjer midtveis uten instruksjoner. Nå er det to måter du kan oppdatere driverne på: enten manuelt eller automatisk . Manuelt må du laste ned driveren personlig etter å ha søkt etter den på produsentens nettsted.

Før vi oppdaterer drivere, vil vi sjekke om installering av standarddriverne løser problemet for oss.

 1. Start i sikkermodus . Skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Naviger til skjermkort , høyreklikk på adapteren og velg Avinstaller enhet .

 1. Start datamaskinen i normal modus, trykk Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Mest sannsynlig vil standarddriverne bli installert. Hvis ikke, høyreklikker du på et tomt område og velger " Skann etter maskinvareendringer ". Sjekkom spillet fungerer uten problemer . Hvis det gjøres uten problemer, bra for deg. Hvis ikke, fortsett.
 2. Nå er det to alternativer. Enten kan du søke online etter den nyeste driveren som er tilgjengelig for maskinvaren din fra produsentens nettside, for eksempel NVIDIA osv. (Og installere manuelt), eller så kan du la Windows installere den siste versjonen selv (søk automatisk etter oppdateringer).
 3. Vi tar en titt på installasjon manuelt. Høyreklikk på maskinvaren din og velg “ Oppdater driver ”. Velg det første alternativet "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare". Velg det andre alternativet hvis du oppdaterer manuelt, og velg "Bla etter driver" og naviger til stedet du lastet ned.

 1. Start datamaskinen på nytt etter at du har installert driverne, start spillet og sjekk om du kan spille Rainbow Siege Six.

Løsning 3: Deaktivering av Cloud-save og inlay-overlay (UPlay)

Cloud Save-funksjonaliteten synkroniserer spilldataene dine som tilhører kontoen din i skyen, så hvis dataene dine blir utslettet eller du bruker en ny PC for spill, blir kontodataene dine allerede lagret i skyen, og du må bare oppgi legitimasjon. Til tross for at dette er en nyttig funksjon, har det vært flere rapporter om at dette forårsaker feilmeldingen under diskusjon. Vi kan prøve å deaktivere det og se om problemet fortsatt vedvarer.

 1. Start UPlay og skriv inn legitimasjonen din. Klikk nå på menyikonet og velg Innstillinger .
 2. I kategorien Generelt , fjern haken alternativet “ Aktiver Cloud Lagre Synkronisering for støttede spill ”. Fjern også merket for alternativet " Aktiver overlegg i spillet for støttet spill ".

 1. Lagre endringer og avslutt. Start UPlay igjen og prøv å starte spillet.

Løsning 4: Selektiv oppstart

Det er kjent at det er flere oppstartsprogrammer som hindrer prosessene i mange spill og får visse feil til å finne sted. Den beste måten å løse dette problemet på er å deaktivere disse programmene.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ msconfig ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i innstillingene, velg “selektiv oppstart” og fjern merket for alternativet “ Last oppstartelementer ”. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte.

 1. Naviger til kategorien Tjenester som er til stede øverst på skjermen. Sjekk linjen som sier " Skjul alle Microsoft-tjenester ". Når du klikker på dette, vil alle Microsoft-relaterte tjenester være usynlige og etterlate alle tredjeparts-tjenester.
 2. Klikk nå på " Deaktiver alt " -knappen som er tilstede nederst på venstre side av vinduet. Alle tredjepartstjenestene blir nå deaktivert.
 3. Klikk Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Gå nå til oppstartsfanen og klikk på alternativet " Åpne oppgavebehandling ". Du vil bli omdirigert til oppgavebehandling der alle applikasjonene / tjenestene som kjører når datamaskinen starter blir oppført.
 2. Velg hver tjeneste en etter en, og klikk " Deaktiver " nederst til høyre i vinduet.
 3. starter datamaskinen og sjekke om feilen vedvarer. Hvis feilmeldingen forsvinner og du kan spille spillet uten problemer, betyr det at det enten var en tjeneste eller et program som forårsaket problemet. Aktiver en del av disse og sjekk igjen. Hvis problemet kommer igjen når du aktiverer en del, vil du vite hvem skyldige er.

I tillegg til disse løsningene kan du også prøve:

 • Å rulle grafikkdriveren tilbake til en tidligere versjon.
 • Kontrollerer internettforbindelse og sørg for at du har en stabil forbindelse.
 • Deaktivering av all antivirusprogramvare og alle slags brannmurer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det