Hvordan fikse Grand Theft Auto V Launcher Stoppet arbeidsfeil

Det er nesten ingenting å si om GTA V, da det er et spill som nesten har tatt over hele verden med sitt enorme, interaktive kart og din evne til å utforske, samhandle med og skyte alt. Det er en drøm som går i oppfyllelse for kaoselskere, men spillet har sine problemer. En av dem er definitivt feilen "Grand Theft Auto V Launcher has slutte å fungere".

Feilen vises noen ganger når du starter spillet, og i et annet tilfelle vises det når bæreraketten skal laste ned eller installere en oppdatering. Uansett kan problemet løses, og vi har utarbeidet mange metoder som har fungert for andre spillere og forhåpentligvis vil fungere for deg!

Hva forårsaker GTA V Launcher har sluttet å fungere?

Listen over ting som kan føre til at denne appen krasjer er lang, men de vanlige årsakene kan listes opp, og feilen kan ofte løses ved å håndtere hver oppføring riktig. La oss ta en titt på ting som kan forårsake dette problemet:

 • Social Club-appen må oppdateres, og tjenesten for automatisk oppdatering fungerer ikke som den skal. Dette betyr at du sannsynligvis må installere appen på nytt manuelt.
 • Noen spillfiler kan være manglende eller ødelagte, eller spillet må kjøres som administrator eller i kompatibilitetsmodus.
 • Det kan være problemer med Steam-beta-klienten.
 • Datamaskinen din klarer kanskje ikke å håndtere GTA V ved bruk av noen versjoner av DirectX
 • Grafikk- eller lyddriverne kan være for gamle til å håndtere spillet med høye innstillinger.

Installer Social Club-applikasjonen på nytt

Selv om denne appen ikke er viktig for den faktiske spillingen, kan det hende at spillet ikke klarer å starte, og det kan vise feilen "Grand Theft Auto V Launcher har sluttet å fungere" hvis den blir ødelagt av en hvilken som helst årsak. Noen ganger er oppdateringen for appen ikke riktig registrert, og lanseringen krever den siste versjonen som forårsaket forvirring.

Følg trinnene nedenfor for å installere denne appen på riktig måte.

 1. Først og fremst må du sørge for at du har logget på med en administratorkonto, da du ikke kan avinstallere programmer ved hjelp av andre kontoprivilegier.
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 3. I Kontrollpanel velger du Vis som kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Rockstar Games Social Club-oppføringen på listen, og klikk på den en gang. Klikk på Avinstaller-knappen over listen og bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Social Club.

 1. Etter at avinstallasjonsprosessen er over, bør du sørge for å slette gjenværende filer og mapper fra avinstallasjonen. De riktige banene til disse mappene, avhengig av om spillet er på Steam eller nå og hvor du har valgt å avinstallere det, men du kan alltid søke etter dem.
 2. Se etter en mappe som heter Social Club i hver av mappene som vises nedenfor. Her er standardmappene for ikke-Steam-installasjonen:
C: \ Users \ USERNAMEDocuments \ Rockstar Games C: \ Program Files (x86) \ Rockstar Games C: \ Program Files \ Rockstar Games
 1. Neste trinn er å laste ned den nyeste versjonen av Social Club-appen, som kan gjøres ved å navigere til denne lenken og klikke på lenken for installasjonsfilen til LA Noire og Max Payne Social Club. Ikke klikk på GTAV-lanseringskoblingen.

 1. Kjør den kjørbare filen ved å dobbeltklikke på den i nedlastingsmappen og følge instruksjonene som vises på skjermen for å installere den på datamaskinen. Start GTAV på nytt. Du må logge på igjen. Sjekk om problemet fremdeles vises.

Kjør spillet i kompatibilitetsmodus og med administratorrettigheter

Dette er enda en nyttig metode for både Steam- og ikke-Steam-brukere som har å takle feilen "Grand Theft Auto V Launcher has slutte å fungere" hver gang de starter appen. Å kjøre spillet i kompatibilitetsmodus for Windows 7 er bekreftet å fungere for mange brukere, men gjerne eksperimentere med andre versjoner av Windows.

 1. Start Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Gå over til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved å finne fanen Bibliotek øverst i vinduet, og finn GTA V i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og velg Bla gjennom lokale filer.

 1. Hvis du har diskversjonen av GTA V, kan du fortsatt finne spillets installasjonsmappe manuelt. Den enkleste måten ville være å høyreklikke spillets snarvei på skrivebordet eller andre steder og velge Åpne filplassering fra menyen.
 2. Uansett, når du er inne i mappen, høyreklikker du GTAV.exe-filen og velger Egenskaper. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av alternativet "Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for". Velg Windows 7 (anbefalt av oss) fra menyen som vises.

 1. Under Innstillinger-delen i samme vindu merker du av i boksen ved siden av "Kjør dette programmet som administrator" -oppføringen.
 2. Bruk endringene du har gjort, og prøv å starte spillet på nytt for å se om "Grand Theft Auto V Launcher har sluttet å virke" har sluttet å vises.

Bekreft integriteten til spillfiler (Steam-brukere)

Hvis du har kjøpt og installert spillet via Steam, har du tilgang til et flott alternativ som gjorde det mulig for deg å kontrollere spillets installasjon for manglende eller korrupte filer, og verktøyet vil gjøre det mulig å laste ned og erstatte disse filene, som faktisk kan løse mange problemer angående spillet. Forsikre deg om at du prøver dette!

 1. Start Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Gå over til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved å finne fanen Bibliotek øverst i vinduet, og finn GTA V i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer, og klikk på Bekreft integriteten til spillfiler.

 1. Vent til verktøyet er ferdig med å gjøre ting, og du bør sannsynligvis se at et par filer kan ha blitt lastet ned. Etterpå kan du starte spillet på nytt, og lanseringen skal kjøre ordentlig denne gangen, uten å krasje.

Gjør spillet kjørt på en eldre versjon av DirectX

Det kan være fullt mulig at en ny spilloppdatering har endret versjonen av DirectX spillet bruker, eller PCen din er kanskje ikke det som er egnet til å bruke den. Denne innstillingen er ganske enkel å endre, selv ved å bruke innstillinger i spillet, men problemet er at du ikke kan starte spillet.

Heldigvis kan du redigere en preferansefil som ligger på datamaskinen din og redigere en bestemt linje ved å følge trinnene nedenfor!

 1. Åpne File Explorer på datamaskinen din, og naviger til Documents ved å klikke på oppføringen til venstre navigasjonsrute.

 1. Finn en mappe som heter Rockstar Games, og dobbeltklikk for å åpne den. Åpne også GTA V-mappen inne og finn en fil som heter “settings.xml”. Høyreklikk på filen og velg Åpne med >> Notisblokk fra hurtigmenyen for å redigere den.
 2. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + F, eller klikk på Rediger i toppmenyen og velg Finn-alternativet fra rullegardinmenyen for å åpne søkefeltet.
 3. Skriv inn “DX_Version-verdi” i søkeboksen og endre verdien ved siden av den fra 2 til 1. Bruk Ctrl + S-tastekombinasjonen for å lagre endringene, eller klikk på Fil >> Lagre og avslutt Notisblokk.

 1. Prøv å kjøre spillet på nytt for å sjekke at "Grand Theft Auto V Launcher har sluttet å fungere" feil oppstår når du har utført disse trinnene. Hvis det gjør det, kan du prøve å skrive “0” i stedet for “1” og prøve igjen!

Velg bort Steam Beta

Steam Beta-programmet ser ut til å gi mer enn godt for brukere som ønsker å motta de siste klient- og spilloppdateringene før alle andre. Mange spill sliter med problemer når brukere velger Steam-beta-programmet, og vi anbefaler at du velger bort for å se om krasj fortsatt vises. Dette har hjulpet mange GTA V-spillere som har kjøpt spillet via Steam.

 1. Forsikre deg om at du starter Steam-klienten ved å dobbeltklikke på den på skrivebordet eller ved å søke etter den med Start-menyen åpen og klikke på det første resultatet.
 2. Klikk på Steam-alternativet fra menyen øverst på klientens skjerm og velg Innstillinger. I Innstillinger-vinduet må du holde deg i Konto-fanen og klikke på Endre-knappen under Beta-deltakelsesdelen.

 1. Et nytt vindu skal åpnes, så se igjen under Beta-deltakelse og klikk for å åpne rullegardinmenyen. Velg innstillingen "MERKNAD - Velg bort alle beta-programmer" og bruk endringene du har gjort.
 2. Klikk på Steam-alternativet øverst til venstre på Steam-klienten, og velg Avslutt for å avslutte Steam helt (ikke bare klikk på x-knappen øverst til høyre). Åpne Steam på nytt, start GTA V og sjekk om problemet fortsatt vises.

Oppdater grafikk- og lyddriverne

Å ha oppdaterte drivere er et must hvis du ønsker å ha den beste spillopplevelsen tilgjengelig. Imidlertid, i tillegg til grafikkdrivere som er det opplagte valget, var folk i stand til å løse problemet ved å oppdatere lyd- og lydkodekdriverne.

 1. Velg Start-knappen, skriv inn Enhetsbehandling, og velg den fra listen over tilgjengelige resultater. Hvis du bruker en eldre versjon av Windows i tillegg til Windows 10, bruker du Windows Key + R-tastekombinasjonen, skriver “devmgmt.msc” i kjørelinjen og klikker OK.

 1. Utvid en av de to kategoriene du bør søke i: Skjermkort og lyd-, video- og spillkontroller. Høyreklikk på grafikkortet ditt under Skjermkort og alt lydrelatert under Lydkontroller, høyreklikk det deretter, og velg Oppdater driver.

 1. Velg alternativet Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare, og vent til oppdateringen installeres.
 2. Hvis Windows ikke finner en ny driver, og du er sikker på at den eksisterer, kan du høyreklikke på enheten og velge Avinstaller enhet. Naviger til produsentens nettsted og last ned den nyeste driveren for enheten du eier, og installer den manuelt.

Merk : Hvis du bruker Windows 10, blir de nyeste driverne ofte installert med andre Windows-oppdateringer, så sørg for at du holder OS oppdatert. Windows Update kjøres automatisk på Windows 10, men du kan sjekke ved å følge instruksjonene nedenfor for en ny oppdatering.

 1. Bruk Windows Key + I-tastekombinasjonen for å åpne Innstillinger på Windows-PCen. Alternativt kan du klikke på innstillingsikonet rett over Start-menyknappen etter å ha klikket på det.

 1. Finn og åpne delen "Oppdatering og sikkerhet" i Innstillinger-appen. Sørg for at du holder deg i Windows Update-fanen og klikker på Kontroller etter oppdateringer-knappen under Oppdateringsstatus for å sjekke om det er en ny versjon av Windows tilgjengelig.

 1. Hvis det er en, bør Windows fortsette installeringsprosessen automatisk.

Slett en systemfil

Denne filen er relatert til den generiske spillkontrollerdriveren som har mistet kompatibiliteten i Windows 10. Dette problemet kan også observeres i andre spill, og den beste metoden er å enkelt og enkelt slette denne filen fra stedet som vil bli presentert nedenfor.

 1. Du bør åpne File Explorer på datamaskinen din og navigere til ønsket mappe. Først av alt, finn Min datamaskin eller Denne PCen på høyre navigasjonsskjerm og klikk på din lokale disk.
 2. Naviger til Windows >> USB-vibrasjon. Hvis du ikke kan se Windows-mappen, er det fordi mappen er skjult, og du ikke kan se den uten å endre en bestemt innstilling i File Explorer.
 3. Klikk på "Vis" -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på "Skjulte gjenstander" avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer vil nå kunne vise Windows-mappen, så dobbeltklikk for å åpne den.

 1. Åpne USB Vibration >> 7906 og finn en fil som heter EZFRD64.dll. Høyreklikk på den og velg Slett-alternativet fra hurtigmenyen. Prøv å åpne spillet på nytt og sjekk om feilen har forsvunnet.

Stopp MSI Afterburner fra å påvirke spillet

Det har vært mye hat mot dette programmet på Windows, og mange brukere avinstallerte det ganske enkelt på grunn av at det har fått GTA V til å krasje direkte. Selv om avinstallering av verktøyet er en levedyktig metode for å løse problemet, kan du også følge trinnene nedenfor for å forhindre at det påvirker GTA V!

 1. Åpne Afterburner-brukergrensesnittet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller systemstatusfeltet (nederst til høyre på skjermen). Åpne innstillingene ved å klikke tannhjulikonet under glidebryteren for viftehastighet.

 1. Naviger og åpne kategorien Skjermvisning, og klikk på Mer-knappen. Klikk på “+” -ikonet nederst til venstre og naviger til GTA V-installasjonsmappen. Mappen avhenger av hvordan og hvor du installerte spillet.
 2. Du kan finne ut av det ved å gå til Steam >> Bibliotek >> Høyreklikk GTA V >> Egenskaper >> Lokale filer >> Bla gjennom lokale filer. Hvis du eier plateversjonen, kan du bare høyreklikke på spillets snarvei og klikke Åpne filplassering.

 1. Naviger til denne adressen og velg filen “GTALauncher.exe”. Under alternativet "Søknadsgjenkjenningsnivå" velger du "Ingen" og beholder endringene. Åpne spillet på nytt for å se om problemet fremdeles oppstår.

Installer spillet på nytt

Å installere spillet på nytt er definitivt den siste utveien, men metoden er god nok til å bli plassert på listen vår så lenge du har en stabil internettforbindelse hvis du har kjøpt spillet på Steam. Diskbrukere har ingen problemer med å installere spillet på nytt, og det burde løse problemet for deg som det gjorde for andre brukere som slet med feilen "Grand Theft Auto V Launcher has slutte å fungere".

 1. Klikk på Start-menyknappen for å åpne Kontrollpanel ved å søke etter den eller ved å finne den i Start-menyen. Ellers kan du klikke på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen. Den kan ligge over Start-menyknappen etter å ha klikket på den på Windows 10.
 2. I kontrollpanelvinduet bytter du til Vis som kategori øverst til høyre i vinduet og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du er en Windows 10-bruker som bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper-delen fra Innstillingsvinduet for å åpne listen over alle installerte programmer på datamaskinen din.
 2. Finn GTA V-oppføringen i listen enten i Innstillinger eller Kontrollpanel, klikk på den en gang og klikk på Avinstaller-knappen i Avinstaller et programvindu. Bekreft eventuelle dialogvalg for å avinstallere spillet, og følg instruksjonene som vises på skjermen.

Alternativ for Steam-brukere:

 1. Hvis du har installert spillet via Steam, starter du Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Gå over til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved å finne fanen Bibliotek øverst i vinduet, og finn GTA V i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Avinstaller .
 3. Følg instruksjonene som vises på skjermen og bekreft eventuelle dialoger som ber deg om å bekrefte ditt valg om å avinstallere spillet.

Hvis du har installert spillet fra en disk, må du passe på å sette det inn og vente på at installasjonsveiviseren åpnes. Følg instruksjonene på skjermen for å installere spillet igjen, og vent til installasjonen er ferdig.

Hvis du kjøpte den på Steam, må du laste den ned igjen fra Steam ved å finne oppføringen Bibliotek og velge Installer-knappen etter å ha høyreklikket på den. Kontroller om "Grand Theft Auto V Launcher har sluttet å fungere" -feilen fremdeles vises når du starter spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det