Fix: Session & Circular Kernel Context Logger & rsquo; Stoppet på grunn av følgende feil 0xc0000188

Det eksisterer et problem i Windows-operativsystemet der en berørt bruker, etter å ha brukt datamaskinen normalt i kort tid, har skjermen erstattet av en ukjennelig, inkonsekvent, grå skjerm. Når brukere som er berørt av dette spesifikke problemet, åpner datamaskinens Event Viewer for å se hva som gikk galt, ser de en eller flere oppføringer av følgende feilmelding:

Økten 'Circular Kernel Context Logger' stoppet på grunn av følgende feil: 0xc0000188

Å gjøre til og med en liten undersøkelse av denne spesifikke Event Viewer- feilmeldingen vil føre til at det anses å være en ganske vanlig Windows-feilmelding og ikke er noe å være bekymret for. Imidlertid blir det ganske bekymringsfullt når det er paret med en berørt brukers skjerm som går ut og blir erstattet av en grå, helt ugjenkjennelig vits fra en skjerm som gjør datamaskinen tilnærmet ubrukelig. Denne spesifikke feilmeldingen og dette spesifikke problemet kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting, der de viktigste er de berørte brukerens skjermdrivere som ikke fungerer som de skal, den maksimale filstørrelsen på Startup Event Trace Sessions er for liten og den berørte datamaskinens OPPSETT. ETL- fil er skadet.

Mens dette spesifikke problemet først ble oppdaget på Windows 7, kan det også påvirke versjoner av Windows-operativsystemet som ble utviklet og utgitt etter Windows 7. Heldigvis er det imidlertid mye en bruker som er berørt av dette problemet kan gjøre for å prøve å fikse det . Følgende er løsningene som har vist seg å være de mest effektive når det gjelder å bekjempe dette problemet:

Løsning 1: Forsikre deg om at Superfetch-tjenesten er aktivert og kjører

Du ser kanskje en gruppe " Session 'Circular Kernel Context Logger' Stoppet på grunn av følgende feil: 0xc0000188 " feilmeldinger i datamaskinens Event Viewer fordi en tjeneste kjent som Superfetch av en eller annen grunn er deaktivert eller på annen måte ikke kjører på din datamaskin. Hvis det er grunnen til at du opplever dette problemet, er alt du trenger å gjøre for å kvitte deg med det og aldri se denne stygge feilmeldingen igjen, at Superfetch- tjenesten ikke bare er aktivert, men også kjører. For å bruke denne løsningen for å prøve å løse dette problemet, må du:

 1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Kjør- dialog.
 2. Type tjenester. msc i Kjør- dialogboksen og trykk Enter .
 3. I tjenestebehandleren , rull ned og finn Superfetch- tjenesten, høyreklikk på den og klikk på Egenskaper .
 4. Åpne rullegardinmenyen foran Oppstartstype: -feltet og klikk på Automatisk for å velge det.
 5. Hvis tjenesten ikke allerede kjørte, klikker du på Start for å begynne å kjøre den. Hvis tjenesten allerede kjørte, hopper du bare over dette trinnet og går videre til neste.
 6. Klikk på Bruk og deretter på OK .
 7. Lukk Services manager og start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen starter opp, fortsett å bruke den og sjekk om problemet fortsatt vedvarer eller ikke.

Løsning 2: Øk maksimal filstørrelse for Startup Event Trace Sessions

Som nevnt tidligere, er en annen ganske vanlig årsak til at Windows-brukere mister skjermen og har " Session 'Circular Kernel Context Logger' Stoppet på grunn av følgende feil: 0xc0000188 " feilmeldinger i Event Viewer er størrelsen på Startup Event Trace Sessions som ikke er tilstrekkelig. Hvis det er tilfelle, kan du bare løse den maksimale filstørrelsen til Startup Event Trace Sessions . For å gjøre dette må du:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ cmd ”.
 3. Høyreklikk på søkeresultatet med tittelen cmd og klikk på Kjør som administrator for å starte en forhøyet forekomst av ledeteksten som har administratorrettigheter.
 4. Skriv inn følgende i den forhøyede ledeteksten og trykk Enter :

perfmon

 1. The Performance Monitor skal nå vises på skjermen. I den venstre ruten i Performance Monitor , dobbeltklikk på data Collector Setter å utvide den.
 2. Klikk på Startup Event Trace Sessions under Data Collector Sets .
 3. I høyre rute i Performance Monitor finner du ReadyBoot- oppføringen og dobbeltklikker på den.
 4. Naviger til Stopp betingelse- fanen og erstatt det som er i feltet Maksimal størrelse med 40 .
 5. Klikk på Bruk og deretter på OK , lukk Performance Monitor , lukk den forhøyede ledeteksten og start datamaskinen på nytt.

Kontroller om problemet er løst når datamaskinen starter opp.

Løsning 3: Få datamaskinen til å erstatte SETUP.ETL-filen med en ny kopi

Hvis ingen av løsningene som er oppført og beskrevet ovenfor, har fungert for deg, kan du likevel prøve en hagl Mary - og tvinge datamaskinen til å erstatte SETUP.ETL- filen med en ny kopi. En korrupt SETUP.ETL- fil kan i mange tilfeller også være tilfelle av dette problemet, så å få datamaskinen til å erstatte den nåværende SETUP.ETL- filen med en ny, bør ta vare på korrupsjon eller annen skade som er påført den gamle filen. For å få datamaskinen til å erstatte den nåværende SETUP.ETL- filen med en ny, må du:

 1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Kjør- dialog.
 2. Skriv inn følgende i dialogboksen Kjør og trykk Enter :

% windir% \ panter

 1. I tilfelle Windows Utforsker som dukker opp på skjermen, finner du en fil med tittelen oppsett. etl , høyreklikk på den og klikk på Gi nytt navn .
 2. Gi filen nytt navn til oppsettet. gamle og trykk Enter for å bekrefte handlingen.
 3. Hvis du blir spurt om du er sikker på å endre filtypen, må du bekrefte endringen.
 4. Start datamaskinen på nytt. Når datamaskinen starter opp, vil den automatisk opprette en ny OPPSETT. ETL- fil, uten å se bort fra den gamle som du omdøpte. Når dette er gjort, sjekk for å se om denne løsningen klarte å løse dette problemet for deg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det