Hvordan fikse ventende transaksjonsdampfeil?

En ventende transaksjon skjer i Steam på grunn av et ufullstendig Steam-kjøp. Selv om Steam-kjøpsopplevelsen er ganske sikker og god, men på grunn av nettverksfeil, kan betalingsprosessen sette seg fast, og når brukeren prøver å gjennomføre et nytt kjøp, viser Steam den ventende transaksjonsfeilen.

Denne feilmeldingen ble ikke rapportert som en "feil" av noen av brukerne. I alle tilfeller er det nettverksfrakobling, eller det er faktisk en ventende Steam-transaksjon mot kontoen din. Dette problemet løses vanligvis ved å fjerne den ventende transaksjonen umiddelbart, som vi vil se nedenfor.

Hva er årsaken til ventende transaksjonsdampfeil?

  • Et ufullstendig Steam-kjøp tidligere kan føre til at Steam viser den ventende transaksjonsfeilen.
  • Et annet mulig tilfelle der du kan oppleve feilen 'ventende transaksjon' er at serverne ikke er i gang.
  • Hvis begge løsningene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å kontakte Steam-support for problemer med kontoen din.

Forutsetning: Kontrollere Steam Server-status

Før du prøver en løsning, må du sørge for å slå av en proxy / VPN hvis du bruker en. Steam støtter ikke kjøp gjennom anonyme fullmakter fra den nye policyen for å forhindre piratkopiering og gjøre transaksjonen sikker. Denne policyen ble implementert nylig fordi en sikker tunnel ikke kan opprettes for et kjøp hvis du bruker et proxy-nettsted.

For det andre, sørg for at Steam-nettstedet er i gang . Du kan sjekke den offisielle Steam-statusen for å bekrefte om Steam-serverne er i driftstilstand. Du kan også feilsøke hvis du gjentatte ganger ikke har tilgang til Steam-servere. Bare hvis du er helt sikker på at du får tilgang til Steam-tjenester, bør du fortsette med løsningen oppført nedenfor.

1. Avbryt ventende transaksjoner i Steam

Når en bruker foretar et kjøp gjennom en Steam-klient, men prosessen ikke kunne fullføres, og brukeren prøver å foreta et nytt kjøp, vil Steam vise feilen om at det er en ventende transaksjon. Spillmotoren lar ikke brukeren fullføre et nytt kjøp. I dette tilfellet kan kansellering av det ventende kjøpet løse problemet og prøve den gjeldende transaksjonen på nytt.

  1. Åpne Steam Client og klikk på Kontodetaljer Hvis du har problemer med å fullføre kanselleringsprosessen fra steam-klienten, bruker du Steam-kjøpes hjelpeside for å avbryte den ventende transaksjonen.
  2. Klikk nå på Vis kjøpshistorikk som åpner en liste over Steam-transaksjoner.
  3. Hvis det er mer enn ett ventende kjøp, velger du et av de ventende kjøpene.
  4. Velg nå “ Avbryt denne transaksjonen”
  5. Klikk på " Avbryt kjøpet" .
  6. Gjenta prosessen for alle andre ventende kjøp.
  7. Start Steam på nytt og sjekk om du kan foreta et nytt kjøp uten problemer.

2. Bruke Steam-nettstedet

En annen løsning rundt den ventende transaksjonsfeilmeldingen bruker Steam-nettstedet til å kjøpe på kontoen din. Selv om betalingssystemet er det samme mellom begge plattformene, er det noen ganger internettproblemer i Steam-klienten på grunn av visse porter.

Prøv å logge på kontoen din ved hjelp av Steam-nettstedet, og prøv å gjøre den samme transaksjonen igjen. Hvis transaksjonen blir vellykket, kan du enkelt konsumere / bruke varen du kjøpte på Steam-klienten på hvilken som helst PC.

3. Bruke en annen betalingsmåte

Et annet sjeldent tilfelle der vi ser dette problemet, er at betalingsmåten du bruker for å kjøpe Steam-kjøpet, ikke støttes av plattformen, eller det er feil under behandlingen av selve transaksjonen (med problemet som kommer fra betalingsleverandøren din). Her kan du prøve å bruke en alternativ betalingsmåte, for eksempel kan du prøve å bruke kreditt- / debetkortet ditt direkte med Steam i stedet for å bruke tredjeparts betalingstjenester som PayPal, etc.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det