Fix: Fortnite starter ikke

Fortnite er et online videospill utviklet av Epic Games og utgitt i 2017. Fortnite Battle Royale ble en rungende suksess, og trakk inn mer enn 125 millioner spillere på under ett år og tjente hundrevis av millioner dollar per måned, og har siden blitt en fenomen i spillscenen. Spillet tjente mer enn 2 milliarder dollar bare i fjor.

Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om spillet som ikke ble lansert gjennom bæreraketten, heller ikke gjennom den direkte kjørbare, spillet gir heller ingen feilmelding. Derfor, i denne artikkelen, skal vi fortelle deg om noen av årsakene til at denne feilen kan utløses, og gi deg levedyktige løsninger for å sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva får Fortnite til å ikke starte?

Det er flere grunner som kan utløse problemet. Noen av de vanligste er:

 • Manglende filer:  Det er mulig at noen viktige filer som er nødvendige for at spillet skal fungere skikkelig, mangler. Dette problemet kan også oppstå på grunn av at filene er korrupte.
 • EasyAntiCheat:  EasyAntiCheat-tjenesten er et program som brukes av utviklerne for å forby enhver form for hack eller mod til spillet. Hvis denne tjenesten ikke kjører ordentlig, starter ikke spillet.
 • Administrative privilegier:  En annen vanlig årsak til problemet kan skyldes at spillet ikke har nok privilegier for å kunne kjøre riktig. Spillet trenger visse tillatelser for å kunne skrive / lese filer på datamaskinen hvis disse tillatelsene ikke blir gitt, kan du oppleve problemer med å starte spillet.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Gi administrative rettigheter

Som forklart før, hvis spillet mangler disse privilegiene, har noen av komponentene i spillet et problem med å fungere effektivt, så i dette trinnet vil vi sørge for at spillet har alle privilegier det trenger for å fungere riktig for dette

 1.  Åpne  mappen der du lastet ned  Fortnite
 2. Naviger  til
  FortniteGame \ Binaries \ Win64
 3. Høyreklikk  på  FortniteClient-Win64-Shipping  og velg  Egenskaper 

 4. Klikk nå på  Kompatibilitet  og sørg for at boksen  Kjør som administrator  er merket av.

 5. Nå  gjelder  og klikk  på OK
 6. Gjenta denne prosessen for  FortniteClient-Win64-Shipping-BEFortniteClient-Win64-Shipping-EAC og  FortniteLauncher.

Denne prosessen skal løse ethvert problem på grunn av utilstrekkelige tillatelser hvis den ikke går videre til neste trinn.

Løsning 2: Bekrefte anti-cheat-driver.

Kommandoen “sfc / scannow” skanner alle beskyttede systemfiler og erstatter ødelagte filer med en hurtigbufret kopi som ligger i en komprimert mappe i% WinDir% \ System32 \ dllcache. Dette vil slette alle feilstavede anti-cheat-filer og erstatte den med den som sist fungerte riktig. For denne prosessen

 1. Klikk på søkefeltet nederst til venstre og søk etter "Kommandoprompt"

 2. Høyreklikk nå på ledetekstikonet og klikk på alternativet " Kjør som administrator ".
 3. Skriv "sfc / scannow"   i kommandoprompt  og trykk  Enter

 4. Vent nå  noen minutter, da denne prosessen tar litt tid å fullføre.
 5. Lukk  den  ledeteksten  og  starte  datamaskinen
 6. Prøv å  kjøre  Fortnite og se om problemet ditt er løst.

Løsning 3: Reparer EasyAntiCheat-tjenesten

Dette er Anti-Cheat-tjenesten som brukes av spillet for å gjenkjenne juksere og hackere. Den skanner aktivt oppsettet ditt for alt som kan gi deg en urettferdig fordel over dine motstandere. Noen ganger blir denne tjenesten imidlertid ødelagt, og du må kanskje reparere den selv.

 1. Du kan søke etter spillets viktigste kjørbare fil ved å klikke Start- menyknappen eller søkeknappen ved siden av den og skrive "Fortnite"
 2. Høyreklikk på den kjørbare filen og velg alternativet " Åpne filplassering " fra hurtigmenyen som vises.
 3. Den standardmappen for installasjonen er “ C >> Program Files >> Epic Games >> fortnite ”, men det avhenger av datamaskinens arkitektur også. Du kan også søke etter Fortnite etter å ha klikket på " Start-menyen" eller søkeknappen, høyreklikk på den første oppføringen og velg Åpne filplassering.
 1. Når du er inne i Fortnite-mappen, naviger til “ FortniteGame >> Binaries >> Win64 (eller Win32 avhengig av operativsystem) >> EasyAntiCheat “. Inne bør du se " EasyAntiCheat_Setup.exe-filen ".
 2. Høyreklikk filen “ EasyAntiCheat_setup.exe ” i mappen og velg alternativet “ Kjør som administrator ” fra hurtigmenyen som vises.
 3. Bekreft eventuelle UAC-meldinger om at filen vil gjøre endringer på datamaskinen din, og vent til vinduet åpnes.
 4. Inne i vinduet, velg " Fortnite " fra listen over tilgjengelige spill og velg " Reparasjonstjeneste "
 1. Meldingen " Installert vellykket " skal vises kort tid etter.
 2. Prøv å starte spillet ditt og sjekk om feilen vedvarer.

Løsning 4: Bekrefte spillfiler

I dette trinnet vil vi verifisere spillfilene gjennom The Epic Games Launcher, og hvis en bestemt fil mangler eller blir omdøpt, vil den automatisk lastes ned og legges til installasjonskatalogen til spillet ditt. For å gjøre dette

 1. Åpne  Epic Game Launcher
 2. Klikk på Bibliotek og klikk på tannhjulikonet ved startknappen for Fortnite

 3. Klikk nå på  Bekreft  og vent til startprogrammet for å bekrefte alle spillfilene.

  Denne prosessen vil fjerne ethvert problem relatert til en manglende spillfil, hvis dette problemet ikke løser problemet ditt, er det siste du kan prøve å installere spillet på nytt og Epic-spillstarteren.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det