Hvordan duplisere en side i Word

Microsoft Word er uten tvil den beste tekstbehandleren tilgjengelig for ikke bare Microsofts linje med Windows-operativsystemer, men også for en rekke andre datamaskiner og mobile operativsystemer. Det er mye du kan gjøre i et Word-dokument, da Microsoft Word gir brukerne flere alternativer og funksjoner enn i utgangspunktet noen annen tekstbehandler der ute. Når du arbeider med et dokument på Microsoft Word, ligger det helt i din makt å duplisere en hel side fra dokumentet og lage en kopi av det.

Duplisering av en side i et Word-dokument er bare et spørsmål om å velge absolutt alt som er på målsiden, og kopiere den til en tom side i dokumentet. Hvordan du gjør det, varierer imidlertid litt avhengig av om du har å gjøre med et dokument som bare har en enkelt side eller et dokument som strekker seg over flere sider.

For enkeltsider:

Hvis det er et ensidig dokument du har å gjøre med, kan du kopiere alt innholdet på målsiden.

  1. Trykk Ctrl + A . Så snart du gjør det, vil hele dokumentet bli valgt, og siden dette spesifikke dokumentet bare er en side, vil innholdet på den spesifikke siden være alt som er valgt.
  2. Trykk Ctrl + C eller høyreklikk hvor som helst på den valgte teksten, og klikk på Kopier i den resulterende hurtigmenyen. Hvis du gjør det, kopieres alt som er valgt.

For flere sider:

Hvis du har å gjøre med et dokument som er mer enn bare en enkelt side, må du:

  1. Naviger til siden du vil kopiere.
  2. Plasser musepekeren helt på begynnelsen av siden du vil kopiere.
  3. Klikk og, mens du fortsatt holder inne, dra musepekeren helt nederst på målsiden. Når du gjør det, blir alt innholdet på målsiden valgt.
  4. Trykk Ctrl + C eller høyreklikk hvor som helst på den valgte teksten, og klikk på Kopier i den resulterende hurtigmenyen. Hvis du gjør det, kopieres alt som er valgt.

Det er når du har kopiert alt siden du vil duplisere inneholder at du kan gå videre til å faktisk duplisere målsiden. For å opprette et duplikat av målsiden, må du:

  1. Naviger til en tom side i dokumentet du vil kopiere målsiden i. Hvis det ikke finnes en tom side, naviger til Sett inn- fanen og klikk på Tom side for å opprette en ny.
  2. Plasser markøren på det punktet på siden du vil at innholdet på målsiden skal kopieres til.
  3. Trykk Ctrl + V . Så snart du gjør det, vil alt du kopierte fra målsiden bli limt inn på det angitte punktet på den blanke siden, og du vil effektivt ha duplisert målsiden.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det