Hvordan få tilgang til Yahoo-kontoen min hvis jeg har glemt telefonnummeret mitt og passordet mitt?

Yahoo lar deg enkelt tilbakestille et tapt passord hvis du har tilgang til gjenopprettingstelefonnummeret du ga dem da du opprettet kontoen. Hvis du ikke har noen av dem, er det ett annet alternativ du kan prøve.

Yahoo-påloggingshjelpen kan tillate deg å tilbakestille kontoen din. Det kan gi deg litt håp hvis du ellers frykter at du potensielt har mistet all tilgang til e-posten din.

Gjenopprette et mistet Yahoo-passord

Pek nettleseren din til //help.yahoo.com/kb/account for å starte. Klikk eller trykk på den oransje “ Har du ikke tilgang til kontoen din? ”-Knappen for å starte gjenopprettingsprosessen. Yahoo vil da spørre deg om du vet kontonavnet, gjenopprettings-e-postadressen eller telefonnummeret ditt. Du bør kunne starte prosessen ved å skrive inn kontonavnet ditt selv om du ikke kjenner til den andre informasjonen.

Avhengig av noen forskjellige variabler med hensyn til hvordan kontoen din er konfigurert, bør du kunne svare på instruksjonene og motta et nytt passord, selv om du mangler informasjon. Når du er i Yahoo-kontoen din med det nye passordet, velger du alternativet Kontoinnstillinger og svar deretter på meldingen om å endre passordet ditt til noe nytt, samt angi telefonnummeret riktig.

Hvis du ikke får tilgang til kontoen din på denne måten og ikke har tilgang til det gamle telefonnummeret eller gjenopprettings-e-posten din, blir kontoen din dessverre mer enn sannsynlig låst. Yahoo må gjøre dette for å forhindre at folk får ulovlig adgang til ledige kontoer.

Bruker gjenopprettings-e-postadresse

I noen tilfeller kan du kanskje gjenopprette passordet ditt hvis du bruker en e-postadresse for gjenoppretting som du fremdeles har tilgang til, men du ikke har telefonnummeret til gjenoppretting. Alt du trenger å gjøre er:

  1. Gå til Yahoo Login-siden og skriv inn e-postadressen din.
  2. Klikk på "Neste" og deretter mens den ber deg om passordet ditt, klikker du på " Jeg har glemt passordet ".
  3. Den vil prøve å verifisere de manglende sifrene i mobilnummeret ditt, klikk på “ Nei, jeg vet ikke sifrene ”.
  4. Nå vil den gi deg gjenopprettings-e-postmeldingen din. Klikk på "Ja" send meg en kontonøkkel.
  5. Få denne kontonøkkelen fra e-postadressen din, og skriv den inn for å låse opp kontoen din og opprette et nytt passord.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det