Fix: Disse bibliotekene kunne ikke lastes ned (Forge)

Forge installatør kan vise at biblioteker ikke kunne laste ned feil, hovedsakelig på grunn av en utdatert Java-versjon. Videre kan Internett-leverandørens begrensninger og korrupte Java / OS-installasjon også forårsake feil.

Den berørte brukeren møter feilen når han prøver å installere Forge og får feilmeldingen om at spesifikke biblioteker ikke klarte å laste ned. Dette problemet er ikke OS-spesifikt, dvs. det kan skje på Windows, macOS eller Linux. Dessuten er dette problemet ikke versjonsspesifikt, dvs. det kan skje i hvilken som helst versjon av Forge med hvilken som helst versjon av Java. Videre er det ikke begrenset til et bestemt sett med biblioteker.

Før du dykker i de detaljerte løsningene for å fikse Forge-installasjonsprogrammet, må du starte systemet på nytt og prøve å starte Forge-installasjonsprogrammet på nytt. Forsikre deg om at du har en fungerende og stabil internettforbindelse . Også, hvis du bruker en betaversjon , kan du prøve å bruke en stabil utgivelse. Sjekk om du bruker den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og Minecraft. Videre, hvis du vil bruke et mod som bare fungerer i en bestemt versjon av Forge, så prøv å bruke den versjonen av Forge-installasjonsprogrammet.

Løsning 1: Oppdater Java på systemet ditt til den nyeste versjonen

Java oppdateres regelmessig for å mette den stadig utviklende teknologiske utviklingen. Du kan støte på at biblioteker ikke klarte å laste ned feil hvis Java-versjonen på PCen din er utdatert. I denne sammenheng kan oppdatering av Java til den nyeste versjonen løse problemet. For å belyse vil vi diskutere oppdateringsprosessen for en Windows-PC.

 1. Trykk på Windows- tasten og skriv Java . Klikk deretter på Konfigurer Java i søkeresultatene .
 2. Klikk nå på kategorien Oppdater, og klikk deretter på Oppdater nå- knappen.
 3. Etter oppdatering av Java, sjekk om Forge-problemet er løst.

Løsning 2: Bruk en VPN-klient

Internett-leverandører bruker forskjellige teknikker og metoder for å beskytte brukerne. Mange Internett-leverandører blokkerer spesifikke typer trafikk på en bestemt type internettforbindelse, for eksempel vil spill ikke være tilgjengelig på en internettforbindelse som blir gitt til en skole. Hvis en viktig ressurs for Forge blir blokkert under denne prosessen, kan du støte på feilen som diskuteres. I denne sammenhengen bør du enten kontakte Internett-leverandøren din for å se etter eventuelle begrensninger eller bruke en VPN-klient for å omgå slike begrensninger.

 1. Last ned og installer en VPN-klient etter eget ønske.
 2. Deretter starter VPN-klienten og koble til et foretrukket sted.
 3. Sjekk nå om Forge-installatøren er klar over feilen.

Løsning 3: Tillat installasjonsfilene gjennom antivirus / brannmur

Antivirus / brannmurapplikasjonene spiller den viktigste rollen i sikkerheten til systemet ditt og dataene dine. Du kan støte på feilen som diskuteres hvis et antivirus / brannmur blokkerer viktige filer / tjenester for Forge-installatøren. I dette tilfellet kan du enten deaktivere antivirus / brannmur (midlertidig) eller legge til et unntak for Forge-filene i innstillingene for antivirus / brannmur.

Advarsel : Fortsett på egen risiko, da deaktivering av antivirus / brannmur eller å legge til unntak for filene kan utsette systemet ditt for trusler som virus, trojanere, etc.

 1. Deaktiver brannmuren og slå av antivirusprogrammet. Sjekk om  Windows Defender overtar rollen som antivirus / brannmur. I så fall kan du deaktivere den eller legge til unntak for Forge-installasjonsfilene i Windows Defender-innstillingene.
 2. Du kan også legge til et unntak for installasjonsfilene i innstillingene til antivirus / brannmur. Videre legger du til et unntak for Java- filene i antivirus- / brannmurinnstillingene, spesielt Javaw.exe-filen , som vanligvis ligger på:
  C: \ Programfiler (x86) \ Java \ jre1.8.0_251 \ bin
 3. Etter det, sjekk om Forge-installatøren er klar over feilen for nedlasting av mislykket.

Løsning 4: Installer Java på nytt

Hvis selve Java-installasjonen er skadet, kan det hende at Forge viser feilen for nedlasting mislyktes. I dette scenariet kan avinstallering og installering av Java på nytt løse problemet. For å belyse vil vi diskutere prosessen for en Windows-PC.

 1. Klikk på Windows- knappen, og skriv Kontrollpanel i søkefeltet . Klikk deretter på Kontrollpanel i resultatene som vises .
 2. Klikk deretter på Avinstaller et program .
 3. Høyreklikk nå på Java og klikk deretter på Avinstaller .
 4. Følg nå ledeteksten som vises på skjermen for å fullføre avinstallasjonsprosessen, og start deretter systemet på nytt.
 5. Last ned den nyeste versjonen fra den offisielle nettsiden ved omstart.
 6. installere den nedlastede versjonen, og deretter sjekke om Forge fungerer fint.

Løsning 5: Tilbakestill systemet til fabrikkinnstillinger

Du kan støte på feilen ved hånden hvis systemfilene til operativsystemet ditt er korrupte. I dette tilfellet kan det løse problemet å tilbakestille systemet til fabrikkinnstillingene. For illustrasjon vil vi diskutere prosessen for en Windows-PC. Forsikre deg om at du sikkerhetskopierer dataene dine i tilfelle det er tilfelle. Vær oppmerksom på at alle brukerkontoer blir fjernet.

 1. Tilbakestill systemet til fabrikkinnstillingene. Du kan velge å bruke alternativet Behold filer når du tilbakestiller.
 2. Etter at du har tilbakestilt PCen, må du kontrollere om systemet ditt ikke inneholder feilen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det