Fix: Steam åpner ikke

Noen ganger kan Steam nekte å åpne eller starte. Dette kan oppstå på grunn av mange grunner. Antivirusprogrammet ditt kan plassere det i karantene, eller det kan være en korrupt fil. Vi har listet opp noen løsninger du kan følge. Start fra den første løsningen og flytt ned i rekkefølge; forhåpentligvis vil problemet ditt bli løst gjennom denne guiden.

Løsning 1: Tving lukk alle kjørende prosesser av damp

Vi begynner med å ty til enklere teknikker før vi går videre til mer tekniske og kjedelige. Denne løsningen innebærer å bruke oppgaveprosessen til å avslutte alle Steam-relaterte prosesser og starte den på nytt. Noen prosesser slås ikke helt av når du lukker dem. Derfor når du prøver å starte dem på nytt, når de det punktet hvor den uavsluttede er på. Dette får applikasjonen til å stoppe der; dermed forårsaker problemet.

 1. Start oppgavebehandling ved å velge den fra alternativene etter at du har angitt ctrl + alt + del .
 2. Avslutt alle Steam-relaterte prosesser fra og med prosessen 'Steam Client Bootstrapper'.
 3. Start Steam igjen og forhåpentligvis vil det starte vellykket.

Løsning 2: Start Steam som administrator

Noen ganger, uten noen spesiell grunn, kan et program kreve administrative rettigheter for å kjøre. Du kan kjøre Steam som administrator ved å høyreklikke på Steam-klienten og velge ' Kjør som administrator '. Dette vil gjøre det mulig for klienten å få administrative rettigheter (dvs. lese og skrive begge deler), og hvis problemet skyldes dette problemet, vil det kjøre som forventet.

Løsning 3: Endre ClientRegistry.blob

Hvis de små feilsøkingsmetodene ikke fungerer for deg, kan vi prøve en metode til før vi sletter noen filer og mapper og oppdaterer Steam.

 1. Gå helt ut av Steam og avslutt alle oppgavene som nevnt i løsningen ovenfor.
 2. Bla til Steam-katalogen din. Standard er
  C: \ Program Files \ Steam.
 3. Finn ClientRegistry.blob
 4. Gi filen nytt navn til '' ClientRegistryold.blob ''.
 5. Start Steam på nytt og la filen gjenopprettes. Forhåpentligvis vil klienten kjøre som forventet. Hvis det fortsatt ikke fungerer, følg trinnene som er oppført nedenfor.
 6. Bla tilbake til Steam-katalogen.
 7. Finn Steamerrorreporter.exe

 8. Kjør applikasjonen og start Steam på nytt for å sjekke om det fungerer som det skal.

Løsning 4: Slett og installer Steam Client på nytt

Hvis metodene som er oppført ovenfor ikke fungerer for deg, kan du endelig ty til sletting av Steam-filer. Denne løsningen krever god tid, så start bare når du er sikker på at PCen ikke blir forstyrret.

 1. Bla til Steam-katalogen din og finn følgende filer
Steam.exe (applikasjon)
SteamApps (mappe)
 1. Slett alle filer og mapper unntatt de som er nevnt ovenfor.
 2. Start PCen på nytt og start Steam på nytt med administratorrettigheter. Steam vil nå begynne å laste ned de manglende filene igjen og vil starte vellykket etter fullføring.

Løsning 5: Oppdater grafikkdrivere

En utdatert grafikkortdriver kan forårsake mange problemer for en bruker. Grafikkdrivere er hovedkomponentene som samhandler med maskinvaren og programvaren på datamaskinen. Hvis driverne forårsaker at Steam ikke åpnes, kan det løse problemet å oppdatere driverne til den siste versjonen.

 1. Oppdater drivere til den siste versjonen. Du kan laste ned den nyeste versjonen av drivere fra produsentens nettsted. Prøv også å oppdatere Windows til den nyeste versjonen.
 2. Start nå Steam og sjekk om den åpner bra.

Løsning 6: Angi dato og klokkeslett

Ikke-lansering av Steam kan være forårsaket av feil dato og klokkeslett for systemet ditt, da Steam samler sanntidsdata fra PC-en. Hvis den innstilte tiden ikke er riktig sammenlignet med den geografiske plasseringen, mislykkes det første håndtrykket, og Steam nekter å koble til. I så fall kan det løse problemet å korrigere datoen og klokkeslettet for systemet ditt.

 1. HøyreklikkC- låsen i systemstatusfeltet .
 2. I den resulterende listen klikker du på “ Juster dato / tid “.
 3. Slå av og slå deretter på " Still tid automatisk ".
 4. Start nå Steam og sjekk om den fungerer normalt.

Løsning 7: Slett App-hurtigbuffermappen

Steam bruker mappen "appcache" til å lagre forskjellige typer data om Steam-oppsett og apper. Den lagrer informasjonen for å øke hastigheten på lanseringen av Steam neste gang. Imidlertid kan en ødelagt cache føre til at Steam-klienten ikke åpnes. I så fall kan det løse problemet å slette appcache-mappen. Husk at denne mappen blir opprettet neste gang Steam-klienten lanseres.

 1. Åpne File Explorer og naviger til å følge banen:
  C: Programfiler (x86) Steam
 2. Lagre den AppCache mappen til et sikkert sted ved å kopiere / lime.
 3. HøyreklikkAppCache mappen, og den resulterende menyen, klikk på “ Slett “.
 4. lanseringen Steam for å sjekke om det fungerer fint. I så fall sletter du den sikkerhetskopierte mappen som ble opprettet i trinn 2.

Løsning 8: Deaktiver midlertidig antivirus- / brannmurapplikasjoner

Det er kjent at antivirus- / brannmurapplikasjoner har problemer med Steam-klienten. For å utelukke det, deaktiver antivirus / brannmur midlertidig. Sjekk også karantene-filene til Antivirus-programvaren om Steam-klienten eller noen av dens nødvendige filer er blokkert av Antivirus.

Advarsel: Endre innstillingene for antivirus / brannmur på egen risiko, da dette trinnet vil gjøre PCen din sårbar for virale, falske eller ondsinnede angrep.

 1. Deaktiver antivirus.
 2. Deaktiver brannmur.
 3. Start nå Steam som administrator og sjekk om den fungerer uten problemer. Etterpå, ikke glem å aktivere antivirus / brannmur. Hvis den fungerer normalt, kan du legge til et unntak for Steam-klienten i innstillinger for antivirus / brannmur.

Forhåpentligvis kan du bruke Steam-klienten uten problemer. Hvis ikke, bør du vurdere å deaktivere GPU-overklokking.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det