Hvordan fikse Xbox feilkode 0x87dd0004?

Noen Xbox One-brukere har kommet til oss med spørsmål etter å ha sett 0x87dd0004 feilkoden etter hver konsollstart etter at påloggingsprosedyren mislykkes. Dette ville ikke være mye av et problem hvis problemet var begrenset til en irriterende feilkode, men de fleste berørte brukere rapporterer at de faktisk ikke kan spille noe spill som krever aktiv pålogging med Xbox Live.

Hva forårsaker 0x87dd0004 Xbox One-feilen?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og ved å prøve ut de forskjellige potensielle løsningene som ble vellykket distribuert av brukere i en lignende situasjon. Som det viser seg, er det flere forskjellige situasjoner som kan føre til at 0x87dd0004 vises. Her er en kortliste over potensielle skyldige som kan utløse dette problemet:

 • Xbox Server-problem - Som det viser seg, er denne spesielle oppførselen ofte forårsaket av et serverproblem som ligger utenfor sluttbrukerens kontroll. Det er mulig at planlagt vedlikehold eller et omfattende DDoS-angrep er ansvarlig for at denne spesielle feilkoden vises. Hvis dette scenariet gjelder, er den eneste levedyktige løsningen å sette konsollen i frakoblet modus og se om oppstartsfeilen slutter å oppstå. hvis det ikke fungerer, må du vente på at Microsoft-ingeniører løser serverproblemet.
 • Fastvarerelatert feil - I følge flere berørte brukere kan dette problemet også oppstå på grunn av noe fastvarerelatert feil som forhindrer forbindelsen mellom konsollen og Xbox-serverne. I dette tilfellet er den eneste levedyktige løsningen å utføre en motorsyklusprosedyre som ender med å tømme strømkondensatorene og løse problemet.
 • Nettverksproblem - I noen tilfeller kan dette problemet oppstå på grunn av en slags nettverksfeil som sender inkompatibilitetssignaler til Xbox-serverne, så validering på kontoen din kan ikke fornyes. Hvis dette scenariet gjelder, bør du kunne løse problemet enten ved å tømme den alternative MAC-adressen eller ved å oppdatere / tilbakestille ruteren eller modemet.

Metode 1: Bekrefte statusen til Xbox Live Services

Som det viser seg, er dette spesielle problemet i noen tilfeller faktisk forårsaket av et server-problem som er utenfor din kontroll. Hvis dette scenariet gjelder, er det veldig sannsynlig at du ser 0x87dd0004-feilen på grunn av et midlertidig problem med en eller flere av Xbox Live-kjernetjenestene.

Det er mulig at en eller flere Xbox Live-tjenester gjennomgår vedlikehold eller er målet for et DDoS-angrep. Dette har skjedd et par ganger nedenfor, og når det skjer, oppstår problemet fordi kontoen din ikke kan verifiseres av Microsofts servere.

Hvis du tror dette scenariet er aktuelt, bør du begynne med å undersøke statusen til Xbox Live-serverne ved å gå til denne lenken ( her ) for å sjekke om noen kjernetjenester som for øyeblikket ikke er i drift.

Hvis etterforskningen du gjorde ikke avslørte noen form for serverproblemer som kan bidra til at 0x87dd0004-feilen vises, og alle Xbox-relaterte tjenester har et grønt avkrysningsmerke, kan du gå direkte til metode 3 for å forfølge andre reparasjonsstrategier som kan være i stand til å tillate deg å omgå feilmeldingen.

Hvis du har oppdaget at det er et problem med pakken med Xbox-tjenester, følg metode 2 nedenfor for instruksjoner om hvordan du bruker konsollen i frakoblet modus.

Metode 2: Syng med kontoen din i frakoblet modus

Som flere forskjellige berørte brukere har rapportert, kan du kanskje løse problemet ved å endre nettverksinnstillingene til frakoblet modus og prøve påloggingsprosedyren på nytt. Flere berørte brukere som har støtt på dette problemet har rapportert at de var i stand til å omgå 0x87dd0004- problemet helt ved å gå offline og gjenta påloggingsprosedyren.

Her er en rask guide for hvordan du bytter til frakoblet modus på Xbox One-konsollen og gjentar påloggingsprosedyren:

 1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren din for å åpne guide-menyen. Bruk deretter den nylig viste menyen til å navigere til Innstillinger> System> Innstillinger> Nettverk .
 2. Når du klarer å komme inn i nettverksmenyen, navigerer du til nettverksinnstillinger , og deretter får du tilgang til Gå frakoblet .
 3. Når du har kommet så langt, bør konsollen din allerede fungere i frakoblet modus. Alt du trenger å gjøre nå er å gå tilbake til den første påloggingsskjermen og logge på med Xbox-kontoen din manuelt.
 4. Nå som du er logget på igjen, start datamaskinen på nytt og se om 0x87dd0004- feilen slutter å oppstå ved neste konsollstart.
 5. Gå tilbake til Microsofts serveroppstartside ( her ) regelmessig for å se om når serverproblemene er løst.

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår selv når du er i frakoblet modus, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Utføre en strømsyklus

Hvis undersøkelsene du tidligere har utført, har tillatt deg å bekrefte at du ikke har å gjøre med et utbredt problem, er den mest effektive prosedyren som lar deg løse problemet, å utføre en strømsyklus.

Flere berørte brukere har rapportert at de var i stand til å løse problemet ved å utføre en strømsykling - en prosedyre som effektivt tømmer strømkondensatorene til en Xbox-konsoll, som ender med å eliminere de aller fleste fastvarerelaterte problemene som kan forårsake denne oppførselen. .

Her er en rask guide til hvordan du utfører en strømsyklus på Xbox-konsollen:

 1. Forsikre deg om at konsollen er slått på.
 2. Trykk og hold Xbox-knappen (plassert foran på konsollen). Hold knappen inne i omtrent 10 sekunder eller til du ser at LED-lampen foran slutter å blinke. Når du ser denne oppførselen oppstå, kan du slippe knappen.
 3. Etter at avslutningsprosedyren er fullført, vent et helt minutt før du slår konsollen på igjen. Hvis du vil sikre at prosessen er vellykket, kan du koble strømkabelen fra stikkontakten.
 4. Slå nå på konsollen. For å gjøre dette, trykk på av / på-knappen en gang til, men trykk bare kort på denne gangen. Når oppstartssekvensen starter, må du være oppmerksom på om du ser oppstarts Xbox-animasjonen. Hvis du ser det, ta det som en bekreftelse på at motorsyklusprosedyren var en suksess.
 5. Når oppstartssekvensen er fullført, kan du se om du fortsatt støter på 0x87dd0004- feilen.

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Tømme den alternative MAC-adressen

Som det viser seg, kan dette problemet også oppstå på grunn av en slags nettverksproblem som forhindrer konsollen din i å kommunisere riktig med Xbox One-serverne. En av de vanligste synderne som kan være ansvarlige for dette problemet er en alternativ MAC-adresse.

Flere Xbox One-brukere som befant seg i en lignende situasjon, har bekreftet at de klarte å løse problemet ved å gå til nettverksmenyen og fjerne den alternative MAC-adressen.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Når konsollen er slått på, trykker du på Xbox One-knappen en gang for å åpne guide-menyen. Bruk deretter den nylig åpnede menyen til å navigere til Innstillinger- ikonet og få tilgang til Alle innstillinger- menyen.
 2. Når du har kommet deg til Innstillinger- skjermen, går du til Innstillinger- fanen og velger Nettverksinnstillinger fra neste meny.
 3. Når du er inne i nettverksmenyen , flytt til menyen Avanserte innstillinger .
 4. Når du klarer å komme inn i menyen Avanserte innstillinger, velger du alternativet MAC-alternativ.
 5. Når du ser menyen Alternativ kablet / trådløs MAC-adresse , velger du Tøm og deretter velger du Startnytt- knappen for å bruke endringene.
 6. Start konsollen på nytt og se om problemet er løst ved neste systemstart.

Hvis du fortsatt støter på den samme 0x87dd0004- feilen, flytt ned til den endelige metoden nedenfor.

Metode 5: Tilbakestille ruteren / modemet

Hvis ingen av metodene nedenfor har tillatt deg å løse 0x87e107e4- feilen, er det stor sjanse for at problemet du støter på er forårsaket av et ruteren / modemproblem. Flere berørte brukere som også slet med å løse dette problemet, har klart å gjenopprette normal funksjonalitet på konsollen ved å tvinge en nettverksoppdatering.

Den ideelle måten å starte denne prosedyren på er å utføre en enkel omstart av nettverket - dette er mindre påtrengende og det vil ikke gi noen annen effekt på nettverkslegitimasjonen din. For å gjøre dette er alt du trenger å gjøre å trykke på På / Av-knappen en gang, vente i 20 sekunder eller mer, og deretter trykke på knappen igjen for å starte på nytt.

Merk: Du kan bare koble fra strømkabelen fysisk for å tvinge en nettverksoppdatering.

Hvis du allerede gjorde dette og det ikke løste problemet for deg, ville det neste logiske trinnet være å tilbakestille ruteren / modemet. Men før du starter denne prosedyren, må du huske at å gjøre dette betyr at du også tilbakestiller de egendefinerte legitimasjonene du tidligere har angitt for påloggingen din. Det er stor sjanse for at de blir tilbakestilt til standardverdiene.

Hos de fleste ruteprodusenter blir innloggingen tilbakeført til admin (for både brukernavn og passord).

Hvis du vil utføre en tilbakestilling av ruteren / modemet, trykker du bare på Reset-knappen en gang og holder den nede i mer enn 10 sekunder. Hos de fleste produsenter vil du merke at alle lysdiodene blinker en gang for å signalisere at tilbakestillingsprosedyren var fullført.

Merk: Husk at med de fleste rutere / modemprodusenter trenger du en nål eller et tannpirker for å komme til den lille tilbakestillingsknappen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det