Fix: Prosedyrens inngangspunkt & lsquo; navn & rsquo; kunne ikke være lokalisert i biblioteket for dynamiske lenker

I visse applikasjoner, vanligvis Adobe Photoshop CC 2017 og Assassin's Creed, kan du få feilen "Prosedyreinngangspunktet kunne ikke være plassert i det dynamiske lenkebiblioteket" når du prøver å åpne applikasjonen. Denne feilen kan også begynne å vises etter at du har oppdatert programmet.

Denne feilen er hovedsakelig forårsaket av en ødelagt dll-fil, andre konfigurasjonsfiler, drivere eller en dårlig konfigurasjon, og kan løses ved å enten fikse eller erstatte dll-filene, utføre en systemgjenoppretting, installere en ny kopi av programmet på nytt eller oppdatere til den nyeste versjonen. For å raskt omgå, prøv å kjøre 32-bitersversjonen av applikasjonen hvis den er tilgjengelig.

I denne artikkelen vil vi håndtere de forskjellige måtene du kan løse dette problemet på Assassin's Creed, Adobe Photoshop CC 2017 og deretter en generell metode for alle andre applikasjoner.

Metode 1: Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne og gjenopprette korrupte og manglende filer herfra , når du er ferdig, fortsett med metodene nedenfor. Det er viktig å sikre at alle systemfiler er intakte og ikke korrupte før du fortsetter med metodene nedenfor.

Metode 2: Slik løser du Assassin's Creed Point not Found og andre Uplay-feil

Med Assassin's Creed er dette problemet vanligvis forbundet med Uplay-spill og kommer med feilene som "UPlay PC error procedure entry point not located in dynamic link library libcef.dll", "the procedure entry point uplay_ach_earnachievement could not be located", "uplay_user_getemailutf8 could ikke være lokalisert ”,“ uplay_r1_loader64.dll assassins creed syndicate ”, etc. Siden Uplay har andre spill som Far Cry, kan disse feilene også være tilstede i dem.

Installerer Uplay på nytt

Uplay er Ubisofts spillportal hvor du kan laste ned og administrere spillene deres. Siden de fleste av disse problemene er knyttet til Uplay, bør du prøve å installere det på nytt. Dette kan løse eventuelle manglende filer og oppdateringer. Du trenger ikke å avinstallere den eksisterende installasjonen av Uplay for denne metoden.

 1. Få den nyeste Uplay-kjørbare herfra.
 2. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å starte Windows Task Manager. Velg Uplay fra listen hvis den er tilgjengelig, og klikk deretter på "Avslutt oppgave" eller "Avslutt prosess". Gjør det samme for UplayWebCore.exe hvis du bruker Windows 7.
 3. Gå til nedlastingsstedet og start Uplay.
 4. Følg installasjonsinstruksjonene for å installere Uplay.
 5. Start Assassin's Creed og sjekk om dette problemet vedvarer.

Verifisere integriteten til spillfiler

For de som har problemer som AC4BFSP.exe har sluttet å fungere, AC4BFSP.exe Entry Point Not Found, og andre Entry Point-feil, i de fleste tilfeller, sammenligner bekreftelsen av spillets filer din spillinstallasjonsmappe med filene på nedlastingsserveren for forskjeller. Hvis det er problemer med korrupte eller manglende filer i spillkatalogen, laster Uplay ned og reparerer disse filene til installasjonsmappen.

 1. Åpne Uplay og klikk på Spill.
 2. Velg spillet du vil bekrefte. I dette tilfellet, Assassin's Creed eller Far Cry, etc.
 3. Uplay begynner å bekrefte filene dine.
 4. Når prosessen er fullført, vil et vindu vise resultatene av skanningen og fortelle deg om filene dine må lastes ned på nytt.

Hvis du spiller via damp:

 1. Høyreklikk på spillet
 2. Naviger til Egenskaper > Lokale filer
 3. Velg " Verify Integrity of Game Cache ".
 4. Vent mens spillbufferen er bekreftet og løst.

Hvis ingen av disse fungerer for deg, kan du prøve noe av det følgende:

 1. Installere grafikkdriverne på nytt - Du kan hente driverne fra leverandørens nettsted.
 2. Installere de nyeste spilloppdateringene fra Uplay.
 3. Installere hele spillet på nytt fra Uplay.
 4. Hvis du bruker en sprukket versjon av spillet, kan du hente spilloppdateringene og konfigurasjonsfilene fra kilden din og bruke den siden Uplay ikke vil fungere for deg.

Metode 3: Fiksing av Adobe Photoshop-inngangspunktet ble ikke funnet

Etter installasjon eller oppdatering av Adobe Photoshop (CC 2017), kan du få feilen “Prosedyreinngangspunktet _call_crt kunne ikke bli funnet i det dynamiske koblingsbiblioteket C: \ Program Files \ Adobe \ Adobe Photoshop CC 2017 \ opencv_core249.dll”. Som tidligere sagt er årsaken til problemet, i dette tilfellet, en ødelagt opencv_core249.dll og kan løses ved å installere Adobe Photoshop på nytt. Hvis du har lignende problemer med andre Adobe-applikasjoner, kan du utføre en nyinstallasjon ved hjelp av Creative Cloud.

Installere Adobe Photoshop CC på nytt

Siden årsaken til feilen er en skadet biblioteksfil, er det best å installere hele applikasjonen på nytt.

 1. Trykk på Windows-tasten + R , skriv appwiz.cpl og klikk deretter OK . Dette tar deg til programmer og funksjoner.
 2. Se etter Adobe Photoshop CC 2017 fra listen og dobbeltklikk på den.
 3. Gå gjennom avinstallasjonsforespørselen for å fjerne Photoshop fra systemet.
 4. Last ned AdobeCreativeCloudCleanerTool.
 5. Finn rengjøringsverktøyet i nedlastingsmappen og åpne som administrator.
 6. Trykk på Y for å godta avtalen, velg applikasjonen du vil fjerne, og trykk deretter på Enter. Start systemet på nytt etter at rengjøringen er vellykket.
 7. Gå til Creative Cloud-appkatalogen og last ned Photoshop. Du kan bli bedt om å logge på.
 8. Start oppsettet når nedlastingen er fullført, og gå gjennom installasjonsprosessen. Dette krever en internettforbindelse og kan ta litt tid. I installasjonsvinduet kan du også installere andre apper i CC Suite hvis de gir problemer.
 9. Når installasjonen er fullført, åpner du Photoshop for å se om problemet er løst.

Metode 4: Løs for andre applikasjoner

Utføre en systemgjenoppretting

Du kan utføre en systemgjenoppretting og gjenopprette datamaskinen til en tidligere tilstand den var i før Photoshop ikke startet, og derved angre det som fikk applikasjonen til å slutte å fungere. Denne metoden fungerer imidlertid bare hvis et systemgjenopprettingspunkt ble opprettet før dette problemet startet. Hvis du velger en tidligere dato før du installerte Photoshop, vil den bli fjernet, noe som betyr at du må installere den på nytt som beskrevet i den andre metoden. Slik utfører du en systemgjenoppretting på Windows 7 og 8.

Windows 7/8

 1. Trykk på Windows-tasten + R
 2. Skriv rstrui. exe i dialogboksen Kjør og klikk OK for å starte verktøyet Systemgjenoppretting.
 3. Klikk på Neste . Systemgjenoppretting vil anbefale et automatisk valgt gjenopprettingspunkt på denne skjermen, fortsett med det eller Velg et annet alternativ for gjenopprettingspunkt, og klikk deretter på Neste.
 4. Velg ønsket gjenopprettingspunkt fra den angitte kalenderen, og klikk deretter på Neste.
 5. Klikk på Fullfør på skjermbildet Bekreft gjenopprettingspunktet, og klikk deretter Ja i dialogboksen som dukker opp for å starte systemgjenoppretting.

Windows starter på nytt og begynner å gjenopprette datamaskinen til det valgte gjenopprettingspunktet. Hele prosessen kan ta litt tid, så vent til den er ferdig. Sjekk om feilen er borte etter at restaureringen er fullført.

Installere programmet på nytt

Å fjerne det eksisterende programmet og installere en ny kopi på nytt, løser ofte problemet. Hvis du er oppmerksom på de lagrede filene dine, kan du fremdeles utføre en ny installasjon for å overskrive kjernefilene og beholde dine personlige filer, med mindre installatøren insisterer på at du fjerner den gamle kopien.

 1. Trykk Windows-tasten + R , skriv appwiz.cpl og klikk deretter OK . Dette tar deg til programmer og funksjoner.
 2. Søk gjennom listen over applikasjoner du vil fjerne, og dobbeltklikk den deretter.
 3. Besøk nettsiden til applikasjonsleverandøren og ta en ny kopi av applikasjonen derfra.
 4. Start installasjonsprogrammet og følg instruksjonene for å installere applikasjonen.
 5. Start applikasjonen for å bekrefte at problemet har opphørt.

Kjører en SFC-skanning

En SFC-skanning sjekker hele datamaskinen for manglende “.dll” -filer eller ødelagte drivere. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke om det er ødelagte drivere eller manglende filer. For det:

 1. Trykk " Windows " + " X " samtidig.
 2. SkrivCommand Prompt ” i søkefeltet og riktig -c l ick på det første alternativet.
 3. Velg " Kjør som administrator " for å åpne en forhøyet ledetekst.
 4. Skriv inn “ sfc / scannow ” for å kjøre en SFC-skanning.
 5. Vent til skanningen er ferdig, og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det