Fix: Feil ved lasting av spiller & ingen spillbare kilder funnet & rsquo;

Hvis du prøver å spille av en video- eller lydfil direkte fra en webside mens du surfer på internett i en nettleser, og nettleseren din av en eller annen grunn ikke klarer å spille filen, vil du se en feilmelding som lyder:

"Feil ved lasting spiller: Ingen spillbare kilder funnet"

Denne oppførselen observeres spesielt når video- eller lydfilen den berørte brukeren prøvde å spille før de fikk feilmeldingen, brukte Adobes Flash Player i noen kapasitet. Å ikke kunne streame noen eller alle lyd- og videofiler via nettleseren din, kan være ganske surt. Heldigvis er alt ikke tapt - det er mye du kan gjøre alene for å prøve å kvitte deg med denne feilmeldingen og få lyd- eller videofilen til å spilles vellykket. Følgende er noen av de absolutt mest effektive løsningene du kan bruke til å prøve å løse dette problemet:

Installere Adobe Flash Player på nytt

Hvis det er noe galt med forekomsten av Adobe Flash Player du har installert på datamaskinen din, er det en sjanse for at du kan løse problemet ved å bare avinstallere og deretter installere Adobe Flash Player på nytt. For å avinstallere og installere Adobe Flash Player på nytt på datamaskinen din, må du:

 1. Last ned avinstalleringsprogrammet for Adobe Flash Player.
 2. Last ned og kjør avinstallasjonsprogrammet for Adobe Flash Player, og gå gjennom instruksjonene på skjermen for å avinstallere Adobe Flash Player.
 3. Når Adobe Flash Player er avinstallert, klikk her , klikk på Installer nå og gå gjennom installasjonsprosessen for Adobe Flash Player.
 4. Når Adobe Flash Player er installert, starter du datamaskinen på nytt.
 5. Vent til datamaskinen din har startet opp, og sjekk om problemet er løst eller ikke.

Oppdaterer nettleseren din

Ved å bruke en utdatert versjon av nettleseren din kan det også føre til at du ser feilmeldingen "Feil ved lasting av spilleren: Ingen spillbare kilder funnet" mens du prøver å streame lyd eller video gjennom nettleseren. Hvis det er tilfelle, bør det være nok å oppdatere nettleseren din til den siste tilgjengelige versjonen for å få jobben gjort. Det er ganske enkelt å se etter oppdateringer for nettleseren din - for eksempel hvis du bruker Google Chrome, er alt du trenger å gjøre:

 1. Åpne Google Chrome .
 2. Klikk på menyknappen som er representert av tre vertikalt justerte prikker.
 3. Hold markøren over hjelpen .
 4. Klikk på Om Google Chrome .
 5. Chrome vil se etter oppdateringer og be deg om å laste ned og installere eventuelle de finner.
 6. Hvis Chrome finner oppdateringer, følger du bare instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere dem. Hvis nettleseren din finner ut at ingen oppdateringer er tilgjengelige, kan du bare prøve en annen løsning på dette problemet.

Tømning av nettleserens cache

Mange brukere som er berørt av dette problemet, har vært i stand til å avlaste nettleserne fra det ved å rydde cachene til nettleserne. Å rydde hurtigbufferen til en nettleser er en ganske grei prosess - slik ser det ut for Google Chrome-brukere:

 1. Åpne Google Chrome .
 2. Klikk på menyknappen som er representert av tre vertikalt justerte prikker.
 3. Hold markøren over flere verktøy .
 4. Klikk på Slett nettleserdata ... .
 5. Sett tidsområdet til All time .
 6. Forsikre deg om at alle tre tilgjengelige alternativene er sjekket og aktivert .
 7. Klikk på Fjern data .
 8. Start Google Chrome på nytt og sjekk om problemet er løst eller ikke.

Slå av ActiveX-filtrering for alle nettsteder (kun for Internet Explorer-brukere)

Internet Explorer har denne funksjonen kalt ActiveX-filtrering som aktiveres som standard - denne funksjonen er designet for å forhindre nettsteder i å installere og bruke bestemte apper, og dette inkluderer noen ganger Adobe Flash Player. Hvis ActiveX-filtrering er det som får deg til å se denne feilmeldingen mens du prøver å streame lyd eller video på Internet Explorer, kan du deaktivere funksjonen hvis du bare:

 1. Start Internet Explorer .
 2. Klikk på Verktøy- knappen (representert av en frykt ).
 3. Hold markøren over sikkerhet .
 4. Finn alternativet ActiveX-filtrering i hurtigmenyen. Hvis det er en sjekk ved siden av ActiveX-filtreringsalternativet , er den aktivert og fungerer.
 5. Hvis det er en sjekk ved siden av ActiveX-filtrering , klikker du bare på alternativet, så vil sjekken forsvinne og deaktivere ActiveX-filtrering .
 6. Start Internet Explorer på nytt og sjekk om problemet er løst.

Forsikre deg om at nettsteder har lov til å kjøre Flash (kun for Google Chrome-brukere)

 1. Start Google Chrome .
 2. Skriv inn følgende i Chrome adressefelt og trykk Enter :
krom: // innstillinger / innhold / blits
 1. Finn alternativet Tillat nettsteder å kjøre Flash .
 2. Alternativet Tillat nettsteder å kjøre Flash vil veksle ved siden av - du må sørge for at det er slått . Hvis dette alternativet av en eller annen grunn er slått av , klikker du bare på bryteren for å aktivere alternativet.
 3. Start Chrome på nytt og sjekk om du nå kan streame lyd- og videofiler fra nettsider uten å støte på irriterende feilmeldinger.

Konfigurer Flash-unntak (kun for Google Chrome-brukere)

 1. Start Google Chrome .
 2. Skriv inn følgende i Chrome adressefelt og trykk Enter:
krom: // innstillinger / innhold / blits
 1. Klikk på Legg til ved siden av Tillat .
 2. Skriv inn nettadressen til nettstedet du hadde problemer med å streame lyd- eller videofiler til, i feltet Site .
 3. Klikk på Legg til .
 4. Start Chrome på nytt .
 5. Sjekk om du nå kan streame lyd- og videofiler fra nettstedet du nettopp har lagt til et Flash-unntak for.

Merk: Hvis du ser feilmeldingen "Feil ved lasting av spilleren: Ingen spillbare kilder funnet" mens du prøver å streame lyd- eller videofiler på mer enn ett nettsted, må du gjenta trinnene som er oppført og beskrevet ovenfor for hver av disse. nettsteder hvis denne løsningen fungerer for deg.

Bytt til en annen nettleser

Nesten alle brukerne som er berørt av dette problemet, påvirkes bare av det i en bestemt nettleser. Hvis det ikke er noe som fungerer for deg, kan du bli kvitt feilmeldingen "Feil ved lasting av spilleren: Ingen spillbare kilder funnet" og gjenopprette muligheten til å streame lyd- og videofiler fra nettsider ved å bytte til en annen nettleser. . For eksempel, hvis du opplever dette problemet på Internet Explorer, bytter du bare til Google Chrome (som uansett er en mye bedre nettleser!) Eller bytter til Mozilla Firefox hvis du opplever dette problemet i Google Chrome.

Starter i inkognitomodus

En annen grunn til at du kan oppleve feilen ved å laste inn spilleren , er fordi det er noen tredjepartsutvidelser i nettleseren din som er i konflikt med spillerkjøringsprosessen. Disse utvidelsene installeres av brukeren selv på et eller annet tidspunkt.

I denne løsningen åpner vi nettadressen i inkognitomodus . I denne modusen er alle utvidelser og tredjeparts plugins deaktivert. Hvis videoen fungerer i denne modusen, betyr det at det er noe problem med utvidelsene dine, og du kan fortsette og deaktivere dem.

Hvis videoen starter etter at du har deaktivert dem, bør du vurdere å slå dem på en etter en til du finner den skyldige. Fjern den utvidelsen og start datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det