Fix: Fallout New Vegas tom for minne

Fallout New Vegas er et av de mest revolusjonerende rollene for første person som skyter rollespill, og det antas å være det beste Fallout-spillet av flertallet av spillerne. Imidlertid ser spillet ut til å være noe buggy på PC-en, og porten ser ut til å være feil for noen mennesker.

Meldingen "Mangel på minne" vises mens du spiller, og spillet krasjer umiddelbart etterpå. Selv om navnet antyder at PC-en ganske enkelt ikke har nok dedikert grafikkortminne, oppstod feilen også for brukere på spill-PC som definitivt ikke lider av slike problemer.

Hva som forårsaker feilen med "tomt minne" ved nedfall

Årsaken til feilen er vanligvis det faktum at spillet på en eller annen måte ikke kan bruke mer enn 2 GB RAM som standard, og det må endres ved hjelp av mods. Det er også en annen nyttig mod som kan brukes til å løse problemet.

Løsning 1: Bruk 4 GB oppdateringen

4GB-oppdateringen for Fallout: New Vegas er et verktøy som brukes til å laste spillet med det kjørbare flagget Large Address Aware, som brukes til å tillate spillets kjørbare å bruke 4 GB virtuelt minneadresseområde, som faktisk kan stoppe feilen "Minne for minne" fra å vises.

Denne oppdateringen vil faktisk fungere med Steam-versjonen av spillet, og du vil kunne installere den enkelt ettersom utviklerne har gjort prosessen enklere enn den var før.

 1. Naviger til denne lenken og bla ned til du ser en haug med faner. Klikk kategorien Filer og klikk på knappen Manuell nedlasting på nettstedet. Lagre filen i nedlastingsmappen.

 1. Finn filen du nettopp lastet ned, og velg alternativet Pakk ut til ... da det skal være en 7zip-fil. Bla til installasjonsmappen Fallout New Vegas som skal vises nedenfor hvis du ikke har brukt et annet Steam-bibliotek i stedet:

C >> ProgramFiles (x86) >> Steam >> SteamApp >> vanlig >> Fallout New Vegas

 1. Pakk ut 7zip-filen her. Finn FalloutNVpatch.exe-filen i mappen, høyreklikk på den og velg alternativet Kjør som administrator fra hurtigmenyen som vises.
 2. Lapperen vil nå kjøre, og den vil også ta en sikkerhetskopi av spillets originale kjørbare.
 3. Du bør også sørge for å lage .ini-filene dine for at spillet skal være skrivebeskyttet. I den samme Fallout New Vegas-installasjonsmappen, i søkefeltet øverst til høyre, skriver du "* .ini" i søkefeltet.
 4. Alle .ini-filer skal vises. Høyreklikk på hver av dem, hold deg i kategorien Generelt og merk av i boksen ved siden av skrivebeskyttet alternativ under Attributtseksjonen nederst i vinduet Egenskaper.

 1. Kjør spillet via Steam og sjekk om feilen "Mangel på minne" fremdeles vises på datamaskinen din når du spiller Fallout New Vegas.

Løsning 2: Bruk Stutter Removal Mod for Fallout New Vegas

Å bruke denne moden fra Nexus Mods kombinert med 4 GB oppdateringen bør definitivt løse problemet for deg som det gjorde for noen andre brukere online. Denne oppdateringen er også veldig nyttig for datamaskiner i nedre ende som hadde ytelsesproblemer når du kjører spillet, så modet skal være nyttig uansett.

 1. Naviger til denne lenken og bla ned til du ser en haug med faner. Klikk kategorien Filer og klikk på knappen Manuell nedlasting på nettstedet. Lagre filen i nedlastingsmappen.

 1. Finn datamappen du nettopp lastet ned, og naviger til Data >> NVSE >> Plugins, og velg alle filene i Plugins-mappen, høyreklikk på valget og velg Kopier fra hurtigmenyen som vises.
 2. Naviger til Fallout New Vegas installasjonsmappe som skal vises nedenfor hvis du ikke har brukt et annet Steam-bibliotek i stedet:

C >> ProgramFiles (x86) >> Steam >> SteamApp >> vanlig >> Fallout New Vegas

 1. Finn og dobbeltklikk Data-mappen i Fallout New Vegas-mappen. Høyreklikk hvor som helst i datamappen og velg Ny >> mappe fra hurtigmenyen. Navngi denne mappen NVSE. I NVSE-mappen lager du en mappe som heter Plugins og limer inn alle filene du kopierte i trinnene ovenfor. Sjekk om spillet fremdeles krasjer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det