Hvordan fikse SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP på Firefox

Feilkoden ' SSL_NO_CYPHER_OVERLAP ' oppstår i Firefox når visse typer kryptering er deaktivert enten i nettleseren eller på serversiden. For det meste ligger problemet på nettstedet eller serveren som ikke gir riktige krypteringsprotokoller og tvinger nettleseren til ikke å åpne nettstedet.

SSL_NO_CYPHER_OVERLAP i Firefox-nettleseren ..

Denne feilen kan oppstå når du surfer på et hvilket som helst nettsted, selv om det er mest synlig i utdaterte og de som ikke blir vedlikeholdt riktig. For å fikse denne feilen er det noen få rettsmidler, men det bør tas hensyn til at de nyeste versjonene av Firefox alltid håndhever en god sikkerhetsforbindelse, og hvis den ikke er gitt, er nettstedet blokkert for tilgang i nettleseren overhodet.

Hva forårsaker feilkoden 'SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP'?

Som nevnt tidligere, oppstår denne feilkoden når serveren i de fleste tilfeller ikke gir riktig sikkerhetsmekanisme eller protokoller til forespørsel fra nettleseren, og derfor kan ikke websiden lastes inn. Imidlertid er det noen andre grunner som:

  • Firefox er ikke oppdatert til den nyeste versjonen som forårsaker problemer når du surfer på internett.
  • SSL3 er deaktivert i nettleseren. Videre kan TLS også deaktiveres som forårsaker feilmeldingen.
  • RC4-støtte er fullstendig fjernet fra Firefox, og hvis nettstedet sender det som en parameter, blir denne feilen bedt om.

Før du går til løsningene, må du sørge for at du har administratorrettigheter og at du har en stabil internettforbindelse.

Løsning 1: Oppdaterer Firefox til den siste utgivelsen

Firefox er oppdatert og nye sikkerhetsendringer og protokoller blir lagt til hele tiden for en tryggere og forbedret opplevelse. Hvis du har en eldre Firefox-utgivelse som SP2 eller SP3, bør du navigere til det offisielle Firefox-nettstedet og laste ned den siste utgivelsen, dvs. 24.

Nedlastingsalternativer for Firefox

Du kan avinstallere den nåværende versjonen av Firefox ved å trykke på Windows + R, skrive " appwiz.cpl " i dialogboksen og trykke Enter. Når du er i programmets leder, høyreklikker du på Firefox og velger Avinstaller .

Etter at du har avinstallert den eldre versjonen, laster du ned den nyeste og starter datamaskinen på nytt for at endringene skal skje riktig. Sørg også for at du sletter konfigurasjonsfilene når du avinstallerer den eldre.

Løsning 2: Kontrollerer SSL3- og TLS1-krypteringsprotokoller

Brukere vil også oppleve denne feilen hvis krypteringsprotokollene SSL3 og TLS1 er deaktivert på deres versjon av Firefox. Noen nettsteder krever at disse protokollene er obligatoriske for tilkoblingen, og hvis du har disse deaktivert, vil du ikke kunne se websiden.

Vi vil sjekke alternativene i Firefox og sørge for at de er slått på som forventet.

  1. Klikk på innstillinger -ikonet øverst til høyre i vinduet og velg
  1. Gå nå til Avansert> Kryptering: ProtokollerAlternativer - Firefox

Her vil du vite om protokollene er aktivert eller ikke. Hvis de ikke er det, bytter du alternativet og aktiverer dem igjen. Vær imidlertid oppmerksom på at alternativet for å utføre denne handlingen ikke vil være tilgjengelig i Firefox 24. Hvis du allerede har den nyeste versjonen av Firefox, kan du navigere til Alternativer> Personvern og sikkerhet> Sikkerhet . Her fjern haken alternativet Blokker farlig og villedende innhold . Lagre endringene og start datamaskinen på nytt. Sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 3: Kontrollerer Firefox-konfigurasjonsfilen

Hvis begge metodene ovenfor ikke fungerer for deg, kan vi prøve å sjekke Firefox-konfigurasjonene dine og sjekke om noen moduler av TLS og SSL3 er deaktivert. Hvis det er det, vil vi prøve å aktivere det og prøve å få tilgang til nettstedet igjen. Disse modulene kan endres i sin virksomhet hele tiden, så ingenting å bekymre seg for.

  1. Åpne et nytt vindu i Firefox og lim inn følgende adresse:
om: config
  1. Søk nå etter nøkkelordet 'TLS' i søkefeltet nær toppen, sjekk hver oppføring som begynner med TLS om de er satt til en standardverdi. Hvis de ikke er det, vil du se en dristigere oppføring som også blir merket endret .
TLS og SSL3 i Mozilla
  1. I så fall må du tilbakestille nødvendige tillatelser og starte datamaskinen på nytt. I den samme søkeboksen, søk etter 'SSL3' og gjør de samme handlingene.

Merk: Hvis du ikke får tilgang til bestemte nettsteder, men har tilgang til andre nettsteder, betyr det sannsynligvis at nettstedet er utdatert og at problemet er på serveren. Her kan du bare vente på det og håpe at problemet blir løst på backend. Sørg også for at du har den nyeste versjonen av Java.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det