Fix: Det var et problem å kommunisere med Google-servere

Å legge til Google-kontoen din på Android-telefonen din er en fin måte å få e-post til å koble forskjellige apper til Google-kontoen din. Imidlertid ser mange brukere feilen " det var et problem å kommunisere med google servere " når de prøvde å legge til Google-kontoen sin på telefonene sine. Noen brukere ser denne feilen når de klikker på Legg til konto fra telefoninnstillingene, mens andre ser denne meldingen etter å ha oppgitt alle Google-kontoopplysningene. Poenget er at du ikke vil kunne legge til Google-kontoen din på telefonen din.

Hva forårsaker at det var et problem med å kommunisere med google serverfeil?

Her er listen over ting som kan forårsake problemet.

 • 2-trinns bekreftelse: 2-trinns bekreftelse er en fantastisk funksjon som hindrer andre brukere i å logge på kontoen din. Denne funksjonen er også kjent for å forhindre at andre enheter / apper bruker kontoen din. Så dette kan forårsake problemer mens du oppretter en forbindelse ved hjelp av kontoen din. Dette er også veldig vanlig når du legger til kontoen din i andre apper som Outlook, disse appene legger ikke til kontoen din før du legger til appene fra kontoinnstillingene eller deaktiverer 2-trinns bekreftelse. Så den vanlige løsningen for dette er å deaktivere totrinnsbekreftelse.
 • Korrupt cache: Midlertidige filer / cache-filer lagres på enheten din slik at appene fungerer raskere. Disse filene kan bli ødelagt og derfor føre til at andre funksjoner / apper oppfører seg feil. Denne feilen kan være forårsaket av den samme tingen, og den vanlige løsningen er å bare tømme hurtigbufferen til appene.
 • Vertsfil: Vertsfiler er tilstede på systemet ditt som har noen konfigurasjonsinformasjon om import av mobiltelefoner. Dette problemet kan skyldes innholdet i disse filene. Endring av innholdet i Hosts-filen vil mest sannsynlig løse problemet i dette tilfellet.

Merk

Før du utfører trinnene gitt i metodene som er oppført nedenfor, må du først prøve å starte telefonen på nytt for å se om det løser problemet eller ikke. Noen ganger er det ikke noe problem, og enhetene / programvaren vår oppfører seg feil på grunn av ukjente årsaker, og en omstart løser denne typen problemer.

Du bør også prøve å fjerne de tidligere lagt til Google-kontoene fra listen over kontoer og prøve på nytt. Alt du trenger å gjøre er å gå til Innstillinger> Velg Google-konto> Klikk på de tre punktene> Fjern konto . Gjør dette for alle tidligere Google-kontoer, og legg til kontoen igjen.

Metode 1: Deaktiver 2-trinns autentisering og tøm cache

Noen ganger kan 2-trinns autentiseringsprosessen forstyrre påloggingen til Google-kontoen din, eller det kan være den ødelagte hurtigbufferen til Google-kontoadministratoren din (og forskjellige andre apper). Å deaktivere totrinnsbekreftelsesprosessen og tømme hurtigbufferen til noen apper har bidratt til å løse problemet for ganske mange brukere. Så følg trinnene nedenfor for å utføre alle disse oppgavene

Merk: Du kan også deaktivere 2-trinns bekreftelse fra telefonens nettleser, men vi vil gi trinnene for PC-nettleser. Trinnene skal være de samme for begge enhetene.

 1. Åpne nettleseren din og skriv com i adressefeltet. Trykk på Enter
 2. Logg inn til din Google-konto
 3. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre
 4. Velg Google-konto
 1. Velg Sikkerhet
 1. Rull ned og velg 2-trinns bekreftelse
 1. Logg på igjen
 2. Klikk på Slå av

 1. Nå vil vi tømme hurtigbufferen til forskjellige apper. Gå til Android-telefonen din og åpne Innstillinger
 1. Hvis du allerede har lagt til Google-kontoen din på telefonen, velger du Konto og fjern Google-kontoen din fra listen. Ellers hopper du over dette trinnet.
 2. Velg Apps (eller App Manager)
 1. Finn Google Account Manager fra listen over apper. Merk: I noen telefoner kan det hende du må sveipe til høyre for å endre faner. Hvis det er tilfelle, må du sørge for at du er i kategorien Alle. Dette er fordi noen telefoner kategoriserer appene dine i henhold til statusen, f.eks. Kjører, SD-kort osv. Så det kan hende at Google Account Manager ikke vises i listen over apper som kjører hvis den ikke kjører for øyeblikket. Så du må se på listen over alle apper.
 1. Når du har åpnet Google Account Manager, velger du Clear Data
 2. Velg Tøm hurtigbuffer
 1. Gjenta de tre siste trinnene for Google Play Store , Google Play Services og Google Services-rammeverket. Ikke bekymre deg hvis du ikke finner Google Services Framework, noen telefoner har det ikke.

Når du er ferdig, går du tilbake til hovedinnstillingssiden og prøver å legge til kontoen igjen. Du bør kunne legge til kontoen din og bruke den uten problemer.

Metode 2: Installer Google Play Services på nytt

Noen ganger kan problemet være med Google Play Service-appen. Noen ganger blir disse tjenestene ødelagt, og alt du trenger å gjøre er å installere disse på nytt.

 1. Gå til Innstillinger
 1. Velg Sikkerhet
 1. Slå på ukjente kilder . Dette lar deg installere applikasjoner fra ukjente kilder. Siden apkmirror-filer regnes som ukjente kilder, trenger vi dette alternativet aktivert hvis vi må installere den nedlastede APK-en fra nettstedet.
 1. Nå åpner du Google (eller en hvilken som helst annen nettleser fra telefonen din)
 2. Skriv apkmirror. com i adressen og trykk Enter eller gå
 3. Klikk på Søk-ikonet og skriv Google Play-tjenester
 1. Klikk på toppresultatet fra resultatlisten. De øverste er de siste, og du vil ha den nyeste versjonen av Google Play Services
 1. Last ned riktig Google Play Service-fil (for din spesifikke Android-versjon og telefon). Hvis du ikke er sikker på hvilken versjon som passer for enheten din, følg instruksjonene på nedlastingssiden. Det bør være detaljerte instruksjoner på nedlastingssiden.
 1. Når filen er lastet ned og installert, går du til Innstillinger og velger Kontoer . Legg til Google-kontoen din

Du bør kunne legge til kontoen din og logge på uten problemer.

Metode 3: Oppdater vertsfiler (bare for rotte telefoner)

Merk: Hvis du ikke vet hva en rotfestet telefon er, eller hvis du ikke er sikker på om telefonen din er rotfestet eller ikke, så hopp over denne metoden. Dette er en forhåndsteknikk.

 1. Gå til Innstillinger
 1. Velg Sikkerhet
 1. Slå på ukjente kilder . Dette lar deg installere applikasjoner fra ukjente kilder. Siden apkmirror-filer regnes som ukjente kilder, trenger vi dette alternativet aktivert hvis vi må installere den nedlastede APK-en fra nettstedet.
 1. Nå åpner du Google (eller en hvilken som helst annen nettleser fra telefonen din)
 2. Skriv apkmirror.com i adressen og trykk Enter eller gå
 3. Klikk på Søk-ikonet og skriv ES File Explorer
 4. Klikk på toppresultatet fra resultatlisten. De øverste er de siste, og du vil ha den nyeste versjonen av ES File Explorer
 5. Last ned den siste og passende versjonen av ES File Explorer og installer den
 6. åpner ES File Explorer
 1. Klikk på de tre stolpene øverst til venstre
 1. Velg Verktøy
 1. Slå på Root Explorer . Klikk Tillat hvis systemet ber deg om å bekrefte
 1. Klikk Lokalt
 2. Velg Enhet . Du skal kunne se flere mapper i høyre rute
 1. Velg System og åpne etc mappen
 1. Klikk på Hosts- fil og velg Tekst i dialogboksen som spør hvordan du åpner denne filen. Du må åpne denne filen som en tekstfil. Velg ES-notatredigerer når ledeteksten ber deg om å velge notatredigeringsprogrammet
 1. fjerner alt fra filen og skriv 127.0.0.1 localhost i Hosts-fil
 1. Klikk på tilbake- knappen og sørg for at endringene er lagret. Du kan klikke på vertsfilen igjen og sjekke innholdet for å være sikker
 1. Gå til Innstillinger og velg Kontoer . Legg til Google-kontoen din

Du bør kunne legge til kontoen og logge på uten problemer.

Løsning:

For noen brukere nevnes en enkel løsning som kan brukes som følger.

 1. Koble mobiltelefonen til et annet nettverk.
 2. Legg til Google-kontoen du vil bruke.
 3. Bytt tilbake til hjemmenettverket ditt, og kontoen skal fungere bra.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det