Fix: Kommandoprompt Fortsett å poppe opp på Windows 10

Hvis du er en Windows 10-bruker, kan du merke kommandoprompten dukker opp på skjermen. Pop-up vil forsvinne i løpet av et sekund, og du vil sannsynligvis ikke kunne se hva som er skrevet i ledeteksten. Det kan bare skje ved første pålogging av Windows, eller det kan skje tilfeldig fra tid til annen under bruk av datamaskinen. Det kan også skje etter en bestemt tid, for eksempel etter hver time eller etter hvert 47. minutt. De fleste brukere har klaget over at dette dukket opp under spilløktene sine. Og hvis ledeteksten vises under spilløkten din, vil det mest sannsynlig minimere spillet ditt fordi ledeteksten tar fokus.

Det er en rekke ting som kan forårsake dette. Hvis ledeteksten dukker opp etter en bestemt tid, er oppgaveplanleggeren den mest sannsynlige årsaken. Det er noen Windows-tjenester og tredjepartsapplikasjoner som kan gjøre en ubestemt gjentakende oppgave i oppgaveplanleggeren. Det kan også være forårsaket av at en Windows-tjeneste prøver å laste ned noe fra internett og mislykkes, og dermed prøver om og om igjen. Selv om det er sjeldent, men ikke helt uaktuelt, er skadelig programvare. Det er visse virus som skjuler seg som en egen Windows-tjeneste / applikasjon, og det kan være et av de virusene som prøver å kjøre noe eller laste ned noe fra internett.

Metode 1: Slå av kontoroppgaver

Den viktigste årsaken til dette problemet er en planlagt oppgave som kjører i bakgrunnen. Så det logiske trinnet er å starte med å sjekke oppgaveplanleggeren. Mange applikasjoner oppretter en planleggingsoppgave som kjører med jevne mellomrom. Noen ganger kan det være en feil eller bare dårlig design, men noen ganger kan det være en skadelig programvare som er planlagt å laste ned informasjon etter en bestemt periode også. Vi vil dekke skadelig programvare i metode 3. I denne metoden vil vi se på Microsoft Office-relaterte oppgaver fordi Microsoft Office er kjent for å lage en planlagt oppgave som skaper denne typen problemer.

Så følg trinnene nedenfor

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R. Skriv taskchd.msc og trykk Enter

 1. Dette skal åpne oppgaveplanleggeren. DobbeltklikkOppgaveplanlegging Library mappe fra venstre ruten
 2. DobbelklikkMicrosoft -mappen fra venstre rute
 3. Velg Office- mappen fra venstre rute
 4. Finn nå oppgaven som heter OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration i midtruten

 1. Velg OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration og klikk Deaktiver fra panelet til høyre (eller høyreklikk og velg Deaktiver ). Merk: Hvis du ikke vil deaktivere, har du også et annet alternativ. Du kan endre noen innstillinger som gjør at denne oppgaven kjøres i bakgrunnen, og du vil ikke se CMD dukke opp. Hvis du vil endre disse alternativene, følg trinnene nedenfor
  1. HøyreklikkOfficeBackgroundTaskHandlerRegistration og velg Egenskaper .

  1. Klikk på Endre bruker eller gruppe

  1. Skriv inn System og klikk Ok . Hvis du blir bedt om det, klikker du OK igjen.

Dette bør løse problemet. Hvis ikke, gjentar du trinnene ovenfor og deaktiver oppgaven som heter OfficeBackgroundTaskHandlerLogon også. Kommandoprompten skal ikke komme opp når du er ferdig.

Merk: Hvis dette ikke løser problemet, kan du åpne oppgaveplanleggeren og klikke Oppgaveplanbiblioteket fra venstre rute. Du kan se på de planlagte oppgavene fra listen og deaktivere alle oppgaver som du kan synes rare eller urovekkende. Det kan være flere typer oppgaver planlagt å kjøre som kan forårsake dette problemet. Mange brukere la merke til en RealDownloader-oppdateringssjekkoppgave som var planlagt å kjøre hvert 47. minutt. Så hvis du finner noen av de planlagte oppgavene som virker rare, kan du prøve å deaktivere dem.

Metode 2: Bruke PowerShell

Det er noen kommandoer du kan bruke i Powershell for å sjekke om det er noe som blir lastet ned eller ikke. Dette vil hjelpe deg med å feilsøke om problemet skyldes noen tjenester eller ikke.

 1. Trykk Windows-tasten en gang og skriv PowerShell i Windows Start Search
 2. Høyreklikk PowerShell fra søkeresultatene, og velg Kjør som administrator
 3. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter .
  Get-BitsTransfer -AllUsers | velg -ExpandProperty FileList | Velg -ExpandProperty RemoteName

  Denne kommandoen viser deg ting som lastes ned på systemet ditt. Det vil også omfatte stedene der disse tingene lastes ned fra. Hvis du ikke ser noe (som på skjermbildet), betyr dette ganske enkelt at det ikke blir lastet ned noe på din PC.

 4. Når du er ferdig, skriver du inn følgende kommando og trykker Enter. Denne kommandoen hindrer at ikke-Windows-oppdateringer lastes ned.
  Get-BitsTransfer -AllUsers | Fjern-BitsTransfer

Metode 3: Se etter skadelig programvare

Kommandoprompt dukker opp kan også være en indikator på et infisert system. Mye malware og virus har en tendens til å laste ned informasjon fra internett. Mange ganger skjuler de seg også som legitime tjenester. Så hvis det å følge instruksjonene i metode 1 og 2 ikke løste problemet, er den mest sannsynlige årsaken skadelig programvare.

Så, her er trinnene for å oppdage om systemet ditt er infisert eller ikke.

 1. Du bør skanne systemet ditt med enten AdwCleaner eller ESET Online Scanner (eller begge deler).adwcleaner2
 2. Klikk her og last ned AdwCleaner og kjør den. Sjekk om den finner infiserte filer. Du kan bruke gratisversjonen
 3. Klikk her og skann systemet ditt med ESET Online Scanner . Det kan ta en stund, men det vil være verdt det. Vi anbefaler at du starter med ESET Online Scanner og sjekker om den fanger opp infiserte filer.

Hvis disse programmene finner en infisert fil, må du sørge for at du blir kvitt den.

Merk: Hvis du har Kaspersky eller et annet sikkerhetsprogram, kan du enten deaktivere det eller avinstallere det før du kjører ESET online-skanneren. Disse er kjent for å forårsake konflikter, og ESET-skanningen din kan ikke fullføres.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det