Slik løser du feilen 'Unreal Engine går ut på grunn av at D3D-enheten går tapt'

Brukere opplever feilmeldingen 'Unreal Engine exiting due to D3D device is lost ' når Unreal ikke klarer å koble til D3D-enheten på datamaskinen din. Denne feilen er veldig vanlig og kan også forekomme for brukere som ikke har noen åpenbare problemer på datamaskinene sine.

I følge Unreal Engine-utviklere, oppstår dette problemet vanligvis når datamaskinens grafikk- eller maskinvarekomponenter ikke blir riktig synkronisert med Unreal Engine, noe som igjen fører til at den ikke fungerer som den skal med D3D-enheten. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle løsningene på hvorfor dette problemet oppstår, og hva er også løsningene for å løse det.

Hva forårsaker feilen "Unreal Engine går ut på grunn av at D3D-enheten går tapt"?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra brukerne om problemet, bestemte vi oss for å undersøke problemet. Etter å ha kombinert disse rapportene dupliserte vi situasjonene på arbeidsstasjonene våre og utarbeidet årsakene. Årsakene til hvorfor du kan oppleve denne feilmeldingen er, men er ikke begrenset til:

 • Utdaterte Unreal Engine: Den mest sannsynlige årsaken er at Unreal Engine ikke er oppdatert til den siste versjonen og ikke er i stand til å kommunisere med andre systemkomponenter som kan være oppdatert nylig. Det kan også være omvendt.
 • Antivirusprogramvare: Det er mange antivirusprogrammer der ute som har en tendens til å blokkere Unreal Engine, og dermed markere en falsk positiv. Dette er veldig vanlig og kan løses ved å enten opprette en hvitliste eller deaktivere den.
 • Utdaterte enhetsdrivere: En annen sannsynlig årsak til hvorfor dette problemet oppstår, er at enhetsdriverne er enten korrupte eller utdaterte. I begge tilfeller fungerer reinstallering eller oppdatering av driverne.
 • Ufullstendige Steam-filer: Steam fungerer ofte med Unreal Engine. Hvis spill- / installasjonsfilene er korrupte eller ufullstendige, vil du oppleve feilmeldingen som diskuteres.
 • NVIDIA GeForce-innstillinger: Disse modulene er også kjent for å være i konflikt med spillet. Deaktivering av modulen eller deaktivering av spesifikke innstillinger løser vanligvis problemet.
 • Overklokking: Overklokking kan gi PC-en din den pressen den trenger, men er kjent for å forårsake problemer eller konflikter med tunge ressurskrevende applikasjoner. Deaktivering av overklokking kan gjøre trikset for deg.
 • Standard grafikkort: Standard grafikkort deaktiverer vanligvis seg selv når et dedikert kort med mer strøm kjører. Imidlertid kan det i flere tilfeller være aktivt sammen med det dedikerte grafikkortet og forårsake konflikter som ytterligere vil forårsake problemer.

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du er logget på som administrator. Videre bør du ha en aktiv og åpen internettforbindelse.

Løsning 1: Oppdaterer Unreal Engine, Windows og Steam

Vanligvis, hvis noen av komponentene som er nevnt er utdaterte, har de problemer med å kommunisere med hverandre. Med dårlig kommunikasjon kan ikke spillet kjøre ordentlig. Dette er et veldig vanlig tilbakevendende problem, og brukere overser ofte dette.

Metoden for å oppdatere Unreal-motoren er litt lang, men Windows- og Steam-oppdatering i en smule. Forsikre deg om at du er logget på som administrator, og følg trinnene i nøyaktig rekkefølge. Vi starter med å oppdatere Unreal Engine.

 1. Åpne Launcher og naviger til biblioteket
 2. Når du er i biblioteket, øverst, vil du kunne se motorversjonen. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, vil du se en pluss -ikonet rett ved siden av den.
 3. Klikk på Legg til versjoner, og når du klikker på den, vil du bli bedt om å installere den nye motoren. Last ned motorversjonen tilsvarende og klikk på Oppdater .Oppdaterer Unreal Engine

Nå som Unreal Engine er oppdatert, fortsetter vi med å oppdatere Windows.

 1. Trykk på Windows + S, skriv "oppdatering" i dialogboksen og åpne oppdateringsresultatet når du returnerer det.
 2. Klikk nå på knappen for Se etter oppdateringer . Nå begynner Windows automatisk å sjekke online-serverne hvis det er noen oppdatering tilgjengelig for installasjon.

Vær tålmodig og la prosessen fullføres. Start prosessen på nytt etter at prosessen er fullført . Etter omstart, følg trinnene nedenfor for å oppdatere Steam .

 1. Start Steam- klienten og sørg for at du har en aktiv internettforbindelse.
 2. Etter å ha sjekket online-serverne vil klienten automatisk laste ned den siste oppdateringen. Etter at oppdateringen er lastet ned, start datamaskinen på nytt.

Når alle modulene er oppdatert, kan du prøve å kjøre Unreal Engine og se om feilen fortsatt vedvarer. Hvis det gjør det, følg trinnene nedenfor.

Løsning 2: Deaktivering av NVIDIA Game Booster (eller andre funksjoner)

En annen ting å prøve før vi går videre er å sørge for at ingen "forbedringsfunksjoner" er aktive i NVIDIAs GeForce Experience. Selv om disse funksjonene kan endre innstillingene og gi deg ytterligere ytelse, er det kjent at de forårsaker flere problemer.

Disse forbedringsfunksjonene er for det meste funksjoner som Game Booster , Battery Optimizer osv. Åpne GeForce Experience (eller relevant applikasjon) og sørg for at disse er fullstendig deaktivert. Du kan også midlertidig deaktivere GeForce Experience helt og se om dette fungerer. Når du er helt sikker på at problemet ikke er på grunn av disse funksjonene, kan du gå videre med andre løsninger.

Løsning 3: Endre preferansen til dedikert grafikk

Vanligvis er det kjent at folk som bruker Unreal Engine og spiller spillene, har sin egen dedikerte grafikk installert på datamaskinen. Dedikert grafikk blir vanligvis lagt til senere på toppen av den innebygde grafikkmodulen av Intel (kjent som Intel HD eller Intel UHD).

Imidlertid induserer det å være to grafikkmoduler på en datamaskin flere problemer, noe som ikke er overraskende. I denne løsningen navigerer vi til kontrollpanelet til NVIDIA, og etter at du har valgt Unreal Engine, må du sørge for at den er tilpasset kun for å kjøre på NVIDIA-grafikkdrivere.

 1. Høyreklikk hvor som helst på skrivebordet og velg NVIDIA-kontrollpanel .
 2. Når kontrollpanelet er åpnet, klikker du på Manage 3D Settings . Klikk nå på Programinnstillinger .
 3. Nå vil du se en rullegardin som inneholder listen over alle programmer. Legg til Unreal Engine og velg NVIDIA (Dedikert grafikk) fra den andre rullegardinmenyen.
 4. Lagre endringer og avslutt. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte modulen / spillet og se om dette løser problemet.

Løsning 4: Deaktivere innebygd grafikk

En annen ting å prøve er å deaktivere innebygd grafikk på datamaskinen din. Dette kan hjelpe hvis bare å endre preferansen til grafikken ikke er nok til å få problemet til å forsvinne. Vær oppmerksom på at dette ikke vil påvirke datamaskinens ytelse eller funksjonalitet. bare nå vil den dedikerte grafikken gjøre hele vektløftingen mens de innebygde vil forbli inaktive. Forsikre deg om at du er logget på som administrator før du fortsetter.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ devmgmt.msc ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandling, naviger til skjermkort og velg innebygd
 3. Høyreklikk nå på den og velg Deaktiver .Deaktivere innebygd grafikk

For et kort øyeblikk vil skjermen din sannsynligvis bli blank, men vil komme opp igjen. Her skifter datamaskinen helt til din dedikerte grafikk. Lagre endringer og avslutt. Prøv å starte Unreal Engine og se om problemet vedvarer.

Løsning 5: Deaktivering av antivirus- / brannmurprogramvare

Antivirusprogramvare holder deg trygg ved å analysere alle systemfilene på datamaskinen din og også sjekke alle kjørende prosesser som ser ut til å ta opp ressurser. Imidlertid er det mange tilfeller der det markerer en "bekreftet" prosess som skadelig programvare; derav kalt en falsk positiv. Denne situasjonen skjer med mange forskjellige spill og er kjent for å enten deaktivere spillet fra å kjøre helt eller ikke gi det nok tillatelser til å få tilgang til nevnte ressurser. Det samme er tilfellene med antivirusprogramvare og Unreal Engine.

Derfor bør du prøve å deaktivere antivirusprogramvaren . Du kan sjekke ut artikkelen vår om hvordan du slår av antivirusprogrammet ditt. Etter at du har deaktivert antivirusprogrammet, starter du datamaskinen på nytt og prøver å streame på nytt. Hvis deaktivering av antivirusprogrammet ikke fungerer, kan du prøve å avinstallere det og se om det gjør trikset for deg. Noe merkbar antivirusprogramvare som forårsaket problemer var Avast og AVG. Ikke desto mindre bør du prøve å deaktivere det antivirusprogrammet du har, og se om dette gjør susen.

Løsning 6: Deaktivering av overklokking og SLI-teknologi

Overklokking betyr at prosessoren utfører kortvarige burst-beregninger for å gi PC-en din et press i prosessorkraften. Når den gjør dette, stiger prosessorens temperatur, og når den har steget til det ytterste, går den tilbake til normal prosessering. I løpet av denne tiden avkjøles prosessoren og gjør seg dermed klar til å utføre en ny serie når den er kald nok.

Til tross for de avanserte funksjonene og nytten av overklokking, mottok vi flere rapporter fra brukere der de rapporterte at deaktivering av overklokking for både CPU og grafikkort løste problemet. Det ser ut til at Unreal Engine ikke er optimalisert for å kjøre i et akselerert overklokket miljø.

I tillegg til å deaktivere overklokking for grafikk / CPU, mottok vi også rapporter om at deaktivering av SLI også gjorde susen for mange brukere. SLI er et merkenavn som administreres av NVIDIA hvis primære formål er å koble to grafikkort sammen slik at deres kraft kan kombineres. I likhet med normal overklokking har Unreal Engine også problemer når SLI er aktiv. Derfor bør du prøve å deaktivere den fra datamaskinen din og se om dette gjør susen.

Løsning 7: Oppdatere grafikkdrivere

Grafikkdrivere er hovedmodulene som muliggjør kommunikasjon mellom grafikkmaskinvaren og operativsystemet (applikasjoner eller spill osv.). Hvis grafikkdriverne selv ikke fungerer som de skal, vil du oppleve problemer med nesten alle grafikkrevende applikasjoner som Unreal Engine. I denne løsningen vil vi avinstallere eksisterende grafikkdrivere og installere nyere senere.

 1. Last ned og installer DDU (Uninstaller for skjermdriver) fra det offisielle nettstedet.
 2. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus . Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du starter datamaskinen i sikker modus.
 3. Etter å ha startet DDU, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Dette vil avinstallere de nåværende driverne helt fra datamaskinen.
 4. Nå etter avinstallasjonen, starter du datamaskinen normalt uten sikker modus. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Høyreklikk på et tomt område og velg " Søk etter maskinvareendringer ". Standarddriverne blir installert. Prøv å starte Display Capture og sjekk om dette løser problemet.

  Merk: Du må kanskje utføre løsning 1 igjen etter dette trinnet.

 5. I de fleste tilfeller vil standarddriverne ikke fungere for deg, så du kan enten installere de nyeste driverne gjennom Windows-oppdateringen eller navigere til produsentens nettsted og laste ned de nyeste.
 6. Etter at du har installert driverne, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Løsning 8: Deaktiver fullskjermmodus

Du kan prøve å deaktivere fullskjermmodus i spillet du prøver å spille fordi dette angivelig har løst problemet for noen brukere. Å være i Windowed-modus er kjent for å løse dette problemet for noen Unreal Engine Games.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det