De beste tilpassede ROM-ene for Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 er et flaggskip som ble utgitt i 2013. Det gjør det til en 4 år gammel enhet, og du tror kanskje at det ikke er verdt å ha. Men Galaxy Note 3, selv fra dagens perspektiv, har flott maskinvare med en rask prosessor og 3 GB RAM. Det gjør Galaxy Note 3 i stand til å kjøre selv de nyeste versjonene av Android. Denne enheten får imidlertid ikke lenger offisielle oppdateringer. Den sitter fast i den femte versjonen av Android - Lollipop. Den eneste måten å kjøre den nyere Android-versjonen på denne enheten er å installere en tilpasset ROM. Hvis du lurer på hvilken tilpasset ROM du bør velge, er de 5 beste tilpassede ROMene for Galaxy Note 3.

Merk at du alltid kan bygge din egen ROM fra Android-koden for åpen kildekode.

MagMa NX ROM

MagMa NX ROM gir deg den siste Galaxy S8-opplevelsen på din 4 år gamle note 3. Den er basert på Android 6.0.1 Marshmallow med Dream UI på toppen, og den ser feilfri ut. Her er noen av de mest nyttige funksjonene i MagMa NX.

  • Alltid på skjermen
  • Skjerm av memo
  • Blålysfilter
  • Lydfunksjoner
  • Edge Screen

Den største feilen i denne ROM-en er hastighet. Ikke misforstå meg fordi jeg ikke sier at dette er en treg ROM. Men ikke bli overrasket hvis du opplever tilfeldig stamming eller forsinkelse under noen tunge oppgaver.

Hvis du er forelsket i utseendet og følelsen av Galaxy S8-programvaren, bør du absolutt prøve MagMa NX ROM på din note 3. Her er lenken til den offisielle XDA-tråden med installasjonsinstruksjonene MagMa NX.

Offisiell Lineage OS

Denne ROM-en gir deg den nyeste Android 7 Nougat for din Galaxy Note 3. Det er en ren versjon av Google Android med et lagerutseende og følelse. Lineage OS inneholder ikke noe bloatware, dette gjør brukeropplevelsen veldig jevn og rask.

Ulempen med denne ROM-en er at det kan være noen mindre feil i systemet, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som forventet. Men hvis du liker å oppleve en lager Android 7 Nougat på Galaxy Note 3, ikke tvil og prøv det. Her er lenken til den offisielle XDA-tråden med installasjonsinstruksjonene Lineage OS. Lineage OS har vært fleksibel tilpasset ROM som til og med kan bygges på Windows 10 ganske enkelt for alle enheter.

DarkLord S7 Edge Full Port

DarkLord-serien er kjent som stabile og funksjonelle ROM-er for Samsung-telefoner. Denne er ikke et unntak. Som navnet antyder, er denne ROMen basert på S7 Edge Stock ROM, og den kjører på Android 6 Marshmallow. Denne ROM-en er rik på funksjoner og et bredt spekter av tilpasninger. Du kan også finne et par notat 5-funksjoner gjennom grensesnittet, som Screen Off Memo. Visuelt gir den deg en opplevelse som ligner på Samsung Galaxy S7 Edge. Generelt er DarkLord S7 Edge en veldig stabil og i stand ROM.

Det største problemet med denne ROM-en er at videoopptak ikke fungerer. Det er et par reparasjoner eller kameramods som kan tilby en passende erstatning for kameraappen din, men det er fortsatt et problem verdt å nevne. Her er lenken til den offisielle XDA-tråden med installasjonsinstruksjonene Darklord S7 Edge Full Port.

Resurrection Remix

Dette er også en ROM som tilbyr deg Android-utseende etter Galaxy Note 3. Den kjører den nyeste Android 7.1.1 Nougat, og den brenner fort. Resurrection Remix slår sammen en rekke programvarebygginger i en ROM. Det er en kombinasjon av ytelse, kraft, tilpasning og mange funksjoner. Dette er en ROM med det høyeste nivået av tilpasning for enheten din. Du kan endre stort sett alt og justere det etter eget ønske.

Til tross for de mange fordelene opplevde noen brukere at batteriet tappes ut under bruk av denne ROM-en. Imidlertid er det fortsatt en veldig kraftig ROM som er verdt å prøve. Her er lenken til den offisielle XDA-tråden med installasjonsinstruksjonene Resurrection Remix.

N7 Port Phronesis ROM

Husker du Samsung Galaxy Note 7? Ja, det var et flaggskip med det eksploderende batteriet.

N7 Port Phronesis ROM gir deg Galaxy Note 7-programvareopplevelsen for Galaxy Note 3. Denne ROM-en er en av de mest stabile ROM-ene for enheten din. Det er en funksjonsrik ROM som vil forbløffe deg med den vakre brukergrensesnittet. Rom Control-funksjonen på denne ROMen gir deg muligheten til å tilpasse og kontrollere enheten din slik du vil.

Den eneste klagen jeg kan finne på denne ROM-en er NFC-feilen som noen ganger vises og kan være veldig irriterende. Annet enn at denne ROM-en er den komplette pakken. Her er lenken til den offisielle XDA-tråden med installasjonsinstruksjonene N7 Port Phronesis ROM.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det