Korriger: Nexus Mod Manager & ldquo; Det oppstod et problem under installasjonen & rdquo;

Nexus Mod Manager er sannsynligvis alles topp valg når det gjelder programvare som kan administrere modene du vil installere for å tilpasse spill du har installert på datamaskinen din. Dette verktøyet gjør denne prosessen mye enklere, men den lider også av visse problemer som den i tittelen.

Feilen "Nexus mod manager - et problem oppstod under installasjonen" vises når brukere prøver å installere mods for bestemte spill de eier. Feilmeldingen gir noen ganger ytterligere informasjon. Vi har utarbeidet flere arbeidsløsninger, så sørg for at du følger artikkelen fra begynnelse til slutt for å forhåpentligvis løse problemet!

Hva forårsaker "Nexus Mod Manager - det oppstod et problem under installasjonen"?

Blant forskjellige ting som kan forårsake dette problemet når NMM ikke kan installere et mod for et spill du eier, er det få av dem som er vanlige blant mange brukere, og vi har besluttet å liste dem her.

Først og fremst kan det hende at NMM ikke har tilstrekkelige tillatelser til å få tilgang til en fil fra et bestemt sted. Den skyldige kan være antivirusprogrammet ditt, eller du trenger bare å kjøre NMM som administrator. Videre kan det hende du bruker en utdatert versjon av NMM, og du bør definitivt installere den nyeste som skal løse problemet.

Til slutt er ikke nok plass også et stort problem, da mods har en tendens til å ta opptil 10 ganger flere mellomrom når de pakkes ut, da kompresjonen sannsynligvis er for høy. Prøv å velge et annet sted.

Hvordan fikse Nexus Mod Manager 'Problemet oppstod under installasjonsfeil

Løsning 1: Deaktiver antivirusprogrammet ditt og kjør NMM som administrator

Noen ganger har Nexus Mod Manager (NMM) problemer med å få nok tillatelse på datamaskinen din for å få tilgang til bestemte filer som er nødvendige for at installasjonen skal kunne gjennomføres. Dette betyr ofte at det enten er antivirusprogrammet ditt som blokkerer verktøyet, eller at det må kjøres med administratortillatelser!

Deaktivering av antivirusprogrammet er en prosess som er veldig forskjellig fra ett antivirusverktøy til et annet, men alle bør deaktivere Windows Defender for at installasjonen skal lykkes, så følg trinnene nedenfor for å gjøre det!

Likevel kan de fleste av dem deaktiveres ved å høyreklikke på oppføringen i systemstatusfeltet (nederst til høyre på skjermen) og velge alternativet Deaktiver.

 1. Imidlertid, hvis du er en Windows 10-bruker, bør du definitivt deaktivere Windows Defender hvis du ikke har noe annet antivirus installert. Høyreklikk på skjoldikonet på oppgavelinjen og klikk på Åpne.
 2. Hvis du ikke ser ikonet, kan du åpne Innstillinger-appen ved å klikke Start-menyknappen og klikke på tannhjulikonet rett over Start-menyknappen.
 3. Klikk for å velge delen Oppdatering og sikkerhet og naviger til Windows-sikkerhetsfanen. Klikk på Åpne Windows Defender Security Center-alternativet øverst i vinduet.
 1. Når Windows Defender Security Center åpnes, klikker du på skjoldikonet under hjemmeikonet, åpner Virus- og trusselbeskyttelsesinnstillinger og slår av sanntidsbeskyttelse og skybasert beskyttelse for å deaktivere Defender.
 2. Naviger til nettleserikonet (andre fra høyre meny) og slå av alternativet Kontroller apper og filer.
 1. Dette vil deaktivere Defender mens du installerer modet som gir deg problemene. Ikke glem å tilbakestille endringene du har gjort i løpet av disse trinnene, da dette etterlater datamaskinen ubeskyttet.

Den andre delen av denne løsningen er faktisk å få NMM til å kjøre med administratortillatelser på datamaskinen din. Dette anbefales vanligvis ikke for tredjepartsapper, men NMM er et bekreftet verktøy.

 1. Du må først finne NMMs installasjonsmappe på datamaskinen din. Den beste måten ville være å høyreklikke på verktøyets snarvei på skrivebordet eller hvor som helst ellers og velge Åpne filplassering fra menyen. Du kan også bare sjekke under C >> Programfiler eller C >> Programfiler (x86), da det er standardmappen for installasjonen
 2. Uansett, når du er inne i installasjonsmappen, bør du kunne se en fil som heter Nexus Mod Manager, og den skal være en kjørbar fil. Høyreklikk på denne filen og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 3. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og sørg for at du merker av i boksen ved siden av "Kjør dette programmet som administrator" -innstillingen.
 1. Bruk endringene du har gjort, og prøv å gjenta installasjonsprosessen for å se om meldingen "det oppstod et problem under installasjonen" vises igjen.

Løsning 2: Få den nyeste versjonen av NMM

Det ser ut til at Nexus bestemte seg for å droppe støtten til verktøyet, og det gikk videre til å bli et GitHub-prosjekt der de gamle NMM-utviklerne fremdeles slipper nybygg. De vanlige NMM-versjonene fra nettstedet inneholder denne feilen, men de klarte å fikse den i den nyeste versjonen. Du må kanskje avinstallere den gamle versjonen av NMM først, da det kan ha blitt gjort drastiske endringer.

 1. Først og fremst må du sørge for at du har logget på med en administratorkonto, da du ikke kan avinstallere programmer ved hjelp av andre kontoprivilegier.
 2. Du bør ikke miste modiene du har installert, ettersom avinstallasjonsprosessen tydelig sier at modiene vil forbli intakte uansett hva du gjør.
 3. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det eller ved å skrive “control.exe” i en Run-dialogboks som kan åpnes med Win Key + R-tastekombinasjonen. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger-appen hvis du bruker Windows 10.
 1. I Kontrollpanel velger du å vise som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 2. Hvis du bruker Innstillinger-appen på Windows 10, skal du klikke på Apper-delen umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
Apps åpner listen over alle installerte programmer
 1. Finn Nexus Mod Manager-oppføringen i listen, og klikk på den en gang. Klikk på Avinstaller-knappen over listen og bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere NMM og starte datamaskinen på nytt etterpå for å fullføre prosessen.

Nå bør du laste ned den nyeste versjonen av NMM for å fullføre denne metoden.

 1. Klikk på denne lenken for å navigere til GitHub-lenken der NMM nå er lagret, og klikk på Nexus.Mod.Manager-0.65.10.exe-lenken for å starte nedlastingen.
Laster ned NMM fra GitHub
 1. Høyreklikk på den fra nedlastingsmappen og velg åpen. Installer det ved å følge instruksjonene på skjermen. Åpne den etterpå og sjekk om problemet har forsvunnet.

Løsning 3: Frigjør litt plass på PCen eller bruk en annen partisjon

Plassmangel kan bare være problemet du står overfor når du mottar denne feilen. Når du prøver å installere mods, kan størrelsen vokse opptil ti ganger, ettersom de ofte er høyt komprimerte. Det er mods som veier 800 MB opprinnelig, men tar opp 8 GB plass.

Derfor bør du frigjøre plass på datamaskinen din for at installasjonen skal lykkes. Forsøk først å slette filene du ikke trenger, for eksempel nedlastede installatører. Prøv å flytte noen av dokumentene dine til skyen. Avinstaller programmer du ikke bruker; spesielt spill du ikke lenger spiller da de pleier å ta mest plass. Prøv å kjøre installasjonen etterpå for å se om problemet er borte.

Alternativ : Hvis du har en annen partisjon eller en annen fysisk lagringsenhet koblet til datamaskinen din, kan du til og med endre mappen der NMM vil lagre ekstraherte filer fra modet. Dette er den problematiske delen ettersom disse filene blir slettet etterpå, men du klarer ikke å installere spillet riktig. Følg trinnene nedenfor for å endre denne innstillingen til et annet sted!

 1. Åpne NMM ved å dobbeltklikke snarveien på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen og klikke på det første tilgjengelige valget. Når brukergrensesnittet åpnes, klikker du på tannhjulikonet fra toppmenyen for å åpne innstillingsvinduet.
 1. Nederst i innstillingsvinduet, bør du se alternativet Midlertidig stikkatalog. Minimer vinduet for nå og naviger til et sted der du har nok lagringsplass tilgjengelig. Høyreklikk denne plasseringen, åpne i File Explorer, og velg Ny >> mappe og sett navnet til Temp.
 1. Gå tilbake til NMM-innstillingsvinduet og klikk på knappen for tre prikker som skal åpne File Explorer. Naviger til Temp-mappen du har opprettet, og velg den. Klikk OK og sørg for at du starter NMM på nytt etterpå. Sjekk om problemet under installasjonen fremdeles vises!

Løsning 4: Installer mods i sikker modus

Denne metoden er mer en løsning, men hvis du får dette problemet når du installerer en enkelt mod eller to, kan dette være det perfekte valget siden det er raskt og enkelt. Å starte Windows i sikkermodus vil deaktivere at enkelte elementer starter i det hele tatt, og det vil bare laste grunnleggende ting Windows trenger for å fungere ved oppstart, og det er en fin måte å feilsøke problemet på.

 1. Denne metoden er nyttig for versjoner av Windows eldre enn Windows 10. Bruk Windows + R-tastekombinasjonen på tastaturet for å starte dialogboksen Kjør og skriv inn “msconfig” før du klikker OK.
 2. I systemkonfigurasjonsvinduet navigerer du til kategorien Boot til høyre og merker av i boksen ved siden av Safe Boot-oppføringen. Klikk OK og start datamaskinen på nytt for å starte opp i sikkermodus.
Systemkonfigurasjonsvindu
 1. Hvis du bruker Windows 10 på din PC, er det en annen måte å få tilgang til Sikker modus på datamaskinen din. Bruk Windows Key + I-tastekombinasjonen for å åpne Innstillinger eller klikk Start-menyen og klikk på tannhjulstasten nederst til venstre.
 2. Klikk på Oppdatering og sikkerhet >> Gjenoppretting, og klikk deretter på Start på nytt alternativ under Avansert oppstartsseksjon. PCen din fortsetter å starte på nytt, og du blir bedt om å velge skjermbildet Velg et alternativ.
 1. Klikk på 4-tasten eller F4 for å starte PC-en i sikkermodus på Windows 10.

Nå som du har navigert til sikkermodus etter at du har startet datamaskinen på nytt, bør du kjøre NMM og prøve å installere modet som ga deg problemet. Sjekk om den samme feilen vises igjen!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det